PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Miljoenen praat - Alle geheimen van een self made miljonair

Ik geloof dat er veel meer vrouwelijke miljonairs mogen komen in de gehele wereld. Selfmade vrouwen die laten zien dat je met wijsheid, intuïtie, strategie en leiderschap big impact kan maken. Vrouwen besteden hun geld anders dan mannen. Mannelijke investeerders investeren eerder in mannen. Dus vrouwelijke investeerders zullen ook meer investeren in vrouwen. De wereld schreeuwt om meer balans. Tussen man en vrouw. Ik wil mijn leven als self made miljonair met je delen om nog meer vrouwen te s...more

Afleveringen

 • #14 Wat rouw, verdriet en tegenslag je kunnen geven

  Jun 14 2022

  Afgelopen weken na manifest zat ik in een enorme high. Totdat er plots iets in mijn leven gebeurde wat me enorm raakte, en waarvan ik ook echt van de kaart was. In deze podcast deel ik je hoe ik met tegenslag verdriet en rouw omga. Je hebt er vast iets aan.

 • #13 Inzichten en inspiratie na mijn event #Manifest

  May 27 2022

  13 mei gaf ik t #Manifest voor 500 ondernemers in t Flint Theater. In deze podcast deel ik mijn inzichten en inspiratie.

 • #12 Kan je in een jaar totaal veranderen als persoon?

  May 07 2022

  Deze vraag stelde mijn moeder me op vakantie. Terwijl ik me inschreef voor alle sportlessen op het resort. Een jaar geleden zou ik dat nooit doen. En mijn moeder zei ik herken mijn eigen dochter gewoon niet terug. In deze podcast deel ik mijn inzichten en conclusies door deze vraag.

 • #11 Het leverde me miljoenen op maar toch heb ik de stekker eruit getrokken

  Apr 20 2022

  Ik ben gestopt met het bedrijf dat de sales voor me doet. Voor mij echt een mega spannende stap omdat het me miljoenen opleverde. En toch weet ik dat ik deze stap te zetten heb om next level te kunnen gaan.

 • #10 Wat gebeurt er als je miljoenen wint? Tamara overkwam dat.

  Apr 08 2022

  Dit keer een gesprek met een mede miljonair. Maar niet zomaar een. Tamara won namelijk miljoenen met een staatslot dat haar vader kocht, waardoor haar leven van de een op de andere dag veranderde. Toch heeft ze altijd gevoeld dat ze miljonair zou worden voor haar 35e. Op deze manier had ze t nooit gedacht. Een mega inspirerend gesprek met Tamara Straatman over verlies en innerlijke rijkdom, maar ook over beleggen, geld, ondernemen, crypto, NFT’s. https://www.jointhestribe.com/nl/academy/overzic...more

 • #9 Dingen die we uit de weggaan en onze miljonairsdroom kapot maakt

  Apr 03 2022

  Deze week had ik wat mooie inzichten over dingen die we uit de weggaan. En waarom we dit doen. Dit geldt zowel voor mezelf als voor mijn klanten. Maar als je bereid bent dit wel te doen levert t zoveel op.

 • #8 De kracht van bold goals

  Mar 28 2022

  Wat is de kracht van grotere dromen en mega grote doelen stellen? In deze podcast deel ik de kracht en daag ik je uit groter te dromen en doen.

 • #7 Hoe kan je routines creëren als je enorm creatief bent?

  Mar 16 2022

  Ik ben een enorme creatieveling. Routines kunnen me soms beklemmen. Evenals t gevoel dat t dan niet waardevol genoeg is. In deze podcast deel ik toch mijn inzichten waarom t wel belangrijk is en hoe je als creatieveling en drukke ondernemer daarmee omgaat.

 • #6 Hoe 1 ontmoeting alles kan veranderen en mijn geheime plan om internationaal te gaan

  Feb 11 2022

  In deze podcast deel ik wat ik op Curacao deed. En wat dat betekent voor de internationale stappen die ik ga zetten. Ook deel ik mijn geheime plan om internationaal te gaan.

 • #5 Schokkend inzicht op een bankje op Curacao

  Feb 02 2022

  Momenteel ben ik met 3 vriendinnen op Curaçao. In deze episode zijn we aan t wachten op Sushi en deel ik samen met Shantall een groots inzicht dat we vandaag hebben opgedaan. Eigenlijk best schokkend voor de tijd waarin we leven. En waarin we allemaal echt nog iets te doen hebben

 • #4 Omgaan met keiharde kritiek

  Jan 20 2022

  In de afgelopen jaren heb ik best wat kritiek gekregen. De laatste keer was in een artikel in Quote dat net is uitgekomen.   Wat doe je met kritiek? En hoe ga je ermee om? Ik krijg er vaak vragen over. In deze podcast deel ik - Wat ik heb geleerd van mijn interview van Quote - Wat ik doe om me minder te laten raken door kritiek - Hoe je je eigen energie hoog houdt terwijl je weet dat de buitenwereld altijd wel over je praat

 • #3 Miljoenengeheimen van 2021

  Dec 24 2021

  Mirjam Hegger vroeg me of ze me mocht interviewen over 2021 en plannen voor 2022. In deze 2-delige reeks ben ik openhartiger dan ooit. En deel ik al mijn miljoenengeheimen. Ik vertel: Wat mijn grootste geheime wapen van 2021 was Hoe ik terugkijk op het jaar waarin ik 40 werd (zal je verrassen) Wat de grootste switch was in 2021 (en dat was grappig genoeg niet business wise) Wat mijn topmoment was van 2021 Hoe het team heeft bijgedragen aan de groei van het bedrijf Waarom ik ben overgestapt van...more

