PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Trendbubbles Dutch Trends & Lifestyle Podcast - Nederlands

Trendbubbles is een Dutch, Trends & Lifestyle blog en wekelijkse Nederlandse podcast door Desiree Castelijn. Ik deel dingen die ik leer door mijn werk en andere interesses... Onderwerpen als beleggen, productiviteit, persoonlijke ontwikkeling, trends en lifestyle komen regelmatig aan bod.

Afleveringen

 • Meditatie om te vertragen en in balans te komen (5 minuten)

  Aug 12 2022

  Een simpele meditatie om te vertragen en in balans te komen. Korte makkelijk te volgen meditatieoefening. In gesproken door Desiree Castelijn. Duur: 5 minuten Hieronder tref je de meditatietekst Hallo vrienden, Ik wil je uitnodigen om deze meditatie te ervaren en daarmee te vertragen en in balans te komen. En een plek te vinden om […] The post Meditatie om te vertragen en in balans te komen (5 minuten) appeared first on Trendbubbles.

 • Meditatie voor een moment van stilte (5 minuten)

  Aug 10 2022

  Meditatie voor een moment van stilte met de mediteerder, de kunstenaar en de krijger. Sta jezelf toe om 5 minuten stil te staan. Doe je mee? The post Meditatie voor een moment van stilte (5 minuten) appeared first on Trendbubbles.

 • Meditatie om tot rust te komen (5 minuten)

  Aug 03 2022

  Gebruik dit moment, middels deze meditatie, om tot rust te komen. Neem 5 minuten de tijd, daar waar je ook bent. Ervaar bewust, rust in je hoofd en ontspanning in je lijf. Duur: 5 minuten. The post Meditatie om tot rust te komen (5 minuten) appeared first on Trendbubbles.

 • Kleine Meditatie voor Je Innerlijke Kind (5 minuten)

  Jul 29 2022

  Deze kleine meditatie geeft je de gelegenheid om een paar minuten stil te staan en liefde voor jezelf te genereren. Duur: 5 minuten The post Kleine Meditatie voor Je Innerlijke Kind (5 minuten) appeared first on Trendbubbles.

 • Liggende Ontspanningsoefening om Stress te Verlichten

  Jul 28 2022

  Deze liggende ontspanningsoefening is gemaakt voor iedereen die stress wil minderen. Ga comfortabel op je rug liggen om de werking van deze oefening heerlijk te ervaren. Duur: 45 minuten. The post Liggende Ontspanningsoefening om Stress te Verlichten appeared first on Trendbubbles.

 • Meditatie met Mijn Voorouders (8 minuten)

  Jul 19 2022

  In deze meditatie nodigen we onze voorouders uit om met ons mee te ademen. Mam, pap, voorouders en vrienden, ik nodig je uit om met mij in te ademen, ik nodig je uit om met mij uit te ademen. (8 minuten) The post Meditatie met Mijn Voorouders (8 minuten) appeared first on Trendbubbles.

 • Meditatie voor Luisteren, Spreken en Kijken met Compassie

  Jun 28 2022

  Deze meditatie helpt je vriendelijker voor jezelf en anderen te zijn, op het gebied van spreken, luisteren en kijken. Het helpt je zelfcompassie en compassie voor anderen te vergroten. Duur: 10 minuten The post Meditatie voor Luisteren, Spreken en Kijken met Compassie appeared first on Trendbubbles.

 • Bewuste Ademhalingsmeditatie (12 minuten)

  Jun 28 2022

  In deze korte bewuste ademhalingsmeditatie helpen we de geest zachtjes en vriendelijk terug te keren naar ons lichaam en het huidige moment. Duur: 12 minuten The post Bewuste Ademhalingsmeditatie (12 minuten) appeared first on Trendbubbles.

 • Geleide Meditatie voor Vreugde en Verbondenheid (20 minuten)

  Jun 23 2022

  Deze geleide meditatie kan ons te helpen opnieuw contact te maken met ons lichaam, met onze voorouders, om verbondenheid en onze vreugde te vergroten. Enjoy. Duur: 20 minuten The post Geleide Meditatie voor Vreugde en Verbondenheid (20 minuten) appeared first on Trendbubbles.

 • Simpele Diepe Ontspanningsoefening (34 minuten)

  Jun 22 2022

  Deze simpele diepe ontspanningsoefening zorgt ervoor dat je kunt bijkomen en je lijf en geest rust geeft. The post Simpele Diepe Ontspanningsoefening (34 minuten) appeared first on Trendbubbles.

 • Geleide Diepe Ontspanning van Lijf en Geest (36 minuten)

  Jun 17 2022

  Geleide diepe ontspanning van lijf en geest. Met vriendelijkheid en openheid geef je jezelf de mogelijkheid daar waar het nodig is te verzachten. Duur: 36 minuten The post Geleide Diepe Ontspanning van Lijf en Geest (36 minuten) appeared first on Trendbubbles.

 • Korte Meditatie voor Vitaliteit en Stilte

  Jun 14 2022

  Deze korte meditatie is een oefening. Je hoeft niets te bereiken. De stilte en rust die je ervaart zijn een bron voor je vitaliteit. Enjoy. Duur: 14 minuten The post Korte Meditatie voor Vitaliteit en Stilte appeared first on Trendbubbles.

 • 37 Minuten Diepe Ontspanning met Cello

  Jun 14 2022

  Deze oefening is voor 'Diepe Ontspanning', voor iedereen die stress wil laten varen. Weten wanneer je je rust neemt is een oefening op zich. Er zijn veel manieren om te rusten. Deze oefening geeft zowel je geest als lichaam diepe rust, waardoor stress verminderd. Duur: 37 minuten. The post 37 Minuten Diepe Ontspanning met Cello appeared first on Trendbubbles.

