PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Michelle van Laar: IJzersterk merk dé Podcast

Als coach, consultant, trainer, mentor of kennisondernemer wil je blijven groeien. Zowel in omzet en klanten als in rust en vrijheid. Dat vind je, net zoals ik, belangrijk. Daar hoort ook rust, vrijheid & plezier bij, mee eens? In deze podcast, gehost door Michelle van Laar, deel ik mijn kennis, ervaringen en tips over hoe jij dit kunt aanpakken.Volg je me al op Instagram? ūüĎČ https://www.instagram.com/michelle.vanlaar/

Afleveringen

 • Pushen vs Volharding. Dit gaat impact maken op jouw bedrijf! - #107

  Jul 04 2022

  De dunne scheidingslijn tussen volharding en pushen. Wat bedoel ik daarmee en wanneer ga je te ver? Een interessante aflevering over een onderwerp die toepasselijk is in veel situaties. Tijdens je sales gesprekken, in je marketing, positionering of relatie met je klanten heb je hiermee te maken. Luister dus maar!  Aanwezig zijn op mijn event 'Van Kijkers naar Kopers'? Klik dan hier!

 • De wildgroei aan coaches en wat dat voor jou betekent - #106

  Jul 01 2022

  Coaches komen met bosjes uit de grond. Maar is dit een positieve ontwikkeling en welke invloed heeft het op jou? In deze aflevering deel ik mijn visie hierop. Aanwezig zijn op mijn event 'Van Kijkers naar Kopers'? Klik dan hier!Een call met mij plannen? Klik dan hier!

 • Mijn visie op 'eerst zaaien dan oogsten' - #105

  Jun 29 2022

  Moet je eerst zaaien en dan oogsten? En als je dat dan doet, hoe pak je dat dan aan? Het is een term die ik graag wil toelichten. Want ik ben het er mee eens, maar ook een beetje niet. Meer lezen over het live event 'Van Kijkers naar Kopers' op 6 Oktober? Klik dan hier Eerst even bellen? Klik dan hier!

 • Voor als jij live elementen wil aanbieden aan (potenti√ęle) klanten - #104

  Jun 28 2022

  Live elementen toevoegen aan je aanbod voor (potenti√ęle) klanten heeft een enorme impact. Live zorgt voor verbinding, voor een grote shift en voor verdieping. Precies wat je wil faciliteren voor jouw klanten. In deze aflevering neem ik je mee wat dit voor jou kan betekenen.Meer lezen over het live event 'Van Kijkers naar Kopers' op 6 Oktober? Klik dan hierEerst even bellen? Klik dan hier!

 • Zo zorg je dat je met de beste klanten werkt (kwalificatie) - #103

  Jun 22 2022

  Je bent enigszins afhankelijk van je klanten. Daarom is het extra van belang dat jij je klanten kiest & ook bewust voor ze kiest. Dat doe je onder andere door je klanten goed te kwalificeren. Het is niet alleen aan je potenti√ęle klant om 'ja' of 'nee' te zeggen tijdens een sales gesprek maar juist ook aan jou!In deze aflevering deel ik hoe ik mijn klanten kwalificeer en hoe jij dat ook zou moeten doen. Welke kernwaarden zijn voor mij belangrijk en hoe bepaal ik of iemand ...more

 • Hoe kun jij jouw klanten het beste van dienst zijn? - #102

  Jun 20 2022

  Marketing en sales zijn leuk, je omzet is leuk maar het bedienen van jouw klanten is nog veel belangrijker. Want als jij je klanten niet goed van dienst bent dan houdt het een keer op. Daarom is deze aflevering onmisbaar. Even niet over sales maar juist over jouw klanten en skills. Volg je me al op Instagram? --> doe dat hierCall inplannen? Dat kan hier!

 • Verdien jij nog geen 10K+? Dan mag dit je enige focus zijn! - #101

  Jun 16 2022

  Verdien jij nog geen 10K+ per maand? Dan mag dit je enige focus zijn! Niets anders, alleen maar dit. In deze aflevering vertel ik je wat ik bedoel en waarom dit het geval is. Voel jij de weerstand al? Perfect!Laat je mij via Instagram weten hoe jij hier tegen aan kijkt?Plan hier jouw call met mij!

 • 4 gratis plekken voor een exclusieve live business lunch ter ere van aflevering #100

  Jun 15 2022

  Aflevering 100 kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom geeft Michelle 4 plekken weg voor exclusieve gratis business lunch ter ere van de 100ste podcast aflevering. Tijdens deze lunch gaan we heerlijk kletsen maar ons ook verdiepen in jouw bedrijf. Mis dit niet!Aanmelden kan via de DM van Michelle --> Klik hier! 

