PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

ZIGT op Groei

Merken en organisaties willen groeien. Maar groeien gaat niet vanzelf. In ZIGT op Groei gaan we in gesprek met toonaangevende Nederlandse bedrijven. Welke obstakels kwamen zij tegen op de weg naar succes? Tom Jessen gaat in gesprek met diverse gasten om dit vraagstuk te achterhalen.

Afleveringen

 • In gesprek met Stoov

  Jun 27 2022

  Stoov ken je misschien wel als klant van ZIGT. Het bedrijf maakt warmtekussen voor thuis en in de horeca. Het doel? Iedereen behaaglijk warm en weg met de milieuonvriendelijke gasbranders op het terras! In deze podcast het verhaal hierachter.

 • In gesprek met Holie

  Jun 15 2022

  Holie is in 2018 gestart vanuit de overtuiging dat ontbijtproducten echt gezond, lekker en betaalbaar kunnen zijn. Het is het enige merk in Europa dat geen suikers toevoegt aan zijn producten. Ook niet de verborgen suikers zoals honing en dadelstroop die de grote merken in hun ontbijtproducten stoppen. Het kernteam van Holie is maar klein. Toch zijn ze inmiddels met 12 producten te vinden in de belangrijkste supermarkten in Nederland. Hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen?

 • In gesprek met KRNWTR+

  May 19 2022

  KRNWTR+ biedt een duurzaam alternatief voor singel-use flesjes en groeit snel. Managing partner van KRNWTR+, Daf Dubbelman, gaat in gesprek met Tom Jessen over hoe dat in zijn werk gaat en welke uitdagingen ze mee moeten dealen. Bijvoorbeeld door het imago van kraanwater te verbeteren. 

 • In gesprek met Bever

  Apr 29 2022

  Met buitenproducten van de hoogste kwaliteit wil Bever iedereen inspireren om naar buiten te gaan en te genieten. Dat idee slaat aan en de afgelopen jaren is er dan ook een mooie groei gerealiseerd. Dicht bij het merk blijven, is volgens CMO Marjolein Vendrig de sleutel tot succes en groei.

 • In gesprek met Enie.nl

  Apr 12 2022

  Zonne-energie is 'hot' maar niet iedereen heeft het geld om het dak zomaar even vol te leggen met panelen. Milan van der Meulen bedacht met zijn broer Patrick de oplossing. Hun bedrijf Enie.nl groeit dan ook als kool, zelfs in Zuid-Afrika. Hoe ze dat voor elkaar boksten en hoe ze inzetten op duurzame groei vertelt Milan in deze aflevering van ZIGT op Groei. 

 • In gesprek met SEABASS

  Dec 09 2021

  We bespreken met oprichter Barry van Ruiven de uitdagingen die een nieuw merk heeft te overwinnen. Hoe creëer je voldoende tractie en middelen voor een vliegende start?

 • In gesprek met Boretti

  Dec 09 2021

  Tom Jessen vraagt CEO van Boretti Jorg Kleijssen het hemd van het lijf. Over de uitdagingen in covidtijd en de strategie van het merk richting de toekomst.