 • ‘Net als ik’ Meditatie om Je Compassie te Vergroten

  Jun 10 2022

  Compassie laat ons zien dat we op een diep niveau we allemaal mensen zijn die geluk zoeken. Deze ‘Net als ik' meditatie is een oefening om compassie te vergroten. Hij duurt 8 minuten. The post ‘Net als ik’ Meditatie om Je Compassie te Vergroten appeared first on Trendbubbles.

 • Tips voor het Kopen van een Huis (podcast)

  Dec 24 2021

  Geniet mee van mijn kennis die ik jarenlang als makelaar heb opgedaan. Ik behandel alle handige trucjes om jouw droomhuis te vinden. Luister naar de podcast The post Tips voor het Kopen van een Huis (podcast) appeared first on Trendbubbles.

 • Verzachtende Verlangens

  Apr 16 2020

  Verlangen is het gevoel wanneer je iets wilt dat je (nu) niet kunt hebben. Je blijft maar bedenken hoe goed het zou zijn als je het had. The post Verzachtende Verlangens appeared first on Trendbubbles.

 • Jouw Geheime Tuin met Vergezichten: Trends Komen en Gaan

  Apr 07 2020

  Trends komen en gaan en met name in deze spannende tijden verandert er veel meer en kunnen we veel meer bronnen opvatten van veranderingen die er gaande zijn in de maatschappij. Ik neem je graag mee in mijn denkwereld. The post Jouw Geheime Tuin met Vergezichten: Trends Komen en Gaan appeared first on Trendbubbles.

 • Heb het Goed daar waar Je Nu Vertoeft

  Mar 31 2020

  Hoe blij en dankbaar kun je zijn dat je je boodschappen voor de komende week weer hebt gedaan. Dat alles weer in huis is en dat je niet meer de deur uit hoeft. Gisteren luisterde ik naar een podcast van Business of Fashion. Het was een interview met Li Edelkoort. Het gaf me inspiratie en hoop. Li had het over vertragen en veranderen. De podcast gaf mij de aanzet om langzaam de blik naar voren te richten. Ook hier in de podcast. Langzaam weer onze blik naar de horizon te richten. Zodat je weer vo...more

 • Vertrouwen tot het Tegendeel Bewezen Is

  Mar 26 2020

  Vertrouwen is de basis van een goede relatie met een ander mens maar ook met andere landen merken we nu maar al te goed. Zonder vertrouwen is er geen basis voor een relatie. Want, wat heb je samen zonder vertrouwen in elkaar? Vertrouwen is immers de basis. The post Vertrouwen tot het Tegendeel Bewezen Is appeared first on Trendbubbles.

 • Compassie en Wat Je Ermee Kunt

  Mar 20 2020

  Laatst kwam ik het woord compassie tegen. Mijn interesse werd aangewakkerd. Het onderwerp is actueel en zorgt voor hoop. Iets dat ik in deze tijden heel belangrijk vind. In deze tijden waarin wij onszelf bewust worden van onze eigen fragiliteit. The post Compassie en Wat Je Ermee Kunt appeared first on Trendbubbles.

 • De Gevolgen van het Uitdelen van een Warme Glimlach

  Mar 11 2020

  Je kunt je attitude vertalen in een glimlach naar anderen, maar ook zeker een glimlach naar jezelf. Door te glimlachen verandert er iets in je hersenen. Met een positief effect tot gevolg. The post De Gevolgen van het Uitdelen van een Warme Glimlach appeared first on Trendbubbles.

 • Effectief en Snel Leren, Hoe Doe Je Dat?

  Mar 04 2020

  In het boek Make It Stick, The Science of Successful Learning geschreven door Peter Brown staan diverse op onderzoek gebaseerde theorieën over effectief studeren. The post Effectief en Snel Leren, Hoe Doe Je Dat? appeared first on Trendbubbles.

 • Interview met Ridefluencer Kim Quaedvlieg

  Feb 26 2020

  Vandaag is Kim Quaedvlieg te gast in de show. Ze is fietsfanaat en ridefluencer op Instagram. The post Interview met Ridefluencer Kim Quaedvlieg appeared first on Trendbubbles.

 • Herinneringen Die Toch Wat Anders Blijken te Liggen

  Feb 19 2020

  Afgelopen weekend kwam ik in BNdeStem een artikel tegen met daarin een interview met geheugenprofessor Douwe Draaisma. Ik kwam in het artikel een uitspraak tegen die mij duiding gaf aan een fenomeen dat ik de laatste jaren al diverse keren had meegemaakt, maar waar ik me toch niet echt bewust van was wat dit precies was. The post Herinneringen Die Toch Wat Anders Blijken te Liggen appeared first on Trendbubbles.

 • Creatieve Schaamte

  Feb 12 2020

  Het creatieve proces. Als je dingen creëert heb je ermee te maken. Het is een proces met ups en downs. Het maakt onzeker en toch geeft het voldoening. Ik vertel je hoe het werkt. The post Creatieve Schaamte appeared first on Trendbubbles.

 • Denken, Lezen en Surfen

  Feb 05 2020

  De aflevering van vandaag heeft als titel Denken, Lezen en Surfen. Het is een opvolger voor podcast nummer 097 waarin ik het had over mijn leesroutines. In deze podcast waren nog een aantal onderwerpen over het hoofd gezien en dus behandel ik ze vandaag. The post Denken, Lezen en Surfen appeared first on Trendbubbles.