 • Wat doe je wanneer het niet zo soepel loopt (als gehoopt) - #99

  Jun 10 2022

  Het kan goed gaan maar soms kan het ook minder soepel lopen dan je wil of gehoopt had. Dat is logisch als ondernemen, het is en blijft een rollercoaster. Maar wat doe je dan als het even niet zo gaat als gehoopt? Ik neem je mee in mijn reis en verhaal, in mijn fouten en angsten. Wat heb ik toen gedaan en hoe heb ik het aangepakt?Jouw call met mij plannen? Dat kan hier!

 • Hoe zorg je voor waanzinnige aantrekkingskracht? - #98

  Jun 08 2022

  Als je aantrekkingskracht hebt komen jouw ideale klanten vanzelf naar je toe. Ze willen met jou werken en je sales calls zullen veel soepeler verlopen. Maar hoe zorg je dan voor die aantrekkingskracht? Wat is daar voor nodig en welke onderwerpen zijn belangrijk? Je hoort het in deze aflevering!Plan jouw call met mij hier in!

 • 3 manieren om je omzet vandaag nog te vergroten - #97

  Jun 06 2022

  Jij wil jouw omzet vergroten, ik ga je vertellen hoe! Want soms is het een kwestie van weten en actie ondernemen. Dus in deze aflevering zet ik je in de actie met de juiste handvaten hiervoor. Plan jouw call met mij hier in!Kom je ook op het Live Event: Van Kijkers naar Kopers op 23 Juni? Klik hier!

 • Waarom je niet wil praten over de bezwaren van je ideale klant - #96

  Jun 03 2022

  Er wordt vaak gezegd dat je bezwaren al wil tackelen voordat iemand in een call zit. Doe dat maar niet! In je communicatie en marketing wil je juist niet praten over die bezwaren. Tijdens een sales call zullen er altijd bezwaren naar boven komen, dan mag je er over in gesprek gaan. Wat je dan wel kan doen en waarover je wel moet communiceren hoor je in deze aflevering.Jouw call met mij plannen? Dat kan hier!

 • Wat doe je om nu √©cht jouw ideale klant aan te trekken? - #95

  Jun 02 2022

  Wat kan je doen om écht jouw ideale klant aan te trekken? In deze aflevering vertel ik je dat. Want soms worden er calls bij je ingepland van mensen die eigenlijk niet jouw ideale klant zijn, die niet passend zijn bij jouw aanbod. Tijdens een sales call voel je dat al snel en daarom wil je dat voorkomen.Een call plannen met mij? Dat kan hier!Aanwezig zijn op het live netwerk event: van kijkers naar kopers op 23 Juni. Klik hier!

 • #94 Wanneer kies je er juist niet voor om met een coach te werken?

  Jun 01 2022

  Ik raad je niet altijd aan om met een coach te werken, soms is het verstandiger om zelf even te vliegen. Wanneer ik het je niet aanraad hoor je in deze aflevering. Werken met een coach zorgt voor groei en consistentie. Je leert er een hoop van en als ondernemer is dat ontzettend fijn. Maar soms is het beter om het zelf te ondervinden, om zelf eerst keuzes te maken.Jouw call met mij plannen? Dat kan hier!

 • #93 Actieve VS Passieve sales strategie voor waanzinnige groei

  May 25 2022

  Wat is een juiste sales strategie om ervoor te zorgen dat er wekelijks nieuwe calls worden geboekt door potenti√ęle klanten? In deze aflevering vertel ik je over 2 soorten strategie√ęn die jij allebei hoort in te zetten voor jouw bedrijf. Want wachten en hopen dat iemand een call gaat inplannen is alles behalve effici√ęnt. Jouw call met mij plannen? Dat kan hier!Aanwezig zijn bij het live netwerk event: Van kijkers naar kopers. Klik hier!

 • #92 Een boodschap die klanten oplevert

  May 23 2022

  Jouw boodschap kan je klanten opleveren, maar dan moet je die wel goed formuleren én inzetten. Weg van de standaard en saaie boodschappen en op naar je eigen unieke boodschap. Hoe je dit gaat doen dat vertel ik je in deze aflevering! Plan hier jouw Call met mij!Bekijk hier het live event op 23 Juni!