 • #002 Groeiplannen om te groeien naar 500.000 per maand

  Dec 15 2021

  In deze aflevering deel ik mijn plannen voor de toekomst. En hoe ik wil doorgroeien naar een omzet van 500.000 per maand. Ik deel hoe je als intuïtief ondernemen toch ook strategisch kan werken Hoe ik mezelf committeer aan een plan Hoe ik volgend jaar next level wil gaan en 500.000 per maand wil omzetten Hoe ik mezelf nog meer vrij kan maken van mijn werk en wat ik daarin eerst te doen heb Wat ik nu eerst los te laten heb Hoe mijn programma's eruit komen te zien Wat ik ga veranderen...more

 • #001 Miljoenenpraat

  Nov 12 2021

  Mirjam Hegger interviewt mij voor de eerste aflevering van de Miljoenenpraat Podcast. In deze podcast deel ik Waarom ik deze podcast de Miljoenenpraat podcast ben gaan noemen Wat ik wil bereiken met deze podcast Waarom geld zo belangrijk voor me is Waarom ik wil dat nog veel meer vrouwen miljonair worden Waarom de Quote 500 wordt gedomineerd door mannen en wat wij vrouwen daaraan kunnen doen En hoe ik miljonair ben geworden. Deze podcast is de aftrap van een geweldig nieuwe podcast show waari...more

 • #126 Hoe kan je dealen met je beperkende overtuigingen?

  Nov 02 2021

  Dag 2 van de zelfvertrouwen challenge. Vandaag heeft Katelijne over beperkende overtuigingen. En wat hoe het systeem jouw denken en overtuigingen heeft bepaald. Tijdens de uitzending hadden we een technische hick up waardoor Katelijne er ff uit lag. Na ongeveer 13 min heb je even een rare overgang want we hebben 2 uitzendingen aan elkaar geplakt. Toch is het heel interessant en waardevol om deze uitzending terug te luisteren.

 • #125 Waarom je zelfbeeld zich niet vormt door jezelf

  Nov 01 2021

  In deze podcast hebben we het erover waar je zelfbeeld vandaan komt. Vaak denken we dat die ontstaan door onze eigen gedachten en patronen. Maar wat ligt erachter. In deze podcast gaan we diep in op je zelfbeeld en je systeem van herkomst.

 • #124 Meditatie om jouw plek op het internet te claimen

  Oct 24 2021

  Ben je zoekende naar jouw plek? Jouw rol online? Jouw rol als ondernemer? En heb je soms last van de ruis vanwege alle anderen? Deze mediatie helpt je om jouw plek online te claimen.

 • #123 Wat kan ik doen om te stoppen met mezelf klein te houden?

  Oct 13 2021

  Ik ben nu een half jaar aan 't adverteren met YT ads. Deze ads opnemen vond ik in 't begin super awkward. Nu inspireer ik daar super veel vrouwen met mijn verhalen. En dit gaf me een groots inzicht in hoe ik mezelf klein houd wat jij misschien wel herkent.

 • #122 Waarom je niet moet gaan voor de likes en volgers

  Oct 12 2021

  Ik merk dat ik me nog enorm in houd in het delen van mijn mening visie maar ook in coaching. Waarom doe ik dit en hoe kan ik dit veranderen? In deze podcast deel ik mijn inzichten over lief en arrdig gevonden worden en hoe dat mijn bedrijf en ook persoonlijke leven kan vertroebelen.

 • #121 Waarom je je hart exclusief moet openzetten en dan belangeloos moet geven

  Oct 11 2021

  Ik had gister een rally met geweldige mega happy klanten. Ik had ze verrast met een ritje in de hummer. Iedereen straalde en ging happy weg. Vandaag sluiten we de deuren van de fb Griek van een 40 daags programma en al vanaf de start van 't programma zitten daar mensen in met bad vibes. Ik kreeg ineens een inzicht dat ik te vaak de deuren openzet in een huis waar ook mensen mogen komen met toxic vibes. En hoe ik dat in de toekomst ga veranderen.

 • #120 Interview met de een van de eerste influencers van NL - Cynthia Schultz over online geld verdienen, online programma's, affiliate marketing, social media, planning en structuur

  Oct 09 2021

  In deze podcast interview ik Cynthia als expert voor het online programma Vet Verdienen met Affiliates. Cynthia was als Miss Lipgloss aan van de eerste influencers van NL. Ze startte in 2006 al haar blog en maakte daar als snel make up filmpjes bij via YT. Een aantal jaar later besloot ze toch te stoppen en haar hart te volgen. Ookal had ze 100.000 en volgers. En verdiende ze goed geld. In deze podcast deelt Cynthia hoe jij als affiliate geld kan verdienen. Hoe zij alles regelt. En waarom jij ...more

 • #119 mega ongemakkelijk maar zoek 't buiten je bubbel

  Oct 08 2021

  Gisteren was ik uitgenodigd om te spreken voor een high end business club in Amsterdam. Ik zag er enorm tegenop, want niemand zat in de online business bubbel. Toch bleek het een enorm succes. In deze podcast deel ik waarom je dit eigenlijk iedere maand moet doen.

 • #118 Deze stap mag je nooit overslaan als je je programma of product lanceert

  Oct 06 2021

  In deze podcast geef ik een simpele tip waardoor de kans op een succesvolle launch met 1000% vergroot. En die ik trouwens heel veel onderneners niet zie doen.

 • #117 Je business draaien onafhankelijk van jou : Wat is daar absoluut voor nodig

  Oct 05 2021

  Als ondernemer ga je diverse groeifase in. En als je lekker gaat en je krijgt een team dan ga je op een gegeven moment een andere rol krijgen. Dat betekent ook dat je in een crisis kan komen. Want je moet weer iets nieuws leren. Welke groei fases ga je door? Wat kom je dan tegen? En waarom is t toch nodig om echt een serieuze business te bouwen die niet afhankelijk is van jou. In deze podcast deel ik mijn visie.