 • De Competentiecirkel

  Jan 30 2020

  Wat is je competentiecirkel? Dat zijn de gebieden die jij het beste kent en waar jij het meest van weet. Door hierbinnen te handelen voorkom je problemen, zie je wat je kunt leren van anderen en ontdek je sneller of hier mogelijkheden liggen. The post De Competentiecirkel appeared first on Trendbubbles.

 • Schaamteloos Klonen met Anki

  Jan 25 2020

  Wat is klonen. Wat kun je ermee. Hoe kloon ikzelf. En ik wil het met je hebben over Anki. Wat het is. Wat kun je ermee en wat is de relatie met klonen. The post Schaamteloos Klonen met Anki appeared first on Trendbubbles.

 • De Interne en Externe Scorekaart van Warren Buffett

  Jan 16 2020

  Word een betere belegger door jezelf te beoordelen op je interne scorekaart in plaats van je externe scorekaart. Ieder mens is immers gevoelig voor wat anderen van hem vinden. Warren Buffett heeft het over deze interne en externe scorekaart. The post De Interne en Externe Scorekaart van Warren Buffett appeared first on Trendbubbles.

 • 100 – Terugblikken en Vooruitkijken

  Jan 08 2020

  Wat ben ik trots op dit moment. Een moment waarop ik meer dan 100 afleveringen heb gemaakt van de Trendbubbles podcast. Het is een moment om bij stil te staan. Terug te blikken en vooruit te kijken. The post 100 – Terugblikken en Vooruitkijken appeared first on Trendbubbles.

 • Thank-You Notes

  Jan 01 2020

  Een inspirerende podcast over het schrijven van thank-you notes. Een manier om je dankbaarheid aan mensen om je heen te laten blijken. The post Thank-You Notes appeared first on Trendbubbles.

 • Erno Hannink Praat over Verandering

  Dec 25 2019

  Trendbubbles sprak business coach, podcaster en blogger Erno Hannink in Doetinchem. Een open gesprek over verandering door te kiezen voor processen in plaats van doelen. The post Erno Hannink Praat over Verandering appeared first on Trendbubbles.

 • Leesroutines: hoe lees je sneller en effectiever

  Dec 18 2019

  Wil je je leesroutines een uitdagender maken? In deze podcast luister je naar mijn leesroutines. Wat vind ik belangrijk en wat zijn mijn leesgewoontes. The post Leesroutines: hoe lees je sneller en effectiever appeared first on Trendbubbles.

 • Zichtbaar Jezelf Zijn met Rimke de Groot

  Dec 11 2019

  Luister het interview met Rimke de Groot, Online marketing coach bij Ik help jou online Academie. De Ik help jou online Academie is de plek waar jij leert om online veel naamsbekendheid en zichtbaarheid en vervolgens meer klanten of gasten en meer omzet te krijgen. Zichtbaar jezelf zijn is voor Rimke heel belangrijk. The post Zichtbaar Jezelf Zijn met Rimke de Groot appeared first on Trendbubbles.

 • Li Edelkoort Brengt Ons een Groene Golf

  Dec 03 2019

  Een verslag van het trendseminar van Li Edelkoort, Green Wave Spring Summer 2021. Inspiratie die ik aan jou doorgeef in deze podcast. The post Li Edelkoort Brengt Ons een Groene Golf appeared first on Trendbubbles.

 • Dankbaar, Zelfs voor de Toekomst

  Nov 27 2019

  Het leven gaat met pieken en dalen. Dankbaarheid kan bijna elke situatie transformeren. Het kan ons uit de draaikolk van angst en negativiteit halen die het leven uit ons zuigt en ons een hernieuwd gevoel van hoop, sereniteit en vreugde geven. The post Dankbaar, Zelfs voor de Toekomst appeared first on Trendbubbles.

 • Mediteren en Beleggen, Mijn Ervaringen

  Nov 21 2019

  Anderhalf jaar geleden begon ik met mediteren. Hoe is het bevallen? The post Mediteren en Beleggen, Mijn Ervaringen appeared first on Trendbubbles.

 • Waarom de Trendbubbles Podcast is Zoals Hij Is

  Nov 20 2019

  Kort wil ik je meenemen naar het idee achter dit podcast kanaal. Waarom ik mijn podcast maak. The post Waarom de Trendbubbles Podcast is Zoals Hij Is appeared first on Trendbubbles.

 • Elkaar ‘Verantwoordelijk’ Houden

  Nov 14 2019

  Soms werkt het goed om een stok achter de deur te hebben. The post Elkaar ‘Verantwoordelijk’ Houden appeared first on Trendbubbles.

 • Koersvast voorbij de Waan van Alledag

  Sep 25 2019

  Het doel van deze podcast is om je te vertellen over een prachtige manier om je doelen te blijven realiseren - één voor één, in de jaren die komen gaan. The post Koersvast voorbij de Waan van Alledag appeared first on Trendbubbles.

 • Het Perspectief van de Voice Trend

  Aug 14 2019

  Hoe gaat de voice trend eruit zien? Audio gaat een steeds belangrijkere rol spelen in ons leven. Hoe kunnen we daarop inspelen. Waar kunnen we op letten. Voice gaat van het oor gelijk naar het hart van de luisteraar. The post Het Perspectief van de Voice Trend appeared first on Trendbubbles.

 • Trends, Wat Kun Je Daar Nou Mee?

  Aug 07 2019

  Heel veel mensen stellen mij die vraag als erachter komen dat ik over trends schrijf op dit blog en dat ik een podcast maak. The post Trends, Wat Kun Je Daar Nou Mee? appeared first on Trendbubbles.