 • #91 D√© nummer 1 tip om betere klanten aan te trekken met jouw content

  May 20 2022

  Dit is dé nummer 1 tip om met jouw content de allerbeste klanten aan te trekken. Geen klanten die niet helemaal bij je passen, maar alleen de perfecte klant. Met deze tip gaan er meer calls bij je worden geboekt omdat je tegen de juiste persoon gaat praten.Hier vind je meer informatie over hét live netwerk event: Van kijkers naar kopers. Hier kun jij je call met mij plannen

 • #90 Eerst consistentie dan pas optimalisatie: hoe dan?

  May 20 2022

  We hebben de drang als ondernemers om continu te optimaliseren en verbeteren. Maar geloof me .... dat is niet de juiste keuze. Eerst wil je consistent worden dan pas wil je optimaliseren. Waarom zo? En hoe doe je dat? Dat vertel ik je in de aflevering!

 • #89 Waarom jij moet stoppen met het geven van een gratis masterclass, en wat dan wel?

  May 19 2022

  Werkt een gratis masterclass nog? Een vraag die ik regelmatig krijg van verschillende ondernemers. Mijn ervaring leert dat een masterclass niet meer zo effectief is als dat het ooit geweest is. Maar wat dan wel? Dat vertel ik je in deze aflevering!Bij het Live Netwerk Event: Van kijker naar kopers aanwezig zijn? Dat kan HIER! Jouw call inplannen met mij? Doe dat HIER!

 • #88 De ochtend na mijn live event

  May 13 2022

  Op 12 Mei organiseerde ik een live event met fantastische vrouwen. In deze aflevering neem ik je mee in die dag!Op 23 Juni is de tweede editie. En daar kun jij bij zijn. let wel op: vol is vol!Klik hier om het event te bekijken!

 • #87 Zo zet je een ijzersterk merk succesvol & winstgevend op de markt

  May 03 2022

  Eerst bouw je een bedrijf, later wil je er een merk van maken. Een merk zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen. Het is makkelijker om dan klanten aan te trekken en hun vertrouwen te winnen. Het wordt simpeler om je aanbod te verkopen. Een merk bouwen is niet altijd even simpel. Er komt veel bij kijken. In deze aflevering vertel ik je hoe jij een ijzersterk merk in de markt zet. 

 • #86 De impact van emotionele volwassenheid op je bedrijf & klanten

  May 02 2022

  Emotionele volwassenheid heeft te maken met het onder controle houden van je gedrag en emoties. Het heeft een grote impact op het succes van je bedrijf maar ook op hoe goed jij jouw klanten kan ondersteunen. Uit emotie handelen is bijna nooit de beste optie, maar dat is vaak wel onze eerste reactie.In deze aflevering hoor je welke impact emotionele volwassenheid heeft op jouw succes. 

 • #85 Vraag jezelf dit af wanneer je strategie niet (goed genoeg) werkt

  Apr 27 2022

  Wanneer je strategie niet werkt of er geen klanten uitkomen wil je hier wat in veranderen. Maar wat? Ik vertel je welke vragen je jezelf mag stellen wanneer dit het geval is. De bedoeling van een strategie is dat jij simpel & effectief nieuwe klanten kan verwelkomen. Dat je sales proces soepel verloopt en je sales gesprekken worden geboekt. Is dat nog niet het geval? Plan hier je call

 • #84 Een stijgende groei door de fases in je bedrijf & waar jij je dan op dient te focussen

  Apr 26 2022

  4 fases in je bedrijf die je stap voor stap af kunt gaan zodat je bedrijf in een stijgende lijn blijft groeien in omzet, klanten maar vooral ook rust en overzicht. Benieuwd naar de HOE voor jouw bedrijf? Plan hier je call met mij

 • #83 Mindset is Bullshit

  Apr 25 2022

  Is mindset bullshit? Praten we onszelf aan dat we eerst aan onze mindset moeten werken voordat we mogen groeien? In deze aflevering neem ik je mee in mijn visie hierop. Samen bekijken waar jouw knelpunten liggen? Plan hier je call

 • #82 Flirten in je content tijdens het sales proces voor een hogere conversie

  Apr 23 2022

  Je kent het wel, flirten. Maar hoe werkt dat eigenlijk als het gaat om je potenti√ęle klanten? Hoe flirt je in je content en waar moet je op letten? Flirten in je content doe je voor & tijdens het sales proces om zo meer klanten uit je content te kunnen halen. Een hogere conversie dus.Tijd voor een call met mij? Plan die dan hier in!