 • #116 Hoe je bedrijf enorm kan groeien als je juist stopt met social media

  Oct 04 2021

  In deze podcast interview ik Lou Niestadt voor mijn online programma vet verdienen met affiliates. In deze podcast deelt Lou hoe zij haar geld verdiende met het promoten van het programma B school en hoe zij de wet van de aantrekkingskracht inzet in haar leven. Lou besloot in 2018 om te stoppen met haar social media en dat heeft voor haar alleen maar winst opgeleverd. Haar aantrekkingskracht werd alleen maar sterker. In deze podcast leer je: - Hoe je geld kan verdienen als affiliate van high en...more

 • #115 Waarom we het ons veel makkelijker moeten maken

  Oct 03 2021

  Ik heb er een handje van om te veel te geven. En dat leidt er toe dat mijn klanten soms helemaal niet doen wat ze moeten doen. Hoe moet t dan wel. Zelf ben ik er nog niet helemaal over uit.

 • #114 Deze coachcall deel ik normaal alleen aan mijn klanten

  Oct 02 2021

  In deze podcast behandel ik vragen van klanten. Zo vraagt Renske ik wilde heel graag mijn bereik vergroten maar ik blijf hierin hangen wat kan ik doen. In deze podcast zitten mega veel tips praktische tips.

 • #113 Waarom je beter kan stoppen en opnieuw moet beginnen

  Oct 02 2021

  In deze podcast deel ik waarom cold Turkey stoppen soms beter is dan iets een nieuw leven in te blazen. En waarom het juist slim is om echt een kwalitatief bedrijf op te bouwen. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn als je ergens mee wilt stoppen.

 • #112 Het plan om mijn groei op insta te ontrukken

  Sep 22 2021

  In deze podcast deel ik waarom ik mijn insta ruk vind. En mijn plan wat ik er aan wil of ga doen. Maar ook mijn twijfels en alles wat erbij komt kijken als je strategisch slimme stappen wilt zetten.

 • #111 de grootste openbaring die ik opdeed tijdens mijn paddo trip

  Sep 01 2021

  In deze podcast deel ik mijn ervaringenen inzichten na een truffel ceremonie. Ik heb er grootse inzichten door opgedaan. Oftewel Trippen met paddo's of truffels. Waarom? Hoe en wat? Ik deel 't allemaal in deze podcast.

 • #110 Grootste les voor als je denkt dat je iets niet kan

  Aug 30 2021

  Ik dacht dat ik niet kon sporten. Dat mijn lichaam er ook nog geschikt voor is Door te podcasten heb ik veel over mezelf ontdekt. Ik ben de confrontatie aangegaan. Toen ik opeens last kreeg van mijn borst wist ik dat ik een shift te maken had. Ik stopte met podcasten want ik had iets aan te gaan. Luister de podcast het gaat je helpen op persoonlijk en business niveau.

 • #109 Waarom je nooit bang moet zijn voor een ontevreden klant.

  Jun 16 2021

  In deze podcast deel ik hoe je omgaat met ontevreden klanten. Plus ik deel ook mijn eigen hersenspinsels 😍😍

 • #108 wanneer je geen geld hebt om uit te besteden

  Jun 15 2021

  Denk je dat je geen geld hebt? Luister dan naar deze podcast. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt.

 • #107 Ik ben gestopt met een heel belangrijk programma

  May 27 2021

  In deze podcast deel ik mijn inzichten over stoppen en loslaten. Over het teleurstellen van mensen en waarom je je beslissingen moet nemen op wat voor jou je business en de toekomst van je bedrijf belangrijk is.

 • #106 Minder uh zeggen, hoe doe je dat (en hele spiri wiri tips)

  Apr 21 2021

  Yeah ik ben terug van weggeweest en zo'n zin om weer regelmatig te gaan podcasten. In deze podcast beantwoord ik de vraag van goldie Danielle Eerenberg waarin ze me vroeg hoe ik ervoor zorg dat ik minder euh's zeg. Ik kom niet met de standaard tips en trucs maar ook met hele spiri wiri. Want alles wat ik doe doe ik vanuit intuïtie en gevoel en met behulp van mijn spirit guides ;) Klinkt spooky misschien maar ook heel leuk. Ga maar snel luisteren.

 • #105 onze diepste angst

  Feb 21 2021

  In deze podcast ben ik met Katelijne Vermeulen in een room over coaching en persoonlijke ontwikkeling. We hebben 't over oordelen over angsten en tools die je kan inzetten om jezelf te ontwikkelen.

 • #104 Ik ga stoppen met Instagram

  Feb 17 2021

  Ik ga de app van mijn tel voorgoed verwijderen. En me volledig focussen op podcasts en clubhouse. In deze podcast vertel ik waarom en hoe ik het ga aanpakken.

 • #103 Hoe gaan mensen nu mijn ebooks downloaden en direct iets bij me kopen?

  Feb 15 2021

  In deze call help ik Eva Mangal klant uit de Golden Circle met haar business strategie. Ze wil heel graag meer easyness in haar business en meer downloads en verkopen voor haar programma's luister mee.

 • #102 Wat betekent vrijheid voor mijn moeder?

  Feb 13 2021

  In deze podcast hoor je een gesprek tussen 2 belangrijks vrouwen in mijn leven. Het gesprek gaat over vrijheid. Dit gesprek is opgenomen omdat we bezig zijn met de launch van een heel bijzonder programma. Laat je inspireren vrijheid en geld voor mij sluit t heel goed op elkaar aan.

 • #101 Coach call binnen mpop over verdienmodellen en strategie en veeel meer

  Feb 11 2021

  Vanavond gaf ik een coach call binnen mijn mpop community. En ik dacht ik neem hem een keer op. De call was super waardevol dus heel tof om te luisteren.

 • #100 coach call op clubhouse over online ondernemen en geld verdienen

  Feb 11 2021

  Vanmorgen had ik op clubhouse een room over online ondernemen en geld verdienen. Deze room heb ik opgenomen en dat uiteraard ook mede gedeeld. In deze podcast kan je meeluisteren naar de tips en adviezen die ik aan de ondernemers geef.