 • Op een Niet-Materiële Manier Investeren door Levenslang Leren

  Jul 31 2019

  Ons leven is te lang om het met één opleiding te doen. Vandaar dat we overgaan naar levenslang leren. In deze podcast ga ik daar helemaal op in. The post Op een Niet-Materiële Manier Investeren door Levenslang Leren appeared first on Trendbubbles.

 • Joana Vasconcelos laat een glimp zien van de speelsheid trend

  Jul 25 2019

  We gaan het in deze podcast aflevering hebben over speelsheid, kunst en wat dat met elkaar te maken heeft. The post Joana Vasconcelos laat een glimp zien van de speelsheid trend appeared first on Trendbubbles.

 • Wat Kunst met Je Doet

  Jul 21 2019

  “Kunst is niet alleen leuk, maar ook belangrijk voor de hersenontwikkeling”. The post Wat Kunst met Je Doet appeared first on Trendbubbles.

 • De Top 10 voor Meer Geluk in je Leven

  Jul 20 2019

  Dit is de top 10 lijst voor meer geluk in je leven (in willekeurige volgorde). The post De Top 10 voor Meer Geluk in je Leven appeared first on Trendbubbles.

 • Ikigai: Dingen Waar Je voor Leeft

  Jul 19 2019

  In deze podcast neem ik de studieaantekeningen door van het boek Ikigai. The post Ikigai: Dingen Waar Je voor Leeft appeared first on Trendbubbles.

 • Vraag en Antwoord

  Jul 18 2019

  Deze antwoorden geef ik op de volgende vragen: 1. Wat is het allerleukste wat ik in de afgelopen tijd heb gedaan? 2. Hoe ziet mijn perfecte dag eruit? 3. Waar raak ik maar niet over uitgepraat? 4. Hoe wil ik me de komende maanden voelen? 5. Wat wil ik voor het einde van de zomer […] The post Vraag en Antwoord appeared first on Trendbubbles.

 • Daar word je gelukkig van (podcast)

  Jul 17 2019

  We gaan het hebben over 'gelukkig zijn' als trend. Maakt een constant steven naar geluk ons ongelukkig? In deze podcast onderzoeken ik het belang van gelukkig zijn en hoe dit onze levenskwaliteit beïnvloedt. The post Daar word je gelukkig van (podcast) appeared first on Trendbubbles.

 • Wellness Meets Happiness

  Jul 16 2019

  “Geluk”, “wellness”, “welzijn”, de termen worden door elkaar gebruikt. Er is zoveel beweging op het gebied van geluk. Deze podcast zit vol met trendvoorbeelden en uitleg over hoe men in de wereld met geluk omgaat. Deze aflevering is afgeleid van deze blogpost van het Global Wellness Summit. Delen zijn vertaald en aangevuld met mijn eigen […] The post Wellness Meets Happiness appeared first on Trendbubbles.

 • Solo, de kunst van alleen zijn

  Jul 15 2019

  Een moment voor jezelf, heel veel mensen hebben er in deze tijd behoefte aan, of voelen zich soms alleen. Wat is nu het verschil tussen ‘eenzaam' en ‘alleen'? Eenzaamheid verdwijnt als we echt alleen durven zijn. Iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig, maar de mens heeft ook interactie nodig en diepe, betekenisvolle relaties die tevreden […] The post Solo, de kunst van alleen zijn appeared first on Trendbubbles.

 • Feminisering: Invloed van Zachte Waarden

  Jul 10 2019

  In deze podcast ga ik in op twee voorbeelden van de trend van feminisering. Wat is de invloed van zachte waarden. Een podcast waarin ik inga op vrouwen power. Vrouwen die het niet meer pikken en zelf in actie komen. Ik bespreek het Wing Network en de documentaire ‘Knock Down the House' met Alexandria Ocasio […] The post Feminisering: Invloed van Zachte Waarden appeared first on Trendbubbles.

 • Wat Staat er In Mijn Moleskine

  Jul 08 2019

  Dit is mijn Moleskine. Ik ga vertellen wat erin staat. In mijn Moleskine, zet ik ideeën, gedachten, trends die ik spot, aandelen die ik nader wil onderzoeken, gedachten over mijn podcast en nog veel meer. Ik vertel wat er in mijn Moleskine staat en wat ik daar allemaal in opschrijf. Show notes: links en verwijzingen […] The post Wat Staat er In Mijn Moleskine appeared first on Trendbubbles.

 • Vermogen Opbouwen in 5 Stappen

  Jul 04 2019

  Vermogen Opbouwen in 5 Stappen Het onderwerp van vandaag: vermogen opbouwen in 5 stappen. Stappen die best moeilijk zijn om je aan te houden, maar die heel eenvoudig uit te leggen zijn. Ik ga het allemaal aan je vertellen in deze podcast. Dit zijn de onderwerpen: Uitgangspunten Geduld, lange termijn Kennis opdoen, leren Analyse Neigingen, […] The post Vermogen Opbouwen in 5 Stappen appeared first on Trendbubbles.

 • Het Lijkt Alsof Ik Haar Echt Ken

  Jun 16 2019

  Het lijkt alsof ik haar echt ken Deze aflevering gaat over de impact van podcasten en heeft de titel ‘Het lijkt alsof ik haar echt ken'. Ik bespreek de podcast van Rimke de Groot. Onderwerpen die ik besprek: Herken je dat? Dat je naar een podcast luistert en het lijkt alsof de podcast host je […] The post Het Lijkt Alsof Ik Haar Echt Ken appeared first on Trendbubbles.

