PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Molcast

Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? Tevens zijn wij te vinden op Youtube onder de naam Gido Verheijen - Wie is de Mol?

Afleveringen

 • S03E10: Renée vergat om te Mollen & Hint in Jokerkaart

  Mar 08 2021

  Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? seizoen 21. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? Met in deze aflevering; De Mol is bekend! We gaan terugblikken op de Molacties van Renée en geven onze ongezouten mening. 

 • S03E09: Rocky voorkomt Ruil & De Mol België Teaser!

  Mar 03 2021

  Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? seizoen 21. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? Met in deze aflevering; Wat heeft het Vlaamse seizoen van de Mol voor ons in petto en een analyse van een opdracht met heel veel terugblikken!!

 • S03E08: Bloemen, Rode kleding & Sieraden hinten naar Renée

  Feb 22 2021

  Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? seizoen 21. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol?   Met in deze aflevering; Het is nu toch wel duidelijk dat Renée de mol is toch?! Puzzelstukjes verwisselen en de nummers slaan daadwerkelijk op haar. Tot slot bespeuren we toch nog enkele hints naar Charlotte en Rocky. Voor ieder wat wils dus!

 • S03E07: Renée of Splinter is de Mol!

  Feb 17 2021

  Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? seizoen 21. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? Met in deze aflevering; Staan Splinter en Renée vol in de schijnwerpers als het ons betreft. Zijn er kledingstukken ten onrechte omhoog getakeld? En stond de naam van Splinter bewust niet op één van de kisten?

 • S03E06: Is de Zwarte Tape op Halte 9 een Molactie?

  Feb 10 2021

  Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? seizoen 21. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? Met in deze aflevering; We zien zwarte tape op halte 9 geplakt, Foutje in de opdracht of toch een Molactie en moeten we Marije zielig vinden?

 • S03E05: Opeens kan weer iedereen de Mol zijn!

  Feb 02 2021

  Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? seizoen 21. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? Met in deze aflevering; De pot wordt gehalveerd!, Kan opeens weer iedereen de mol zijn?, en zal er een nieuwe leider opstaan?

 • S03E04: Molstreek van Renée levert niks op!

  Jan 25 2021

  Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? seizoen 21.  Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? Met in deze aflevering; Molstreek om tijd te rekken levert niks op en had de mol een slechte dag?

 • S03E03: De Mol is één van de Abseilers!

  Jan 18 2021

  Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? seizoen 21.  Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? Met in deze aflevering de verdenkingen die compleet omgegooid worden en waar zal de mol gesaboteerd hebben?

 • S03E02: Ben je nog de mol als je €400 verdient?

  Jan 12 2021

  Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? seizoen 21.  Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? Met in deze aflevering de vraag of 400 euro pakken je nog verdacht maakt al mol, Google die zomaar door de aflevering heen gaat tetteren en kies je voor jezelf of voor de groep 2.0  

 • S03E01: Schiet Florentijn zijn mede-kandidaten af?

  Jan 04 2021

  Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? seizoen 21.  Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? Met in deze aflevering vooral de conclusie wie de mol NIET is, opdrachten met plottwisten en dealtjes sluiten met de mol.

 • S02E08: Alle Molacties, Alle antwoorden!

  Oct 28 2020

  Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van het Wie is de Mol? jubileumseizoen. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol?  In deze aflevering is de mol bekend en dus bespreken we alle opdrachten en molacties. Daarnaast duiken Gido en Gé de interviews met Mol Jeroen in en komen op verrassende antwoorden. Waar was bijvoorbeeld het resterende bedrag op Elba gebleven? #molcast #wieisdemol #...more

 • S02E07: De mol schuilt achter een Pilaar

  Oct 19 2020

  Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van het Wie is de Mol? jubileumseizoen. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? In deze aflevering beslissen we of het Nikkie of toch Jeroen is! #molcast #wieisdemol #moltalk

 • S02E06: Geheimzinnige tekst op Peggy's Molboekje

  Oct 13 2020

  Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van het Wie is de Mol? jubileumseizoen. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? In deze aflevering zagen we hoe een hele aflevering uit één opdracht bestond. Ook zoeken we uit wie welk geldbedrag verdiende en weten we eindelijk wie de mol is (of toch niet?) #molcast #wieisdemol #moltalk

 • S02E05: Hint verborgen in overzichtsschema's

  Oct 06 2020

  Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van het Wie is de Mol? jubileumseizoen. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? In deze aflevering kwam dan toch de plottwist waar we al naar uitkeken. Worden Tygo en Nikkie op tijd gevonden? En was de puzzel op het stand nou te moeilijk of niet? #molcast #wieisdemol #moltalk

 • S02E04: Te hoge verwachtingen & Inattentional Blindness

  Oct 02 2020

  Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van het Wie is de Mol? jubileumseizoen. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? In deze aflevering hadden we naar de grote clifhanger van vorige week hoge verwachtingen, misschien wel iets te hoog. Ook hebben we het over het niet zien van gebeurtenissen omdat je je aandacht er niet op richt; Inattentional Blindness #molcast #wieisdemol #moltalk

 • S02E03: Had Peggy de juiste sleutels al vast?

  Sep 21 2020

  Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van het Wie is de Mol? jubileumseizoen. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? In deze aflevering zien we dat kandidaten (als een zielige hond) zijn vastgebonden aan een boom. Verder zijn luiken op mysterieuze wijze dichtgegaan en bespreken we de executie, die net weer even anders was dan anders.

 • S02E02: Verspreekt Jeroen zich en zegt hij te gaan afvallen?!