 • #099 vrouwen moeten veel meer geld verdienen

  Feb 09 2021

  We kunnen als vrouw niet meer wachten we moeten zelf t heft in handen nemen om meer geld te verdienen

 • #098 Law of attraction : Deze les heb ik nog nooit van een spirituele leraar gehoord

  Feb 08 2021

  Ik doe alles vanuit mijn gevoel. Manifesteren kan ik als geen ander. En toch had ik stress. Totdat ik dit ging veranderen.

 • #097 Je goud is ook je grootste weerstand

  Feb 07 2021

  Wow wat een bijzondere dag was het vandaag. De sneeuw voelde voor mij als zo’n teken van overvloed en liefde. En daarna ging ik ook nog een sessie geven over overvloed en geld en ik deed een meditatie en ik voelde zo hoe fijn t was en stroomde. Hier zit echt ook mijn goud. En toch doe ik t bijna niet...

 • #096 Ik was niet eerlijk naar mijn klanten

  Feb 05 2021

  Ik kom uit de kast. En dit voelt zo bevrijdend 🥳

 • #095 Ik voelde me zo alleen als online leider

  Feb 04 2021

  Ik voel me vaak enorm alleen als t gaat om de stappen en keuzes die ik als leider zet of doormaak. Vandaag in de Mastermind met Marlies Dekkers viel alles op zijn plek. Er zijn gewoon weinig vrouwen die zo groots denken maar dat is aan mij en jou om dat enorm te laten groeien.

 • #094 je grootste angst is de angst voor je hoogste potentieel

  Feb 02 2021

  Waar ben je t meest bang voor? Hoeveel angst heb jij voor jouw potentieel? Jouw allergrootste licht? Durf je echt te gaan staan voor wie je bent of wat je in huis hebt? Of houd je je stiekem in?

 • #093 Over de zin en onzin van clubhouse

  Feb 01 2021

  Stel je hebt geen iPhone? Dus je kan nog niet op deze app? Mis je dan de boot? Of is t ook een blessing omdat je niet met die rush hoeft mee te gaan.

 • #092 Niemand zal je dit adviseren maar dit is een mega slimme secret manier

  Jan 31 2021

  Je moet eerst een website en een goed concept. Pas dan kan je online en veel mensen helpen. Ook moet je eerst heel veel mensen 1 op 1 hebben geholpen om dit te kunnen doen. Wat een onzin. In deze podcast leer ik je om andersom te denken. En te starten. Doe je mee? http://www.simonelevie.nl/intuitieve-challenges

 • #091 Waarom het altijd interessant is om te adverteren

  Jan 30 2021

  Misschien denk je dat je pas moet adverteren als je geld gaat verdienen omdat je anders 't geld over de balk gooit. Ik zie dit anders. Het is (bijna) altijd interessant om te adverteren. In deze podcast deel ik waarom.

 • #090 Voor alle rebellen onder ons die alles anders willen doen

  Jan 28 2021

  Ben jij een rebel en doe je dingen graag anders? Luister dan deze podcast want dit is je kracht je bent een geboren leider. Toch is er ook een valkuil.

 • #089 Investeer tijdens een dieptepunt

  Jan 27 2021

  Misschien vind je t lastig om juist nu in deze tijd investeringen te doen. Omdat we in een zware tijd leven. Mijn advies investeer juist tijdens een diepte punt. En je zal altijd extra groeien ook in hoogtijdagen. In deze podcast leg ik uit waarom.

 • #088 Groots Denken

  Jan 26 2021

  In deze podcast wil ik je uitdagen om grootser te denken. Omdat je dan ook echt totaal andere resultaten gaat boeken.

 • #087 Lanceren Deel 2 De kracht van challenges

  Jan 25 2021

  In deze podcast deel ik mijn allerbeste lanceerstrategie en dat zijn het geven van challenges. Ik vertel je precies waarom challenges zo interessant zijn en hoe jij challenges kan gebruiken om je product of dienst te lanceren.

 • #086 Lanceren van je programma Deel 1

  Jan 24 2021

  Sinds 2014 heb ik de kracht van lanceren ontdekt. In deze podcast deel ik waar ik mee begon en hoe t uitwerkte. Ik draaide direct een lancering van meer dan 100.000 euro en heb dat voortaan altijd gedaan. Wat is de basis van een goede lancering? En waar kan je starten?

 • #085 Tips om de nr 1 expert te worden in jouw markt

  Jan 23 2021

  In deze podcast geef ik je tips om echt t verschil te maken in jouw markt.

 • #084 hoe blijf je in flow en wat je dan dus niet moet doen

  Jan 22 2021

  Jaa ik ben tante geworden, mijn haar zat goed en ik had heerlijke gesprekken en toch liet ik me even uit mijn flow halen. Terwijl ik zo’n zin had om video’s op te nemen. In deze podcast geef ik je wat tips om lekker bij jezelf te blijven.

 • #083 De zin en onzin van 1 op 1 coaching

  Jan 21 2021

  Ik krijg de laatste tijd heel veel aanvragen voor 1 op 1 coaching. Toch doe ik dit niet. In deze podcast deel ik waarom ik dit niet doe en waarom dit voor jou als ondernemer ook niet t beste is. Wat je er ook voor betaalt.

 • #082 krijg meer luisteraars voor je podcast

  Jan 20 2021

  Een van mijn deelnemers van mijn Golden Circle vroeg hoe krijg ik mijn podcast meer onder de aandacht. In deze podcast deel ik tips van mij maar ook van Susanne Akkermans en Sonja Zwart, volg sowieso de intuïtie podcast, de kinder opvang in praktijk podcast en de zie hoe mooi ik ben podcast,

 • #081 Authentiek podcasten hoe dan?

  Jan 18 2021

  In deze podcast deel ik wat hersenspinsels hoe je nog authentieker kan podcasten

 • #080 Maak deze fout niet

  Jan 17 2021

  In deze podcast wil ik je behoeden voor een fout die je veel geld gaat kosten. T is misschien goed voor je ego maar doe dit niet. Zit je al op 250.000 euro per jaar. Dan is dit wel heel interessant.

