PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

The right opportunity you find in a community!

Dè podcast over online B2B community-platforms waarin we de strategie achter online communities bespreken. In deze eerste aflevering gaan Paul Swaak en Caroline De Cristofaro in gesprek over de voordelen voor klanten, stakeholders en medewerkers. Heel veel luisterplezier.

Afleveringen

 • 7. De toekomst van hybride werken en de inzet van online communities, met Kristian Esser.

  Nov 09 2021

  In deze zevende aflevering gaat Caroline De Cristofaro  van ConnAct.online in gesprek met Kristian Esser, digital brand strategist, public speaker en community builder vanuit zijn bedrijf Mr. Harder en oprichter van de online communities Mentilocali en Localminds. Hoe kijkt Kristan naar de toekomst van hybride werken en de inzet van online communities? Dit en nog veel meer hoor je in deze podcast. Heel veel luisterplezier.

 • 6. De ins en outs over online communities door Kirsten Wagenaar van Bind Community Building

  Oct 15 2021

  In deze zesde aflevering gaat Caroline De Cristofaro van ConnAct.online in gesprek met Kirsten Wagenaars, strategisch consultant en mede-oprichter van Bind community building. Wat zijn de afgelopen jaren de grootste ontwikkelingen binnen het online werken met een community en hoe ziet zij de toekomst? Dit en nog veel meer hoor je in deze podcast. Heel veel luisterplezier.

 • 5. Hoe ervaren ze bij Jelmer Talent Lab het werken binnen een online community?

  Aug 31 2021

  In deze vijfde aflevering gaat Caroline De Cristofaro van ConnAct.online in gesprek met Stan van den Berg van Jelmer Talent Lab. Een Young professional, werkzaam op het gebied van bouw, gebiedsontwikkeling en energie. Hoe wordt er binnen een online community aan hun vraagstukken gewerkt en hoe kijkt hij als young professional tegen deze manier van werken aan?  Dit en nog veel meer hoor je in deze podcast. Heel veel luisterplezier. 

 • 4. Hoe zet de Future City Foundation online communities in?

  Jul 06 2021

  In deze vierde aflevering gaat Caroline De Cristofaro van ConnAct.online in gesprek met Jan-Willem Wesselink. Hij is programmamanager bij de Future City Foundation en verantwoordelijk voor de bijbehorende online community. Hoe werken zij binnen de community en wat zijn de voordelen? Dit en nog veel meer hoor je in deze podcast. Heel veel luisterplezier.

 • 3. De grootste lessen van communicatiestrateeg Femke Mureau over online communities.

  Jun 17 2021

  Dè podcast over online B2B community-platforms waarin we de strategie achter online communities bespreken. In deze derde aflevering gaat Caroline De Cristofaro van ConnAct.online in gesprek met Femke Mureau. Zij is al meer dan 10 jaar communicatiestrateeg, gespecialiseerd in smart mobility en recent begonnen met haar bureau Resolve Collective. Hoe en wanneer zet zij online communities in voor haar klanten en wat zijn haar grootste lessen? Heel veel luisterplezier.

 • 2. Waar moet je op letten bij een online community?

  May 06 2021

  Dè podcast over online B2B community-platforms waarin we de strategie achter online communities bespreken. In deze tweede aflevering gaan Paul Swaak en Caroline De Cristofaro van ConnAct.online in gesprek over hoe je een online community opzet en waar je allemaal op moet letten. Heel veel luisterplezier. 

 • 1. Dè podcast over online B2B community-platforms

  Apr 09 2021

  In deze eerste aflevering gaan Paul Swaak en Caroline De Cristofaro van ConnAct.online in gesprek over de voordelen van het hebben van een online community voor klanten, stakeholders en medewerkers. Heel veel luisterplezier.