PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Showkeepers

Showkeepers. De podcast voor en door keepers.

Afleveringen

 • Tussen de Linies over het beoordelen en scouten van keepers op basis van data

  Dec 01 2021

  In aflevering 8 van dit seizoen gaan Harm en Arjan in gesprek met Sander van Vliet en Robin Koetsier van Tussen de Linies. Ze zoeken naar een antwoord op de vraag hoe je keepers nou beoordeelt op basis van data. Zeggen reddingspercentages of tegentreffers ten opzichte van expected goals iets of is er een betere manier om keepers op waarde te schatten?Onze apparatuur wordt mede mogelijk gemaakt door de vrienden van Blue Microphones. Kijk ook eens op https://www.bluemic.com/nl-nl/!Zie het privacyb...more

 • De ultieme showkeeper Noah Zeeuw over zijn liefde voor het keepersvak, stages in Brazilië en 'Penalty Moneys'

  Nov 17 2021

  In aflevering 7 van dit seizoen gaan Harm en Arjan in gesprek met Noah Zeeuw, YouTube-ster én een enorm groot liefhebber van keepen. Weinig keepers praten met zoveel liefde over het vak als Noah, zelf een talentvolle keeper en maker van zijn eigen keepersshow op YouTube: Penalty Moneys.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Liverpool-keeperstrainer John Achterberg over keepen in Engeland en het werken met Klopp, Alisson Becker en Virgil van Dijk!

  Nov 03 2021

  In aflevering 6 van dit seizoen gaan Harm en Arjan online in gesprek met John Achterberg, de keeperstrainer van Liverpool. Achterberg heeft een boek uitgebracht met de mooiste verhalen uit zijn eigen carrière en de ins en outs van het werken bij Liverpool met Jürgen Klopp, Alisson Becker en Virgil van Dijk.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Peter Leeuwenburgh over zijn reis van Zuid-Afrika tot aan Groningen!

  Oct 20 2021

  In aflevering 5 van dit seizoen gaan Harm en Arjan in gesprek met Peter Leeuwenburgh, keeper van FC Groningen. Hij vertelt over zijn tijd in Zuid-Afrika, de totstandkoming van zijn transfer naar de Eredivisie en over het gebruik van data en wedstrijdbeelden in de keeperswereld.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Marco van Duin over de Ajax-opleiding, de rol van de tweede of derde doelman en keeperstraining bij N.E.C.

  Oct 06 2021

  In aflevering 4 van dit seizoen gaan Harm en Arjan in gesprek met N.E.C.-keeperstrainer Marco van Duin. Hij vertelt over zijn opleiding bij Ajax, de rol van een tweede of derde keeper, keeperstraining bij N.E.C., de snelle doorbraak van Jasper Cillessen en de ontwikkeling van Mattijs Branderhorst. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Patrick Lodewijks over PSV, Feyenoord en keeperstraining bij Oranje

  Sep 23 2021

  De Showkeepers zijn terug! Niemand minder dan Patrick Lodewijks, oud-keeper van PSV, FC Groningen en Feyenoord en voormalig keeperstrainer van Feyenoord, Everton en Oranje is te gast bij Harm en Arjan. Hij vertelt mooie verhalen over Hans van Breukelen, Justin Bijlow en het EK met Oranje.(0:00) Intro en keepen voor PSV: 1988, keepen in Madrid, tip van Van Breukelen en concurreren met Waterreus(20:36) Feyenoord: debuteren tegen Juventus, heldenrol met twee gekneusde én twee gebroken ribben en met...more

 • Special: Keepershandschoenen

  Aug 25 2021

  In aflevering 2 van seizoen 2 van de Showkeepers Podcast vertellen Harm Zeinstra en Arjan Heerland je alles wat je moet weten over keepershandschoenen. Van de pasvorm en het foam tot het onderhoud, niets blijft onbesproken. Een absolute aanrader voor alle keepers in Nederland en België.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • De voorbeschouwing op het nieuwe keepersseizoen

  Aug 12 2021

  Harm Zeinstra en Arjan Heerland zijn terug met een nieuw seizoen van de Showkeepers Podcast en geven een volledige voorbeschouwing op het nieuwe Eredivisie-seizoen!00:00 - 8:25 Introductie en terugblik op de zomer8:25 - 13:55 Ajax13:56 - 17:38 PSV17:39 - 19:04 Feyenoord19:08 - 29:25 AZ en beschikbare keepers op de markt29:42 - 31:54 Vitesse31:55 - 33:41 FC Groningen33:42 - 36:03 FC Twente36:04 - 40:28 Keepersnieuws bij Heerenveen, PEC, Heracles, Fortuna en N.E.C.40:29 - 42:38 RKC ...more

 • Sonny Stevens over het stempel talent, pech en terugkeren op niveau!

  Jun 16 2021

  Sonny Stevens, goalie van KKD-kampioen Cambuur Leeuwarden, is te gast bij onze Showkeepers Harm en Arjan om te praten over zijn flitsende carrièrestart, het stempel van toptalent en zijn comeback!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Leo Oldenburger over zijn liefde voor keepen!