 • #079 Over teleurstellen en deuren die opengaan

  Jan 15 2021

  Vandaag had ik iets moeilijks te doen, maar daarna kreeg ik een heel mooi teken

 • #078 blijf in je bubbel

  Jan 14 2021

  Zorg ervoor dat je helemaal niet met je concurrenten bezig kan zijn. Blijf in je eigen bubbel. Dan word je veel origineler. En krijg je veel meer energie.

 • #077 Het is niet altijd easy en makkelijk

  Jan 11 2021

  Vandaag had ik een off day. Ze horen erbij. Deze podcast is als je t ook ff niet meer voelt. Van blues naar peptalk.

 • #076 De opportunity van nu #clubhouse

  Jan 10 2021

  Clubhouse is een nieuwe app helemaal voice based en is mega snel aan t groeien. Deze app gaat een groot verschil maken in het sociale landschap. Vandaag was ik aan t testen. 1 woord is verbinding door echte gesprekken. Dat wat we op andere platforms missen. Biedt dit platform wel. Ik vertel je waarom.

 • #075 3 uur werken in januari en 50% gegroeid mijn lessen

  Jan 09 2021

  In januari had ik 50% meer omzet dan vorig jaar terwijl vorig jaar in dikke launch zat en nu op vakantie en 3 uur heb gewerkt. In deze podcast deel ik wat belangrijke inzichten en lessen met je. Ik heb t over verdienmodellen en processen.

 • #074 Disconnect voor diepgaande connecties

  Jan 08 2021

  Wo mijn vakantie heeft zoveel opgeleverd. Ik ben helemaal offline geweest. En ff niet met mijn business. Dit heeft me zoveel opgeleverd. In deze podcast deel ik je mijn inzichten. Maar geef ik je ook praktische tips. Hoe je meer kan disconnected en mega veel waarde kan creëren.

 • #073 De bullsh*t rondom dromen verwezenlijken

  Jan 03 2021

  Ik mediteer weinig , in 2012 maakte ik mijn laatste moodboard en ik journal echt niet iedere ochtend. Je kan je dromen verwezenlijken op jouw manier. Ik deel hier hoe ik t doe. En wil je vooral inspireren om jouw manier te vinden. Ipv wat je in ieder boekje vindt.

 • #072 terugblik 2020 Door crisis exponentiële groei incl belangrijke lessen en vooruitblik 2021

  Dec 31 2020

  2020 was een crazy jaar een jaar van exponentiële groei en enorme doorbraken. In deze podcast kijk ik terug en blik ik vooruit. Ook geef ik belangrijke lessen over investeren, samenwerken en het stellen van doelen.

 • #071 4 manieren om veel mensen te bereiken zonder budget

  Dec 29 2020

  Heb je geen budget? Maar wil je wel veel mensen bereiken? In deze podcast geef ik je 4 tips en nog meer bonus tips om veel mensen te bereiken. Maar vooral ook snel klanten te krijgen :) Als je deze tips inzet heb je gegarandeerd succes.

 • #070 50.000 extra omzet in 4 maanden met oude content

  Dec 28 2020

  In deze podcast vertel ik een strategie waarmee ik een klant heb geholpen om online 50k extra omzet te verdienen met oude content. De klant had geen online programma’s. Liever offline ondernemen. Maar is nu helemaal om. Omdat t geen extra tijd en energie kostte. Maar ze alleen maar hoefden te gebruiken wat ze al hadden.

 • #069 Hoe creeer je een aanbod dat iedereen wil kopen?

  Dec 27 2020

  In deze podcast geef ik je de beste tips om een onweerstaanbaar aanbod te maken. Focus je hier alleen een maand op. Verder niks. Dit is t meest essentiële waar ondernemers nog veel meer aan mogen puzzelen.

 • #068 De beste tips om een succesvol webinar te geven

  Dec 26 2020

  Het afgelopen jaar heb ik best wat webinars samen gegeven met partners. Daarbij was het ene webinar super succesvol en daarmee bedoel ik kochten velen deelnemers een vervolg. En werd er bij een andere webinar niet verkocht terwijl mensen t wel inspirerend vonden. Maar hoe zorg je dat mensen echt zo geïnspireerd zijn dat ze naar een vervolg willen? In deze podcast geef ik je simpele tips die goed werken.

 • #067 Maak onafhankelijke keuzes die voor jou 't beste zijn

  Dec 24 2020

  Ik zit nu op Curaçao. Eerst wilde ik dit niet delen maar in deze podcast dacht ik ik deel alles dan moet ik dit ook delen.

 • #066 Betrek jij kritiek snel op jezelf?

  Dec 22 2020

  Ik hoeverre voel je je snel aangesproken en wat doe je ermee? In deze podcast geef ik je tips om je minder snel aangesproken te voelen maar ook om eerlijker te kijken naar jezelf. En je uit te spreken naar een ander. Laat dingen niet etteren. Maar reflecteer en laat de dingen niet in de lucht hangen.

 • #065 Kansen als je nu voor 't einde van 't jaar nog je prijzen gaat verhogen

  Dec 21 2020

  Ook al is t een moeilijke tijd je kan nog steeds je prijzen verhogen. Maar voordat je dat doet... geef je potentiële klanten dan nu de mogelijkheid om nog voor die lagere prijs te gaan.

 • #064 Manifesteer je toekomst

  Dec 20 2020

  Denk je vaak ik ben nog niet ver genoeg? Vind je jezelf nog te klein? Hier tips om je toekomstige jij te manifesteren.

 • #063 Relatie advies voor vrouwelijke ondernemers

  Dec 19 2020

  Hoe combineer je 't allemaal met je gezin? De basis is de relatie met je partner. In deze podcasts deel ik tips en inzichten.

 • #062 Heb respect voor de tijd

  Dec 18 2020

  Heb geen haast. Vecht niet tegen de tijd. Dit gevecht zal je altijd verliezen. Hoe meer je strijdt. Hoe verder je ware verlangens van je af komen te staan. De minuten gaan tellen. En aan 't eind is er spijt. Maar ga mee in de flow van wat de tijd je te geven heeft. Zonder haast maar met een hart vol verlangens. Dan is iedere minuut 't waard en geen moment verloren.

