PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Skillba Podcast

Skillba is het all-in-one academy platform voor ondernemers die online willen groeien. Wil jij graag je online trainingen en e-booken goed in de markt zetten? Luister dan voor tips en inspiratie naar de Skillba podcast

Afleveringen

 • AIDA toepassen op je salespages

  Feb 22 2021

  Door het toepassen van de AIDA-formule in de teksten op je salespages vergroot je de kans op meer conversies. Wellicht vraag je je nu af wat AIDA precies is. Dit staat voor Attention, Interest, Desire en Action. Door je teksten volgens de AIDA manier te schrijven zal een bezoeker eerder overgaan tot een aankoop. 

 • Start geen academy in Worpress

  Feb 19 2021

  Je website draait vaak op Wordpress, dus dan is het een fluitje van een cent om hier ook een online academy aan te koppelen. Vaak is de praktijk heel anders. Het kost je dagen om alle plugins aan elkaar te knopen en te hopen dat alles werkt. Vervolgens ben je hoge kosten kwijt aan allerlei losse licenties én moet je hopen dat alles over 3 maanden na een update nog werkt. In deze podcast bespreken we de ellende van een online academy in Wordpress.

 • Content Dripping: wat kun je hiermee?

  Feb 17 2021

  Bij het maken van een online training kun je gebruikmaken van content dripping. Wat is dit precies en hoe werkt het? In deze Skillba podcast leer je alles over het inzetten van content dripping in jouw online training of challenge. 

 • Meer klanten voor je online training: 12 tips!

  Jan 19 2021

  Je heb weken gewerkt aan je online training en hebt deze gelanceerd! De eerste klanten hebben zich gemeld, maar daarna koopt er niemand meer... hoe kan dat nu? Vaak doe je zelf té weinig aan marketing. Veel van onze gebruikers vinden het lastig om voldoende klanten te werven. Heb jij hier ook moeite mee? In deze podcast geven we je 12 tips hoe je meer klanten kunt aantrekken voor je online training!

 • LockDOWN of LockKANS

  Jan 15 2021

  Blijf jij zitten wachten in de lockdown of is het voor jou een lockkans? We zien de ellende die om ons heen gaande is door de lockdown. Super vervelend dat we niet meer mogen sporten, onze vrienden zien en niet meer mogen winkelen. Maar is dit het moment om stil te gaan staan en zitten wachten op het goede nieuws uit Den Haag? Of is dit het moment om je kansen te gaan pakken! De lockdown periode is een perfect moment om het om te zetten in een kans! Een kans om jouw online training op te gaan ne...more

 • Maak kennis met Skillba

  Jan 12 2021

  Als je op zoek bent naar een online academy voor je eigen bedrijf, dan kom je regelmatig Skillba tegen. Met dit platform kun je binnen 15 minuten jouw online academy online hebben. In deze podcast hoor je hoe het platform in 2018 is begonnen en wat de plannen voor de toekomst zijn!