 • Makelaars Clichés (podcast)

  Jun 14 2019

  Misschien ben je op dit moment toevallig op zoek naar een nieuwe woning. Of heb je net een huis gekocht. Ik ga vandaag een heel aantal makelaars cliché zinnetjes aan je voordragen. Zinnetjes die je bij een zoektocht naar een huis zult horen of die je anderen echt kunt horen zeggen. Gewoon voor de lol. […] The post Makelaars Clichés (podcast) appeared first on Trendbubbles.

 • Psycho Cybernetics: Aantekeningen van een Boek

  Jun 04 2019

  Studieaantekeningen door van het boek ‘Psycho Cybernetics' van Maxwell Maltz In deze Nederlandstalige podcast neem ik de studieaantekeningen door van het boek ‘Psycho Cybernetics' van Maxwell Maltz. Identificeer foutieve en beperkende programmering ingebed in je zelfbeeld en pas deze systematisch aan om beter aan je doelen te voldoen. Gebruik je verbeeldingskracht om je zelfbeeld opnieuw […] The post Psycho Cybernetics: Aantekeningen van een Boek appeared first on Trendbubbles....more

 • Patrick Kicken, Ik Durf Je Toilet Niet in…

  May 25 2019

  Patrick Kicken, ik durf je toilet niet in… In deze podcast leg ik uit waarom ik de toilet van Patrick Kicken niet in durf. Hij nodigde mij uit voor een podcast interview. In deze aflevering de afweging om wel of niet een interview te doen in de podcast show van hem. In deze aflevering neem […] The post Patrick Kicken, Ik Durf Je Toilet Niet in… appeared first on Trendbubbles.

 • BoekenTips en Meer: een podcast vol positieve energie & inspiratie

  May 19 2019

  Boekentips en meer Vandaag kun je luisteren naar boekentips en vertel ik je wat de komende zomer op het programma staat. Een aflevering vol boekentips die informatief is en gezellig. Show notes: links en verwijzingen in deze podcast episode vol boekentips Linkjes waar ik naar verwijs: Yoga with Adriene The Headspace Guide to Meditation and […] The post BoekenTips en Meer: een podcast vol positieve energie & inspiratie appeared first on Trendbubbles.

 • Picknicken in een Safaritent

  May 06 2019

  Picknicken in een Safaritent In deze podcast bespreek ik twee dingen met je die ik regelmatig tegenkom en waarover ik mij verwonder. Het online supermarkt bedrijf Picnic en het fenomeen safaritent. Picnic, wat is het voor een bedrijf en hoe bevalt het mij waarom zijn safaritenten hot? wat zijn de trends op campings denk je […] The post Picknicken in een Safaritent appeared first on Trendbubbles.

 • Al 1 Proefrondje Gelopen…

  May 02 2019

  In deze episode vertel ik waarom ik meer zou gaan podcasten, maar waarom het er toch niet van kwam. The post Al 1 Proefrondje Gelopen… appeared first on Trendbubbles.

 • Een Podcast Beginnen Hoe Doe Je Dat?

  Jan 28 2019

  Een podcasts beginnen hoe doe je dat? Naar aanleiding van mijn eigen podcast show, wil ik graag mijn ervaringen met je delen. Ik dacht: "ik zet mijn gedachten voor de opzet van een podcast gewoon in deze blogpost en maak er ook een podcast episode bij." Luister The post Een Podcast Beginnen Hoe Doe Je Dat? appeared first on Trendbubbles.

 • Alledaags Dagelijks Mediteren. Waarom.

  Dec 02 2018

  In deze episode vertel ik over mijn ervaring met dagelijks mediteren. Ik wilde meer focus, maar geen zweverig klasje waar ik ieder week heen zou moeten. Mijn keuze viel op iets heel anders. Een online cursus in een app. Ik vertel je ook over mijn ervaring met de Headspace app. Een aantal maanden geleden begon […] The post Alledaags Dagelijks Mediteren. Waarom. appeared first on Trendbubbles.

 • Hoe Maak Ik een Podcast

  Nov 27 2018

  In deze episode geef ik je stap-voor-stap antwoord op de vraag: hoe maak ik een podcast. Wat voor apparatuur gebruik ik, met welk programma werk ik en nog veel meer. In deze episode vertel ik hoe het er in de studio aan toegaat. The post Hoe Maak Ik een Podcast appeared first on Trendbubbles.

 • Ikebana is Mediteren op een Andere Manier

  Nov 17 2018

  Ikebana is mediteren De Japanse bloemschikkunst ikebana staat volop in de spotlights. Wat maakt het dat het zo populair is?In deze podcast vertel ik over mijn ervaringen met Ikebana en waarom ik het zo graag beoefen. Voor mij heeft het dezelfde werking als mediteren. Mediteren met bloemen. Deze podcast is perfect voor iedereen die houdt […] The post Ikebana is Mediteren op een Andere Manier appeared first on Trendbubbles.

 • 063 – Flylady Fly (podcast)

  Nov 13 2018

  Flylady wat is dat? De flylady is je persoonlijke coach die je helpt controle te krijgen over je leven. In baby stapjes leer je steeds beter je weerbarstige huishouden in de greep te houden. In deze podcast vertel ik over deze eenvoudige en doeltreffende  methode. Onderwerpen die aan de orde komen zijn: Je gootsteen laten […] The post 063 – Flylady Fly (podcast) appeared first on Trendbubbles.