 • #061 Maak een downsell en krijg alleen maar JA's van klanten

  Dec 17 2020

  In deze podcast ga ik 't niet hebben over de kracht van een upsell maar over de kracht van een downsell. Hierdoor ga je veel meer JA' 's krijgen en krijg je klanten voor 't leven.

 • #060 Stel grenzen en verwachtingen en word een super aantrekkelijke leider

  Dec 16 2020

  Door onduidelijk te zijn gaan mensen verwachten dat je er altijd voor ze bent en dat is helemaal niet aantrekkelijk voor je business. Stel jezelf op als een leider die duidelijke grenzen stelt en word super aantrekkelijk. Je hoeft niet altijd aardig gevonden te worden.

 • #059 Heb jij helder wat je in je (online) business doet een praktisch stappenplan

  Dec 15 2020

  Weet je goed wat je wilt verkopen? En hoe sluit alles op dat wat je aanbiedt aan. Heb je een simpele strategie? Of maak je 't voor jezelf nodeloos complex. In deze podcast tips om 't super simpel en effectief te maken.

 • #058 Je kan zoveel doen en leren om je voor te bereiden op de toekomst

  Dec 14 2020

  We gaan weer een lock down in. Hoe kan je financiële zorgen voorkomen? Wat kan je doen zodat je weet dat er altijd geld binnenstroomt.

 • #057 In deze podcast geef ik je echt goud

  Dec 13 2020

  Deze podcast is mega waardevol. Als je dit gaat doen ga je zeker winnen!

 • #056 Investeer in netwerken

  Dec 12 2020

  Omring jezelf met succesvolle mensen en je wordt zelf succesvol. Maar hoe kom je daar dan? In deze podcast tips om succesvol te netwerken. En enorm veel succes te boeken. Zonder dat je er zelf om vraagt. Maar vooral heel veel geeft.

 • #055 Tips om nog extra geld te verdienen aan 't eind van dit jaar

  Dec 11 2020

  In deze tips geef ik hele praktische tips hoe je nu nog extra geld kan verdienen.

 • #054 De arrogante notaris

  Dec 10 2020

  Vandaag had ik een call met een notaris. Wat een prototype en wat een arrogantie. Ik kan er wel leuke lessen uit meegeven.

 • #053 Maak 't simpel en besteed uit

  Dec 09 2020

  Vandaag hebben we in een dag een fantastisch nieuw programma opgenomen. Ik kan dat zo snel doen omdat ik veel uitbesteed. Maar ook toen ik startte deed ik 't nooit alleen en maakte ik gebruik van talent uit de hele wereld.

 • #052 Rant Je kan veel meer dan je nu doet

  Dec 08 2020

  Vandaag was ik dagvoorzitter bij een evebt van Smartgirls. En ik ben Helena geïnspireerd door Marlies Dekkers. En eerlijk gezegd denk ik ook wat een watjes zijn de onderneners van deze tijd die dromen van een online imperium.

 • #051 Bold investeren en kiezen voor 't beste

  Dec 07 2020

  Morgen heb ik een evebt van Smartgirls @ellenjoosten is voor mij een voorbeeld hoe je super snel en succesvol kan ondernemen. Wat zij doet? Ze investeert meer dan anderen werkt alleen met de top samen en maakt bold moves. Plus ze heeft meer dan iedere andere ondernemer. Ze gaat niet voor profit first maar voor de winst bij de ander. Voor zichzelf heeft ze een lange termijn visie.

 • #050 De dark side van social media

  Dec 06 2020

  In deze rant ga ik in op de gevaren van social. En hoe jij en anderen meer kan beschermen.

 • #049 Overprikkeld hooggevoeligheid en succesvol ondernemen

  Dec 05 2020

  Het is Sinterklaas en ik ben behoorlijk overprikkeld ik zit op bed deze podcast op te nemen terwijl de kinderen beneden tv kijken. In aardse zaken ben ik niet zo goed. Toch geloof ik dat ik daarom als hooggevoelige persoon juist een succesvollere ondernemer kan zijn.

 • #048 De Community die meer dan 80.000 euro per maand waard is

  Dec 04 2020

  Afgelopen jaar heb ik meer dan 80.000 euro per maand aan wederkerige inkomsten opgebouwd. In deze podcast deel ik de kracht van de community. En hoeveel een community waard is als je mensen echt gaat zien. Ook de mensen die je volgen en niks betalen.

 • 047 Succesvol lanceren met de wet van de aantrekkingskracht

  Dec 03 2020

  In deze podcast ga ik 't hebben over de energie van geven en nemen en het gebruik van de wet van de aantrekkingskracht. Ik heb net mijn planner gelanceerd. En vertel precies wat ik heb gedaan. Wil jij ook de planner tegen de speciale deal? Koop de planner dan nu op http://www.simonelevie.nl/money-planner

 • #046 Klein en simpel maakt je veel succesvoller dan groots en veel

  Dec 02 2020

  De grootste fout die onderneners maken met het schrijven van online programma's is dat ze 't veel te groot en ingewikkeld maken. Hoe houd je 't dan klein en simpel?

 • #045 Maak strategische domme keuzes

  Dec 01 2020

  Ik maak regelmatig keuzes die me allesbehalve succes opleveren. Strategisch dom dus.

 • #044 De andere kant van miljoenen omzetten

  Nov 30 2020

  Misschien denk je dat ik 't heel makkelijk vind om mijn cijfers te delen. Hier deel ik mijn eerlijke verhaal.

 • #043 Voor ondernemers die werken met een team

  Nov 29 2020

  Deze podcast is voor iedereen die met een team werkt. Ik werk nu 12 jaar met teams en ik vind dit ook een van de moeilijkste facetten van 't ondernemerschap. In deze aflevering deel ik mijn beste tips en grootste learnings.

