PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

We Take Care Podcast

Hallo beste kijker, dit is het podcastkanaal van WeTakeCare! Heel veel kijk plezier, en vergeet je niet te abonneren op ons kanaal!

Afleveringen

 • We Take Care Podcast #5 - Advocaat Max van de Wolde

  Mar 30 2021

  In deze podcast neemt Max van de Wolde (Advocaat) ons mee in het faillissementsrecht. Hoe ga je failliet, wat gebeurt er dan, waar moet je op letten, what zijn de do's and don't, allemaal thema's die ter sprake komen. We gaan ook in op bestuurdersaansprakelijkheid, een relevant aspect in dit thema.

 • WeTakeCare Podcast - #4 Hay de Bitter

  Mar 11 2021

  Hay de Bitter vertelt over social media advertenties, social media profilering en positionering en over hoe dit het effectiefst kan worden opgezet. Interessant voor ondernemers of publieke personen die zichzelf kenbaar willen maken op of via de sociale media kanalen.Super relevant gezien het feit dat de politieke partijen nu bezig zijn met het profileren via social media omdat het normale campagne voeren niet bestaat tijdens corona.

 • WeTakeCare Podcast - #3

  Feb 27 2021

  Hallo beste luisteraar,Dit is de derde podcast van WeTakeCare! In deze podcast praten Bob en Rob jullie bij over de laatste ontwikkelingen van WeTakeCare, over hoe Ritme ons helpt om belangrijke taken gestructureerd uit te werken, een korte review van de vorige podcast en wat overige zaken die ter tafel komen.Veel luisterplezier!

 • WeTakeCare Podcast - #2 Anke Lommen

  Feb 17 2021

  In de We Take Care Podcast nummer twee komt Anke Lommen vertellen over het functioneren van het brein , non-verbale communicatie en nog meer! In totaal hebben wij ruim 2 uur met Anke Lommen gesproken. Leuk voor ondernemers (en eigenlijke iedere professional) hoe om lichaamstaal en andere non verbale communicatie impact heeft op het gedrag van een ander!

 • WeTakeCare Podcast - #1

  Feb 17 2021

  Hallo beste luisteraar,dit is de eerste podcast van WeTakeCare! In deze podcast introduceren Bob en Rob, de twee oprichters van WeTakeCare, het samenwerkingsplatform WeTakeCare. Er wordt ingegaan op de dienstverlening, het waarom van WeTakeCare en waar het allemaal is begonnen. Ook wordt een planning voor de komende podcasts doorgenomen, worden enkele sneak previews gegeven en worden de volgende gasten alvast aangekondigd. Heel veel kijk plezier, en vergeet je niet te abonneren op ons kanaal!