  Sep 14 2020

  Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van het Wie is de Mol? jubileumseizoen. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? In de tweede aflevering bespreken Gido en Gé een verspreking van Jeroen. Verder komt de Laseropdracht weer terug en weten de heren WEL wat de hoofdstad van Italië is. Ohja.. Stuur je AUDIO-bericht via Whatsapp naar 06-82521346 en kom in de podcast terecht!

 • S02E01: Ron krijgt eindelijk een groen scherm!

  Sep 08 2020

  Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van het Wie is de Mol? jubileumseizoen. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol?   De 10 kandidaten waren goed geraden.. nu alleen nog het antwoord op de vraag: Wie is de Mol? Gido en Gé bespreken de opdrachten van aflevering 1. Vanaf nu is het ook mogelijk om audio-berichten te sturen! Stuur je bericht via Whatsapp naar 06-82521346 en kom in de ...more

 • S02E00: Welke oud-kandidaten doen mee aan het Jubileumseizoen?

  Aug 29 2020

  Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van het Wie is de Mol? jubileumseizoen. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? We staan aan de start van een extra Wie is de Mol? seizoen. Ditmaal met oud-kandidaten die nogmaals het avontuur beleven in Italië. Maar wie zijn die oud-kandidaten? Dat blijft nog even gissen.. Gido & Gé doen alvast een voorspelling en komen al gauw uit op Ron Boszha...more

 • S01E10 Alle Molacties van Mol Rob - Wie is de Mol? 2020 Molcast

  Mar 17 2020

  Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? seizoen 20. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? In deze aflevering bespreken Gido en Gé alle molacties van mol Rob Dekay. Verder bespreken ze vragen van jullie kijkers/luisteraars.

 • S01E09 Omvormer verklapt de Mol - Wie is de Mol? 2020 Molcast

  Mar 10 2020

  Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? seizoen 20. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? In deze aflevering bespreken Gido en Gé de laatste drie opdrachten van het seizoen en geven hun eindoordeel want WIE..IS...DE MOL?

 • S01E08 Zou de Mol voor een vrijstelling gaan? - Wie is de Mol? 2020 Molcast

  Mar 04 2020

  Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? seizoen 20. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? In deze aflevering bespreken Gido en Gé de fietsopdracht door de stad waar de mol van Gé opeens geld verdiend. Verder bespreken we of de mol voor de vrijstelling zou gaan. Tot slot de vraag of de mol niet zou meedoen aan een opdracht.  #molcast #widm #widm20

 • S01E07 De beste en slechtste opdracht in één aflevering - Wie is de Mol? 2020 Molcast

  Feb 26 2020

  Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? seizoen 20. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol?  In deze aflevering bespreken Gido en Gé de opdracht rode auto's geteld moesten worden, boring! Ook werd er gelasergamed wat wel heel tof was en was er een typisch Chinese opdracht waarbij foto genomen moesten worden. #molcast #widm20 #wieisdemol

 • S01E06 Sleutelpositie als penningmeester - Wie is de Mol? 2020 Molcast

  Feb 19 2020

  Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? seizoen 20. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol?  In deze aflevering bespreken Gido en Gé de opdracht waarbij de penningmeester weinig geld waard is en bespreken we de namen van molloten in de opdrachten.

 • S01E05 Kan Claes Chinees spreken? - Wie is de Mol? 2020 Molcast

  Feb 12 2020

  Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? seizoen 20. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol?  In deze aflevering bespreken Gido en Gé de spannende opdracht waarbij de naam van de mol gevonden kon worden. Maar werd de naam van de mol ook daadwerkelijk in beeld gebracht?

 • S01E04 Rob of toch Nathan? - Wie is de Mol? 2020 Molcast

  Feb 06 2020

  Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? seizoen 20. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol?  In deze aflevering komen Gido en Gé erachter dat vasen verplaatst zijn. Door de Mol of door de productie is de vraag. Verder bespreken ze wat de mol zou doen bij de vrijstellingenroute.

 • S01E03 Liep de Mol achter Rik langs? - Wie is de Mol? 2020 Molcast

  Jan 28 2020

  Gido en Gé praten je wekelijks bij over de afleveringen van Wie is de Mol? seizoen 20. Ze bespreken de opdrachten, kijken naar wie verdacht doet en zijn uiteindelijk opzoek naar het antwoord op de vraag; Wie is de Mol? In deze aflevering lijkt het net alsof kandidaten op de achtergrond lopen terwijl presentator Rik zijn praatje houdt voor de camera. Verder is Leonie opzichtig aan het mollen en bespreken we de enveloppenkwestie. Want werd er nou wel of geen geld uit de envelop gehaald?

 • S01E02 Waar Groene Rook is, is de Mol - Wie is de Mol? 2020 Molcast

  Jan 21 2020

  De tweede aflevering van het 20ste seizoen van Wie is de Mol? is een feit. Gido & Gé praten je bij over de kandidaten en voorspellen wie de mol is. #MolCast #wieisdemol #widm

 • S01E01 Zonder € geen geld? - Wie is de Mol? 2020 Molcast

  Jan 19 2020

  De eerste aflevering van Wie is de Mol? seizoen 20 is op TV verschenen. Gido en Gé praten je bij over hints en theorieën en speuren naar de mol.

 • S01E00 De kandidaten zijn bekend! Wie is de Mol? 2020 Molcast

  Dec 28 2019

  Het 20ste seizoen van Wie is de Mol? gaat beginnen. Gido & Gé praten je bij over de kandidaten en voorspellen wie de mol is. #MolCast #wieisdemol #widm