 • #042 Focus hierop en 1 mailadres wordt 100 euro waard

  Nov 28 2020

  Focus hierop en 1 mailadres wordt 100 euro waard. Dat betekent dat als je 500 mailadressen hebt je al 50.000 euro kan verdienen. Hoe en waarom? Dat leg ik je uit.

 • #041 Mega inzichten na 11 dagen iedere dag podcasten

  Nov 27 2020

  Ik ben afgelopen dagen iedere dag gaan podcasten. En wow ik ben echt mega enthousiast op de impact die dat voor mij heeft.

 • #040 Meer diepgang in je business

  Nov 26 2020

  Ik zit momenteel in een mastermind met Marlies Dekkers. Zij is enorm goed in 't opbouwen van een merk. Waar ze mij op inspireert is te graven in het verleden en de wereld in vogelvlucht te bekijken. Hierdoor kan je een enorm verschil maken met en in je bedrijf.

 • #039 De confrontatie aangaan

  Nov 25 2020

  In deze podcast deel ik dat ik momenteel de confrontatie flink aan 't aangaan ben. Dit is niet altijd makkelijk maar 't helpt me enorm om te groeien en mega grootse stappen te zetten. Ik geef jou ook tips hoe jij de confrontatie kan aangaan fysiek, in je relatie en in je business en ik beloof je dat zal life changing zijn.

 • #038 Je moet je prijzen verhogen. Wat een onzin

  Nov 24 2020

  In deze podcast deel ik mijn beste tips met je om tot goede prijzen te komen

 • #037 In een jaar van totaal geen ondernemer naar stoppen met je baan en 5K per maand

  Nov 23 2020

  Vrijdag kreeg ik een heel enthousiast appje van Ilona Suurs omdat ze haar baan opzegde. In deze apps tips hoe jij ook veel sneller kan gaan met je business.

 • #036 Maak de moeilijke dingen makkelijk

  Nov 22 2020

  Wil je grote successen boeken dan betekent dat je beide kanten van de medailles moet zien. Maar ook juist moet willen werken aan de moeilijke kant.

 • #035 Het leven is een risico

  Nov 21 2020

  Ik heb naast dat ik bang ben nog een grote angst. En dat is dat ik enorm bang ben voor de dood. Ik wil liever ook niet ouder worden. Terwijl ik mezelf met de jaren steeds mooier vind worden.

 • #034 De meeste mensen zien 't goud niet

  Nov 20 2020

  Zie jij 't goud wat een ander aan je geeft? En wat doe je ermee?

 • #033 Gratis

  Nov 19 2020

  Ga jij voor gratis en wat levert het je op?

 • #032 Bang voor de tandarts

  Nov 18 2020

  Hoe mijn grootste angst mijn grootste leermeester is.

 • #031 Blinde vlekken

  Nov 17 2020

  Deze podcast gaat over een dag uit mijn leven. Vandaag ontdekte ik een grote blinde vlek.

 • #030 kan je verder kijken dan geld

  May 19 2020

  In juli 2019 deelde ik een oproep op social media waar ik enorm veel commentaar op kreeg. Ik zocht iemand voor mijn team maar wilde niet de hoofdprijs betalen ik deelde namelijk hoeveel 't waard is om voor mij te werken. 't klinkt misschien arrogant maar Annemiek snapte 't ze kwam met een fantastisch voorstel. Nu iets minder dan een jaar later. Verdient ze meer dan ze ooit had kunnen bedenken. In deze podcast deel ik waarom welke money mindset belangrijk is. En hoe jij over geld nadenkt. Daarbij...more

 • #029 Vrijheid en vertrouwen

  May 05 2020

  In deze podcast deel ik het oorlogsverhaal van mijn familie. Maar ook hoe mijn boodschap over de toekomst en hoe belangrijk het is dat we vertrouwen hebben en houden. Ik vind het best spannend om te delen omdat ik zoveel berichten zie gaan over 't wantrouwen dat er nu is.

 • #028 over de zin en onzin van de kracht van kwetsbaarheid

  Apr 26 2020

  In deze podcast behandel ik een leuk verhaal van een klant. Ik geef je tips over het geven van goede webinars. Maar ik deel ook waarom het zo goed en belangrijk is dat je een aanbod doet. Waarom je daarin niet naar je luisteraars moet luisteren. En waarom je als je sales doet enorm kwetsbaar bent en juist daarin je kracht zit. Ook deel ik wanneer kwetsbaarheid niet krachtig is.

 • #027 Wat simpele tips die iedereen kan doen. En life changing zijn. Omdat bijna niemand 't doet.

  Apr 20 2020

  Hoeveel geef jij belangeloos? En zie je iemand echt? In deze podcast geef ik je wat tips die als je ze consequent doorvoert alles in je leven en bedrijf zullen veranderen. Iedereen wil dit maar bijna niemand doet dit.

 • #026 Heb jij klanten die vragen komen er nog kosten bij? Of zoek je vaak naar de gratis en goedkoop?

  Apr 15 2020

  Als je wilt overnemen dan moet je anders naar geld en investeren gaan kijken. Welke keuzes je maakt en hoe je denkt krijg je uiteindelijk altijd terug.

 • #025 Een grote doorbraak door mini programma's

  Apr 13 2020

  Toen ik in 2018 een verjaardagsaanbod lanceerde ontdekte ik de kracht van mini programma's. Ik had nooit gedacht dat dit zo'n impact zou hebben op mijn business. Leer wat mini programma's in jouw business kunnen betekenen. En check http://www.simonelevie.nl/mini

 • #024 Hoe je ervoor kan zorgen dat je echt vrij bent

  Apr 10 2020

  Toen ik startte als ondernemer werd mijn leven al snel bepaald door de agenda van anderen en kon ik daar moeilijk los van komen. Ik had nooit gedacht dat online programma's zo'n leider van me zouden kunnen maken. Maar dit is heel logisch en dat deel ik in deze podcast.