 • #81 Van kijkers naar kopers voor een explosieve omzetgroei

  Apr 22 2022

  Van leuke kijkers naar fantastische kopers, dat wil jij. Want aan kijkers heb je niks. Die leveren je niks op en gaan je ook niks opleveren. De grote vraag: Hoe maak je dan van die kijkers kopers? Maar eerst belangrijk, wat voor soort kijkers zijn er eigenlijk?Ik bespreek het in deze aflevering!Wil jij van leuke kijkers fantastische kopers maken? Plan dan hier jouw call in!

 • #80 Wat te doen als mensen je vragen om gratis advies & tips

  Apr 21 2022

  Veel mensen stellen even snel en makkelijk een vraag via de dm. Handig maar voor jou ook frustrerend. Want al die vragen eindigen in het geven van gratis advies terwijl het gewoon jouw werk is. Waar trek je de grens? Wanneer geef je geen antwoord maar stuur je je aanbod? 

 • #79 Klant verhalen / Reviews inzetten voor meer resultaat en nieuwe klanten

  Apr 18 2022

  Jij weet dat je reviews moet inzetten, maar ik weet dat jij hier nog zoveel meer uit kunt halen. Meer klanten & meer resultaat uit jouw klant verhalen. Ik ga je vertellen hoe je dat kunt aanpakken en inzetten.Eens in gesprek met mij? Boek HIER jouw call

 • #78 Je bent een hogere prijs niet altijd waard

  Apr 16 2022

  Je prijzen verhogen lijkt wel de norm geworden. Maar je bent het niet altijd waard om die hogere prijzen te vragen. Je moet ze kunnen dragen en een langdurige transformatie kunnen bieden.Eens over kletsen? Stuur me gerust een DM

 • #77 Onmisbare content op jouw social media kanalen

  Apr 15 2022

  Deze content MOET jij inzetten op jouw social media kanalen. Bepaalde content is onmisbaar. Want jij wil dat jij met jouw content gaat triggeren, overtuigen en een band gaat opbouwen.In deze aflevering neem ik je mee hoe jij dat kan doen, wat jij moet inzetten en in welke vorm je dat kan doen.Op 12 Mei organiseer ik een fantastisch live event. Netwerk & aan je bedrijf werken, BEKIJK HIER meer informatie!

 • #76 Meer klanten uit je content: 3 tips

  Apr 14 2022

  Meer klanten halen uit je content marketing. Het is makkelijker dan je denkt. In deze aflevering geef ik je tips die je vandaag nog kunt implementeren.Klanten uit je sales pagina's, e-mail of content op social media. Dat is wat je wil en wat ook zeker mogelijk is. Pas deze tips vandaag nog toe, implementeer! 

 • #74 Hoe ga je om met verkoopbezwaren? - Hoe ver wil je gaan?

  Mar 31 2022

  Hoe tackel je verkoopbezwaren en moet je dat eigenlijk wel willen? Hoe ga je √ľberhaupt om met verkoopbezwaren en hoe ver ga je? In deze aflevering vertel ik je alles over bezwaren tijdens een verkoopgesprek. Want sales doen we allemaal, sales gesprekken voeren we ook allemaal. Dus kun je er maar beter goed in worden!De bezwaren die jij krijgt tijdens een sales gesprek zijn juist heel leidend. Benieuwd? Luister de aflevering!

 • #73 Unieke methodes om je aanbod te verkopen

  Mar 30 2022

  "Hoe kan ik mijn aanbod verkopen?" Een vraag die ik regelmatig krijg. Natuurlijk zijn er standaard manieren die je kunt toepassen, maar het kan ook anders. Unieker en misschien zelfs makkelijker. Benieuwd hoe? Luister deze aflevering!Benieuwd naar de LIVE dag op 12 Mei? --> https://www.michellevanlaar.nl/live-dag-leading-content-summit/Een gratis coach sessie met mij plannen? -->  https://calendly.com/michelle-van-laar/strategiesessie

 • #72 Dit MOET er in je aanbod zitten & de indeling van je bedrijf

  Mar 29 2022

  Door te weten welke prioriteitsbehoeftes jij hebt én welke er spelen bij je ideale klant ga je je processen versoepelen. Luister deze! Je bedrijf indelen zodat het past bij je leven & behoeftes. Dat is wat ik voor je wil!Klaar voor? Plan je gratis coach sessie hier in --> https://calendly.com/michelle-van-laar/strategiesessie

 • #71 Met deze ene zin verdubbel jij je omzet!

