PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

SGP Europarlement

Podcast by SGP Europarlement

Afleveringen

 • Brusselse Bronnen #6 - Alex Datema en Bert-Jan Ruissen

  Sep 27 2021

  Dit keer is Alex Datema (voorzitter BoerenNatuur) de speciale gast in Brusselse Bronnen. Samen met Bert-Jan Ruissen (Europarlementariër namens de SGP in de ECR Group) en Florian Pronk (presentator) diept hij de wet- en regelgeving uit rondom het agrarisch natuurbeheer.

 • Brusselse Bronnen #5

  Sep 08 2021

  Een handelsverdrag vanuit de EU met Afrika heeft kleine lettertjes. Benieuwd hoe dat zit? Luister de podcast met Europarlementariër Bert-Jan Ruissen (namens de SGP in de ECR Group) en Henk-Jan van Schothorst namens de Transatlantic Christian Council.

 • Brusselse Bronnen #4 - Thijs Reuten & Bert-Jan Ruissen

  Jul 05 2021

  Samen met Europarlementariër Thijs Reuten (PvdA) en Bert-Jan Ruissen gaat Florian Pronk in gesprek over de mensenrechtenschendingen in China en de situatie in Hongarije.

 • Brusselse Bronnen #3 Nathanaël Middelkoop en Bert-Jan Ruissen

  May 26 2021

  Met vaste tafelgast Bert-Jan Ruissen en speciale gast Nathanaël Middelkoop duiken we dit keer in de wereld van de visserij. Wat heeft deze sector met de Europese Unie te maken? Waarom worden er regels gemaakt over cameratoezicht op vissersschepen? Dat en veel meer in deze podcast.

 • Brusselse Bronnen #1 Bert - Jan Ruissen

  May 10 2021

  Samen met Europarlementariër Bert-Jan Ruissen neemt Florian Pronk opvallende Brusselse zaken door en blikt vooruit naar komende tijd.

 • Brusselse Bronnen #2 Sjaak van der Tak en Bert - Jan Ruissen

  May 10 2021

  In Brusselse Bronnen neemt presentator Florian Pronk samen met europarlementariër Bert-Jan Ruissen (lid van de ECR namens SGP) de Brusselse maand door. Dit keer gaat het over de onderhandelingen van het Gemeenschappelijke Landbouw Beleid die deze week in Brussel plaatsvinden. Speciale gast aan tafel is Sjaak van der Tak (voorzitter Land- en Tuinbouworganisatie)