 • 50 jaar en 24 in Mijn Hoofd: mijn gedachten

  Nov 04 2018

  50 jaar en 24 in mijn hoofd In deze podcast deel ik mijn gedachten omtrent 50 worden. Aan de ene kant gaat de tijd snel, aan de andere kant langzaam. Hoeveel kun je doen in 10 jaar, 20 jaar en in 1 jaar tijd. Is mijn geest aan verandering onderhevig of blijf ik gewoon dezelfde […] The post 50 jaar en 24 in Mijn Hoofd: mijn gedachten appeared first on Trendbubbles.

 • De 5/25 Regel van Warren Buffett

  Oct 28 2018

  5/25 regel van Warren Buffett Warren Buffett is een van de grootste beleggers te wereld. Veel mensen vragen zich af wat zijn geheim voor zijn succes is. Hij werkt met een heel simpele regel. De 5/25 regel. Een regel die je niet perse gebruikt bij beleggen. De 5/25 regel helpt je focussen. Het is een […] The post De 5/25 Regel van Warren Buffett appeared first on Trendbubbles.

 • Wielrenverhalen Podcast

  Oct 25 2018

  Wielrenverhalen nadat ik 2 jaar geleden op de fiets stapte. Mijn ervaringen als beginnend wielrenner. Wat vond ik moeilijk, wat viel mee. Hier kun je mijn podcast vinden over hoe ik met wielrennen begon. Of luister naar het interview met fietsfanaat en ridefluencer Kim Quaedvlieg   Deze podcast met wielrenverhalen is perfect voor iedereen die […] The post Wielrenverhalen Podcast appeared first on Trendbubbles.

 • Waarom Je 1 jaar Niets van Mij Hoorde

  Oct 25 2018

  Waarom je 1 jaar niets van mij hoorde Na 1 jaar geen podcast gemaakt te hebben, ben ik weer in de microfoon geklommen. Ik vertel je waarom je 1 jaar niets van mij hoorde. Deze podcast is perfect voor iedereen die houdt van slow tv en andere vormen van rustige content. Content waarvoor je de […] The post Waarom Je 1 jaar Niets van Mij Hoorde appeared first on Trendbubbles.

 • Een Onbewerkte Podcast in Morning Page Stijl

  Oct 19 2017

  Welkom bij de Trendbubbles podcast. Heb je zin om naar een onbewerkte versie van de podcast show te luisteren? Perfect! Dat is precies wat deze podcast speciaal maakt.🎚️ The post Een Onbewerkte Podcast in Morning Page Stijl appeared first on Trendbubbles.

 • De Geheimen van Mijn Geheugenpaleizen. Wat zijn het.

  Oct 13 2017

  Zoals ik in een van mijn vorige podcast episodes al memoreerde ben ik een cursus snellezen aan het volgen. Door deze cursus kwam ik in aanraking met het fenomeen geheugenpaleizen. In de podcast van vandaag leg ik uit wat dit zijn en hoe ik ze gebruik om dingen beter te onthouden. Je ontdekt welke geheugenpaleizen […] The post De Geheimen van Mijn Geheugenpaleizen. Wat zijn het. appeared first on Trendbubbles.

 • Mijn Start met Wielrennen: op naar Fantastische Vergezichten

  Oct 05 2017

  Mijn start met wielrennen Sinds juli dit jaar ben ik aan het wielrennen. Welke angsten heb ik overwonnen, hoe zocht ik mijn fiets uit, waar ben ik trots op, en wat valt mee. Je moet je angst benoemen voordat je hem kunt uitbannen. – YODA uit Star Wars: The Empire Strikes Back Je hoort een […] The post Mijn Start met Wielrennen: op naar Fantastische Vergezichten appeared first on Trendbubbles.

 • Ik Ben Dankbaar voor…

  Sep 28 2017

  De show van vandaag is een experiment en heeft als thema 'dankbaarheid'. Een van de eerste dingen die we leren als kind is om "dank-je-wel" te zeggen. Alleen als we volwassen zijn wordt dankbaarheid vaak een meer ingewikkeld thema. In deze podcast ga ik proberen om in iedere zin "Ik ben dankbaar voor" uit te spreken. Zal het me lukken? The post Ik Ben Dankbaar voor… appeared first on Trendbubbles.

 • Mijn Favorieten van September

  Sep 21 2017

  Deze podcast is geschikt te luisteren als je het leuk vindt om inspiratie op te doen. Als je interesse hebt om nieuwe dingen te leren en te ontdekken en in je opkomt “Yesss, ik ga weer wat nieuws leren. Wat een feestje!” Wat is er leuker dan nieuwe kennis en tools te leren. Heb je […] The post Mijn Favorieten van September appeared first on Trendbubbles.

 • Interesses Combineren | Dionne Hendriks over Multipotentials

  Sep 14 2017

  Dionne Hendriks over Multipotentials Vandaag is Dionne Hendriks voor de tweede keer te gast in de Trendbubbles podcast show. Dionne vertelt waarom het niet gek of raar is om brede ervaring te hebben, meer interesses of meer beroepen tegelijk te hebben. Kortom: Multipotential zijn. Multipotentials zijn mensen die niet het geijkte pad lopen, die niet […] The post Interesses Combineren | Dionne Hendriks over Multipotentials appeared first on Trendbubbles.

 • Bitter Sweet Wandeling: Trends in Smaken

  Feb 24 2017

  Vandaag neem ik je mee op mijn wandeling. Tijdens de wandeling vertel ik je over de trend van bitter en zuur. Ook vertel ik je hoe je aan inspiratie kunt komen voor je eigen beroep. Vaak zit de verandering in een kleine tip of verwijzing. Deze aflevering heb ik niet naderhand bewerkt. Het is ruw materiaal om je zoveel mogelijk van de ervaring van mijn wandeling met je te delen. The post Bitter Sweet Wandeling: Trends in Smaken appeared first on Trendbubbles.