  Mar 28 2022

  1 zin die jouw omzet gaat verhogen, klinkt te mooi om waar te zijn toch? In deze aflevering vertel ik je welke zin ik bedoel, hoe jij dit kunt inzetten en waarom het zo krachtig is!Je copy / content heeft een enorm effect op het succes van je bedrijf.Laat je me weten hoe jij dit gaat inzetten?

 • #70 3 manieren om je strategie en bedrijf te versimpelen & verbeteren voor meer impact, klanten, tijd √©n energie

  Mar 17 2022

  Het versimpelen en verbeteren van je strategie & bedrijf zorgt voor een enorme impact. Je cre√ęert meer rust, tijd, energie en natuurlijk omzet & klanten.Jouw vrijblijvende call met mij inplannen? Doe dat hier! --> https://calendly.com/michelle-van-laar/strategiesessie

 • #69 Wanneer perfectionisme de overhand neemt wat resulteert in uitstelgedrag

  Mar 16 2022

  Niemand IS perfectionistisch, je DOET perfectionistisch.  Maak die switch maar vast. Wil jij jouw vrijblijvende call met mij boeken? Doe dat via deze link --> https://calendly.com/michelle-van-laar/strategiesessie 

 • #68 Bold zijn is geen trucje: Val op VOOR je doelgroep, niet voor andere ondernemers

  Mar 15 2022

  Bold zijn is geen trucje. Jij hoeft niet op te vallen tussen andere ondernemers, jij moet opvallen VOOR je doelgroep. Door je te focussen op opvallen VOOR je doelgroep ga je impact maken, dan pas maak je écht het verschil. 

 • #67 Een hogere omzet door sterke sales pagina's: Zo doe je dat

  Mar 03 2022

  Om via je sales pagina ook echt klanten te kunnen verwelkomen dien je deze converterend te schrijven en in te delen. Niet zo standaard zoals iedereen doet, dat zijn we wel gewend. Zorg dat je een hogere omzet kan gaan realiseren door keuzes te maken op je sales pagina en door deze zo in te delen dat je triggerd. Niet met de standaard verlangens maar met verborgen verlangens waarmee je alleen jouw ideale klant aanspreekt en niet meer de massa.Eens vrijblijvend in gesprek gaan met mij? Plan HIER j...more

 • #66 Meer klanten & impact door een betere positionering

  Mar 02 2022

  Geloof me, je positionering is bepalend. Maar je positionering is zoveel meer dan je logo, kleurkeuzes of boodschap. Wat wel en waarom hoor je in deze aflevering. Als jij als bedrijf impact wil maken en tegelijkertijd meer klanten wil kunnen helpen dan is werken aan je positionering een slimme keuze. Impact en het verhogen van je omzet gaan hand in hand samen.Benieuwd welke kansen er zijn voor jouw bedrijf? Plan HIER jouw gratis strategie sessie in. 

 • #65 Zo maak je van je huidige volgers √©chte klanten: verleg je focus!

  Feb 25 2022

  Je huidige bereik gebruiken om je omzet te verhogen en je klanten bestand op te bouwen. Dat is¬† effici√ęnter¬† dan als je je steeds focust op het bereiken van nieuwe mensen binnen je doelgroep. Plan HIER jouw gratis strategie sessieBenieuwd naar mijn programma? Klik HIER

 • #64 Mindset, Omzet & Succes: Dit hebben ze gemeen!

  Feb 25 2022

  Deze aflevering vind ik spannend! Ik deel een concreet voorbeeld uit mijn privé leven en uit mijn bedrijf. Wat hebben mindset, omzet & succes met elkaar gemeen. Een eerlijke en persoonlijke aflevering.

 • #63 Met Nouchka van ByNouchka over authenticiteit, mindset, meningen van andere & haar reis als onderneemster

  Feb 23 2022

  Nouchka van ByNouchka is te gast. Samen praten we over authenticiteit, mindset, meningen van andere, Instagram en haar ondernemersreis. Nieuwsgierig? Luister vooral mee!Volg je me al op Instagram? --> https://www.instagram.com/michelle.vanlaar/

 • #62 Zo cre√ęer jij een consistente omzetstroom

  Feb 22 2022

  Een consistente omzetstroom cre√ęren als ondernemer geeft rust & vertrouwen. Keuzes maken vanuit die positie heeft een positieve invloed op alle vlakken binnen je bedrijf. In deze aflevering geef ik je een concreet en duidelijk voorbeeld!Plan HIER jouw gratis strategiesessie: https://www.michellevanlaar.nl/gratis-strategie-sessie/