  Jun 02 2021

  In de nieuwe Showkeepers Podcast is commentator Leo Oldenburger te gast. De man die voor ESPN wekelijk wedstrijden becommentarieert is gek van keepers, probeert in zijn commentaar meer rekening te houden met keepers en geeft uitgebreid zijn mening over de stelling: Keepers zijn gek! Toch?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Nick Hengelman over contracten, carrière en toekomst!

  May 19 2021

  Tijd voor onze Showkeepers om eens in gesprek te gaan met Nick Hengelman. De man die kan zeggen dat hij voor meerdere Ajaxen speelde, die van de onderkant naar de absolute top ging en nu op zoek moet naar een nieuwe club!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Peter den Otter over mentale training!

  May 05 2021

  Peter den Otter, keeperstrainer van RKC Waalwijk, schuift deze week aan bij onze Showkeepers. Arjan en Harm zijn uiterst benieuwd naar de mentale training van keepers, containerbegrippen die vaak voorkomen bij keepersanalyse en naar de praktische toepassingen!Coolblue: https://cblink.je/Af6E1IZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Frans Hoek (pt. 2) over wedstrijd-echt trainen!

  Apr 21 2021

  De Godfather van de Nederlandse keeperstraining is te gast in de Showkeepers Podcast. Arjan en Harm gaan in gesprek met Frans Hoek over wedstrijd-echt trainen, cultuurverandering en zijn toekomstig boek en platform!Coolblue: https://cblink.je/Af6E1IZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Stanley Menzo over 'Het gevecht onder de Lat'!

  Apr 14 2021

  Invalkracht Peter Rozenbeek (ex-Oranje Futsal goalie) en Arjan Heerland hebben wederom een voormalig topkeeper in de studio. Stanley Menzo schuift aan om te praten over zijn boek: Het gevecht onder de Lat!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Frans Hoek (pt.1) over de Universiteit van het Keepen!

  Apr 07 2021

  De Godfather van de Nederlandse keeperstraining is te gast in de Showkeepers Podcast. Arjan en Harm gaan in gesprek met Frans Hoek over de herkomst van de keeperstrainingen, de ontwikkeling door de jaren heen en zijn vele avonturen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Erskine Schoenmakers over de KNVB-visie op keepers!

  Mar 24 2021

  Een nieuwe aflevering van Showkeepers en Arjan en Harm gaan deze keer in gesprek met Erskine Schoenmakers. Hij vertelt ons over de goalies van de Nederlandse vrouwen, de richting die de KNVB op wil met keepers en de zoektocht naar een nieuwe Edwin van der Sar.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Sander Westerveld over zijn carrière toen en nu!

  Mar 10 2021

  Met Sander Westerveld gaat het in de allernieuwste Showkeepers podcast over het verschil tussen keepen in Engeland en Spanje, diverse keeperstrainers en hun kwaliteiten en we kijken ook naar Oranje, waar, naarmate het EK dichterbij komt de keeperskwestie steeds interessanter wordt. Is Maarten Stekelenburg een goede optie? Of juist Joel Drommel?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Nick Olij over ambitie en ontwikkeling als keeper!

  Feb 24 2021

  In de nieuwste aflevering van Showkeepers is NAC Breda-goalie Nick Olij te gast bij Harm Zeinstra en Arjan Heerland. Met de voormalig AZ en TOP Oss-keeper gaat het over ambitie en ontwikkeling als keeper. Ook komen anekdotes rondom zijn idool Victor Valdes voorbij en gaat het over de importantie van lengte.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Peter Rozenbeek over keepers in het zaalvoetbal!

  Feb 10 2021

  De derde aflevering van de Showkeepers Podcast! Hosts Arjan Heerland en Harm Zeinstra ontvangen dit keer Peter Rozenbeek. Hij speelde meer dan 80 interlands voor het Nederlands zaalvoetbalteam en kan ons alles vertellen over het keepen in de zaal en de verschillen met het veld!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • André Onana voor 12 maanden geschorst, wat nu?

  Feb 06 2021

  Een speciale aflevering, online opgenomen, om het nieuws van de week te bespreken: de 12-maanden-durende schorsing van Ajax-goalie Andre Onana. Hoe belangrijk is hij voor de Amsterdammers? Wie gaat er nu keepen? En wat zijn de gevolgen voor Onana zelf? Harm en Arjan bespreken het!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • André Krul, de wereldreiziger met keepershandschoenen

  Jan 27 2021

  In de tweede aflevering van de Showkeepers gaan ex-profs Harm Zeinstra en Arjan Heerland in gesprek met André Krul. Deze wereldreiziger - hij keepte onder meer in Australie, Colombia en Malta - vertelt ons over de keeperstrainingen in alle soorten culturen, het trainen op een berg en zijn terugkeer in Nederland!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

 • Kostas Lamprou over mentale weerbaarheid!

  Jan 12 2021

  In de allereerste aflevering van de Showkeepers gaan ex-profs Harm Zeinstra en Arjan Heerland in gesprek met RKC Waalwijk-goalie Kostas Lamprou. Met de Griek, die het grootste deel van zijn leven al in Nederland woont, ging het uitgebreid over mentale weerbaarheid, zelfvertrouwen, de jeugdopleiding en de groei van talent naar prof!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.