PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Over morgen

Hogeschool Rotterdam - Over morgen

Afleveringen

 • 5. Leiderschap

  Jul 19 2021

  We leven in een tijd met grote maatschappelijke vraagstukken die om verandering vragen in de manier waarop we consumeren, werken, produceren, besluiten nemen en samen leven. De transities op vele terreinen vraagt om leiderschap. In deze aflevering bespreken we hoe dat leiderschap eruitziet, hoe het werkt, wat barrières zijn voor effectief leiderschap en wat studenten over leiderschap moeten weten. Deze aflevering zitten bij Arjen aan tafel: Meissa al Jaboury, deeltijdstudent Bedrijfskunde; J...more

 • 4. Betekenis economie

  Jun 22 2021

  In deze vierde podcast gaat Arjen van Klink in gesprek over het thema ‘Betekeniseconomie’. Dat doet hij met zijn gasten Jasper Smit, derdejaarsstudent Bedrijfskunde; Sanjay Drigpal, hoofddocent bij de opleiding Finance & Control en Dirck Slabbekoorn, filiaalmanager van de vestiging van supermarktketen Jumbo aan de Schiedamseweg in Rotterdam.

 • 3. Digitale economie

  May 25 2021

  Digitale economie gaat natuurlijk over technologie en over data, maar ook over samenwerking. Samenwerking tussen de binnenwereld en de buitenwereld, en de samenwerking tussen verschillende disciplines. Hierover gaat Arjen van Klink in deze aflevering van ‘Over Morgen’ met zijn gasten in gesprek.

 • 2. Circulaire economie

  Apr 26 2021

  In deze tweede aflevering staat de circulaire economie centraal. Hierin spreekt Arjen met zijn gasten o.a. over het sluiten van de materialenstroom, een tweede leven voor producten en het terugbrengen van energieverbruik. Aan tafel zitten Sabrin Tabib, student International Business; Mirella Soyer, hoofddocent en onderzoeker Sustainable Business en Jurgen Schoenmakers, manager duurzaamheid bij Dura Vermeer Bouw & Vastgoed.

 • 1. Vier economische thema's

  Mar 13 2021

  Arjen van Klink, in gesprek met HRM student Bente Smit en lid van het College van Bestuur Zakia Guernina, over de vier thema's waar ons economische onderwijs en onderzoek zich de komende jaren op zal richten. Deze thema's zijn: Betekeniseconomie, Digitale Economie, Circulaire Economie en Leiderschap.