 • Susanne zum Vörde’s Tips om je huis te Stylen (2/2)

  Feb 09 2017

  Het stylen van je interieur kan als 'non-professional' echt iets zijn waarvan je door de bomen het bos niet meer ziet. Deze podcast is deel twee van een tweedelige podcast met Susanne Zum Vörde Sive Vörding - Bolkestein over interieur en trends. Susanne vertelt in deze podcast hoe het proces als interieurontwerper en stylist werkt. Ze is een gids in het interieur proces, ze deelt haar interieurtips die iedereen zou moeten weten. The post Susanne zum Vörde’s Tips om je huis te Stylen (2/2) ...more

 • Interieurtrends door Susanne van StijlvolStyling (1/2)

  Feb 01 2017

  Dit is de tweede maal dat Susanne Zum Vörde Sive Vörding - Bolkestein te gast is in de podcast show. Susanne is stylist, interieurontwerper en blogger voor het woonblog Stijlvol Styling. The post Interieurtrends door Susanne van StijlvolStyling (1/2) appeared first on Trendbubbles.

 • Hoteltrends met Marianne Kuiper

  Jan 27 2017

  De laatste jaren is er veel veranderd in de hotellerie. Marianne Kuiper heeft jarenlang ervaring in deze branche. Ze neemt ons in de podcast van vandaag mee in de wereld van hoteltrends. Ze doet uit de doeken hoe het nu werkelijk zit met hotelsterren, geeft tips voor trendy hotels en legt uit waarom haar bedrijf prima kan bestaan naast booking.com. Luisteren dus! The post Hoteltrends met Marianne Kuiper appeared first on Trendbubbles.

 • Een Relatie voor 1 Seizoen

  Jan 19 2017

  Dat relaties veranderen is op zich niet zo verrassend. De natuur kan als voorbeeld dienen en helpen om onze patronen en trends in relaties makkelijker te doorzien. Inzichten in Relaties Deze podcast is de moeite om te luisteren als je geïnteresseerd bent in inzichten in de veranderde stromen die binnen relaties gaande zijn. Je hoort […] The post Een Relatie voor 1 Seizoen appeared first on Trendbubbles.

 • Waarom Je Een Bos Bloemen van Mij Krijgt

  Jan 05 2017

  Vandaag geef ik een bos bloemen aan jou en vertel je waarom ik dat doe. Ook praat ik over mijn goede voornemens. Het is een gezellige luisteraflevering geworden. Speciaal voor jou! Gewoon fijn om te maken. Deze blogpost is voor iedereen die interesse heeft in mooie plannen maken voor het nieuwe jaar. Wil je jouw […] The post Waarom Je Een Bos Bloemen van Mij Krijgt appeared first on Trendbubbles.

 • Wat Is Slow Bloggen

  Dec 29 2016

  Wat verstaan we onder slow bloggen, hoe werkt het en wat zijn de voordelen? Luister naar deze episode waarin ik inga op de slow bloggers movement. Denk je graag langer na voordat je blogt? Wordt je gek van dagelijks bloggen? Vind je het fijn om tijd en ruimte te hebben tijdens je schrijfproces? Heb je behoefte aan meer creativiteit? Wil je graag goed geschreven stukken online zetten? Wil je jouw lezers echt laten genieten van de content die jij maakt. Wil je graag ze...more

 • Een Verrassende Wandel Aflevering

  Dec 22 2016

  In deze podcast ga ik een experiment aan. Je kunt luisteren naar een onvoorbereide aflevering. Hoe breng ik het er vanaf? Luister mee naar deze verrassende episode. The post Een Verrassende Wandel Aflevering appeared first on Trendbubbles.

 • 7 YouTube Kanaal Ideeën

  Dec 15 2016

  Als je het leuk vind om YouTube te kijken, dan is deze podcast episode wat voor jou. Mijn favoriete 7 kanalen deel ik met je. Waarom deze kanalen inspireren, en wat je er op kunt zien. Sommige volg ik al langer en anderen heb ik net ontdekt. Klik om te ontdekken welke. The post 7 YouTube Kanaal Ideeën appeared first on Trendbubbles.

 • Wat Ik Heb Geleerd van 1 Jaar Podcasten

  Dec 08 2016

  Iets meer dan 1 jaar geleden ging mijn eerste podcast online. Een spannend moment. Wat heb ik geleerd. Wat is me opgevallen en wat ga ik anders doen het komende jaar. Je komt het te weten in deze podcast. Links en verwijzingen in deze podcast episode Dit wat mijn eerste podcast Mijn ervaringen na 2 […] The post Wat Ik Heb Geleerd van 1 Jaar Podcasten appeared first on Trendbubbles.

 • Netwerken Vroeger en Nu: de Facebook Show Off

  Nov 17 2016

  In deze podcast deel ik met jou mijn gedachten over netwerken. Hoe ging dat een jaar of 10 geleden en hoe gebeurt dat nu. Wat zijn de veranderingen die we kunnen gaan verwachten en hoe zien de effecten daarvan eruit. Ik deel met je de dingen die mij opvallen. Ik heb het over de Facebook show off en waarom ik denk dat daar verandering in gaat komen. Vind je het leuk om meer te weten over prettig netwerken? Dan is dit een aflevering voor jou. The post Netwerken Vroeger en Nu: de Facebook Show Off ...more

 • Sweater Weather Vragen en Antwoorden

  Sep 22 2016

  Als je houdt van Sweater Weather dan is dit een manier om in the mood te komen. Vind je het leuk om me beter te leren kennen dan is dit ook een aflevering voor jou. The post Sweater Weather Vragen en Antwoorden appeared first on Trendbubbles.