 • #023 Waarom gratis veel waardevoller is dan je te focussen op die high end klant

  Apr 08 2020

  Hoe komt 't dat zo weinig ondernemers echt succesvol zijn. In deze podcast geef ik de belangrijkste antwoorden op deze vraag.

 • #022 De kracht van stoppen

  Apr 06 2020

  Stoppen en loslaten daar start succes vaak mee. Ik vind ondernemers vaak het meest inspirerend als ze stoppen vooral als anderen menen dat 't zo succesvol is. Vind je stoppen lastig? Welke keuzes maak je? En wat zijn jouw dromen? Als je iets wilt stop dan ook. Anders krijg je ook niet wat je wilt. Dit is lastig. Maar later blijkt 't wel de oplossing.

 • #021 Onzekerheid en succes

  Apr 05 2020

  Ik geloof dat je enorm onzeker kan worden van social media. Of sowieso van mensen die 't allemaal in huis lijken te hebben. Toch geloof ik niet in volg mijn regels en je zult 't ook worden. Jouw succes zit in jou. En jij hebt daarin jouw eigen pad te volgen.

 • #020 Inzichten over het geven van webinars

  Apr 03 2020

  Misschien wil je al een tijdje webinars geven. Maar houdt iets je tegen. Hoe zone. In deze podcast geef ik mijn inzichten van mijn laatste webinar en hoe fijn 't is om webinars te geven.

 • #019 Duurzaam

  Apr 02 2020

  In deze tijd heb ik de neiging om mezelf terug te trekken. Ik doe dat als introvert sowieso. Als anderen roeptoeteren en hun ruimte willen innemen. Ga maar denk ik dan. Ik wil nu niet roeptoeteren. Ik wil nu niet roepen dat je NU Snel online moet gaan. Ik wil dat je duurzaam gaat kijken naar je business. Vanuit een missie. En een idee wat je op lange termijn wilt bewerkstelligen. Online ondernemen is nu geen quick fix of een pleister op een etterende wond. Het is een vak dat je serieus mag gaan...more

 • #018- Simone Levie - Ontroerend interview met mijn moeder

  Dec 17 2019

  Tijdens mijn 3-daagse event in september interviewde Mirjam Hegger een aantal bekende van me. Mijn moeder, mijn nanny en een aantal klanten. In deze podcast hoor je het verhaal van mijn moeder Franske Persijn. Waarin ze vertelt hoe ik als kind was, hoe onze band is en hoe ze me nu ziet. Een bijzonder warm en liefdevol interview. Dat je echt moet luisteren. Wil je ook bij volgend event aanwezig zijn? Boek dan je ticket op http://www.simonelevie.nl/eventfeb

 • De Kracht Van Intuitie - Met Katelijne Vermeulen

  Oct 21 2019

  In deze podcast vertelt Katelijne je alles over de kracht van je intuïtie en hoe je deze kan vinden. Ook begeleidt ze een kleine hypnosessie waardoor je intuïtie open gaat staan.

 • #017- Simone Levie - Mijmeringen En Intuïtie

  Oct 02 2019

  Hoe kan je nu nog veel meer uit jezelf halen? En echt vertrouwen op je intuitie. In deze podcast deel ik mijn mijmeringen

 • #016 Manifesteren - Met Simone Levie en Katelijne Vermeulen

  Aug 07 2019

  Wil je jouw grootste potentieel omzetten naar prachtige manifestatie kracht? Schrijf je in voor het event op 25, 26 en 27 september. http://www.simonelevie.nl/event

 • #015 met Katelijne en Simone Systemisch Ondernemen

  Jul 02 2019

  #015 met Katelijne en Simone Systemisch Ondernemen by Simone Levie

 • #014 Simone Levie - Met Katelijne Vermeulen Kwetsbaarheid en Moed

  May 08 2019

  #014 Simone Levie - Met Katelijne Vermeulen Kwetsbaarheid en Moed by Simone Levie

 • #013 Simone Levie - Met Katelijne Vermeulen Omgaan Met Teleurstellingen

  Apr 19 2019

  #013 Simone Levie - Met Katelijne Vermeulen Omgaan Met Teleurstellingen by Simone Levie

 • #012 Simone Levie - Hersenspinsels

  Apr 16 2019

  #012 Simone Levie - Hersenspinsels by Simone Levie

 • #011 Simone Levie - Fuck it

  Jun 20 2018

  #011 Simone Levie - Fuck it by Simone Levie

 • #010 Simone Levie - Een dreamteam

  Jun 13 2018

  #010 Simone Levie - Een dreamteam by Simone Levie

 • #006 Simone Levie - Vlijmscherp mes

  May 16 2018

  #006 Simone Levie - Vlijmscherp mes by Simone Levie

 • #005 Simone Levie - Interview met Francien van den Boomen

  May 08 2018

  #005 Simone Levie - Interview met Francien van den Boomen by Simone Levie

 • #004 Simone Levie - Vallen en opstaan

  Apr 30 2018

  #004 Simone Levie - Vallen en opstaan by Simone Levie

 • #003 Simone Levie - Waarom je niet moet gaan voor die 100.000

  Apr 12 2018

  #003 Simone Levie - Waarom je niet moet gaan voor die 100.000 by Simone Levie

 • #008 Simone Levie - Geld

  Mar 15 2018

  #008 Simone Levie - Geld by Simone Levie

 • #007 Simone Levie - Het Begin

  Mar 15 2018

  #007 Simone Levie - Het Begin by Simone Levie

 • #009 Simone Levie - Krabbenmand

  Mar 15 2018

  #009 Simone Levie - Krabbenmand by Simone Levie

 • #001 Simone Levie - Perfectionisme

  Mar 15 2018

  #001 Simone Levie - Perfectionisme by Simone Levie

 • #002 Simone Levie - Succes

  Mar 15 2018

  #002 Simone Levie - Succes by Simone Levie

 • Miljoenen praat - Alle geheimen van een self made miljonair (Trailer)

  Mar 14 2018