 • Trendtips voor Winkeliers

  Sep 16 2016

  Je kunt luisteren naar trendtips waarmee je je winkel beter kunt laten draaien. Je wordt voorzien van inspiratie en insights voor winkeliers..inspiratie en insights The post Trendtips voor Winkeliers appeared first on Trendbubbles.

 • Defender Lifestyle Experience

  Jul 17 2016

  We hebben een Defender gekocht die we gaan gebruiken voor onze reizen. Hoe staat het met dit project. Wat hebben we geleerd van onze eerste reis en wat gaan we anders doen. Luister The post Defender Lifestyle Experience appeared first on Trendbubbles.

 • Je zomerhuis opvrolijken met bloemen

  Jul 16 2016

  Wat is er mooier dan een prachtige bloem? In deze episode krijg je tips om je zomerhuis op te vrolijken met bloemen uit de natuur. Waar let je op en hoe blijven bloemen uit de natuur langer goed. Luister The post Je zomerhuis opvrolijken met bloemen appeared first on Trendbubbles.

 • Happiness Q & A

  Jul 15 2016

  In deze episode krijg je mijn antwoorden te horen op een aantal vragen met betrekking tot Happiness. Luister The post Happiness Q & A appeared first on Trendbubbles.

 • Gebruik je intuïtie, krijg meer rust, vreugde en voldoening

  Jul 14 2016

  Vandaag ga ik het in de Trendbubbles podcast show hebben over het gebruik van je intuïtie door echt goed te voelen. Je intuïtie te laten spreken. Verander de beslissingen in je leven. Gebruik je gevoel. Luister The post Gebruik je intuïtie, krijg meer rust, vreugde en voldoening appeared first on Trendbubbles.

 • Mijn Boekje met ‘Dingen Die Ik Nog Graag Zou Willen Doen’

  Jul 13 2016

  Ik heb een boekje waarin ik dingen bijhoudt die ik nog graag zou willen doen. Vandaag ga ik wat erin staat met je doornemen en doe ik mijn boekje dus letterlijk en figuurlijk open voor jullie. Een boekje vol met leuke dingen. Luister The post Mijn Boekje met ‘Dingen Die Ik Nog Graag Zou Willen Doen’ appeared first on Trendbubbles.

 • Kleine genoegens van het leven

  Jul 12 2016

  Je hoeft geen hele week naar Zuid Frankrijk te gaan om je te ontspannen en te genieten. Vandaag staan we stil bij het idee om van je lijf een 'happy place' te maken. Weg met steeds maar meer en meer... Dus geniet meer met minder is het motto van deze episode. Luister The post Kleine genoegens van het leven appeared first on Trendbubbles.

 • Waarom Happiness een Trend is

  Jul 11 2016

  Deze serie is speciaal samengesteld om jouw zomergevoel extra aan te wakkeren. Vandaag kun je luisteren naar deel 1 van een 7 delige serie over Happines. Ik leg je uit waarom ik 'happiness' echt een grote trend vind. Luister The post Waarom Happiness een Trend is appeared first on Trendbubbles.

 • Scheiden Is Geen Taboe Meer. Slecht Scheiden Wel. Met Denise Kentie (2)

  Jul 07 2016

  Vorige week kon je luisteren naar deel 1 van dit interview met Denise Kentie over trends en scheiden. Het maakt niet uit in welke volgorde je luistert, dus als je deel 1 nog niet hebt geluisterd dan kun je gerust eerst deel 2 beluisteren. Luister The post Scheiden Is Geen Taboe Meer. Slecht Scheiden Wel. Met Denise Kentie (2) appeared first on Trendbubbles.

 • Scheiden is geen taboe meer.

  Jun 30 2016

  Deze podcast episode gaat over: Scheiden is geen taboe meer maar slecht scheiden wel. Een gesprek met Denise Kentie, mediator en advocaat vol hoop en geruststelling. Je kent vast wel iemand in jouw omgeving die gescheiden is of aan het scheiden is. Iedereen pakt het anders aan. Hoe kun je op een goede manier uit elkaar gaan. Wat zijn de trends op het gebied van scheiden. Hoe ga je uiteindelijk verder en hoe lang duren dit soort processen. Natuurlijk staan we ook stil bij hoe je bent begonnen met...more

 • Over Yoga en een Kinderwens met Ellen van der Valk (deel 2)

  Jun 23 2016

  Vandaag deel 2 van het podcast interview met Ellen van der Valk schrijfster van het boek: 'Baby in mijn hoofd'. Over een onvervulde kinderwens, en waarom yoga Ellen heeft geholpen. Luister The post Over Yoga en een Kinderwens met Ellen van der Valk (deel 2) appeared first on Trendbubbles.

 • ‘Een baby in Mijn Hoofd’: over Yoga en een Kinderwens met Ellen van der Valk (deel 1)

  Jun 16 2016

  Te gast in deze podcast episode is Ellen van der Valk. De schrijfster van het boek 'Baby in mijn hoofd'. Ze beschrijft haar tocht om samen met haar man een gezin te stichten. Luister The post ‘Een baby in Mijn Hoofd’: over Yoga en een Kinderwens met Ellen van der Valk (deel 1) appeared first on Trendbubbles.