 • #61 Winstgevende woorden die gaan zorgen voor meer sales

  Feb 18 2022

  Omdat taal en woordgebruik belangrijker is dan je denkt. Bepaalde woorden zorgen voor meer sales en zijn dus conversie verhogend. Plan hier jouw gratis strategiesessie in! --> https://www.michellevanlaar.nl/gratis-strategie-sessie/

 • #60 D√© Succesfactor: Waarom jij (nog) niet genoeg succes hebt

  Feb 17 2022

  Je moet beseffen dat jouw keuzes en handelingen enorme impact hebben en echt de kwaliteit van je leven bepalen. Elke keuze die jij maakt en alles wat je doet bepaalt wie jij gaat zijn en gaat worden. Dit kan je dus ook toepassen op je bedrijf. 

 • #59 Zo bepaal je jouw (content)marketing strategie om een magneet te worden voor je ideale klant

  Feb 14 2022

  Wordt een magneet voor jouw ideale klant met een simpele maar effectieve content marketing strategie. Als je het over content marketing hebt dan heb je het over het strategisch vertellen van een verhaal.Plan hier jouw gratis strategiesessie in --> https://www.michellevanlaar.nl/gratis-strategie-sessie/

 • #58 High-end of Low-end; Wat is het meest winstgevend?

  Feb 10 2022

  Tegenwoordig lijkt het wel een hype. High end ondernemen. Maar er bestaat ook nog zoiets als Low end ondernemen, wat eigenlijk de meeste van de ondernemers doen. Ik wil in deze aflevering het verschil met je bespreken tussen high-end en low-end klanten & ondernemen. Welke keuze maak jij?

 • #57 Voorkom dat je klanten misloopt en maak winstgevende content met behulp van de 3V's

  Feb 09 2022

  Pas deze 3V's toe in je content marketing strategie om te zorgen dat je jouw ideale klant en doelgroep weet te binden en omzet te zetten in goed betalende klanten! de 3V's van aandacht zijn enorme interessante principes. Plan HIER jouw gratis strategie sessie

 • #56 Van Volger naar Klant in 5 simpele stappen

  Feb 03 2022

  Zo maak je van een volger of bezoeker in 5 fases een goed betalende klant.Plan hier jouw gratis strategiesessie in! --> https://calendly.com/michelle-van-laar/strategiesessie

 • #55 Dit is √©chte winstgevende content marketing voor een next level bedrijf

  Feb 03 2022

  Content marketing, wat is het precies en wat is het juist niet? Ik merk dat veel ondernemers het begrip content marketing verkeerd omschrijven. In deze aflevering vertel ik je wat échte winstgevende content marketing is en hoe je dat inzet. Volg je me al op Instagram? --> https://www.instagram.com/michelle.vanlaar/

 • #54 Evergeen verkopen of werken met een lancering(strategie)

  Feb 01 2022

  Wat is de beste verkoop strategie? Je aanbod doorlopend verkopen of werken met lanceringen. In deze aflevering vertel ik je wat ik je aanraad en wat de voor- en nadelen zijn van deze 2 strategie√ęn.¬†Volg je me al op Instagram?

 • #54 3 Sales Tips voor die JA's tijdens sales gesprekken

  Jan 28 2022

  Als ondernemer doen we allemaal aan sales, of je het nou leuk vindt of niet. In deze aflevering bespreek ik 3 belangrijke sales tips met je. Wat moet je doen, waar moet je rekening mee houden en wat moet je juist niet doen.Heb je geluisterd of vragen over dit onderwerp? Stuur me dan een DM op Instagram --> https://www.instagram.com/michelle.vanlaar/

 • #53 Zo kies jij een coach voor het juiste resultaat

  Jan 27 2022

  Een coach kiezen is tegenwoordig nog best lastig. Er is zoveel keuze. In deze aflevering vertel ik je hoe jij het beste een coach kan kiezen en ook hoe ik dat zelf aanpak. Waar moet je op letten en wat is belangrijk.Plan HIER jouw gratis strategiesessie in!

 • #52 Een online aanbod (doorlopend) verkopen doe je zo

  Jan 26 2022

  Iedereen heeft er wel eens over nagedacht. Het maken & verkopen van een online product. Het klinkt heel aantrekkelijk, maar is dat ook zo? Ik neem je mee in waarom ik je dit wel of niet aanraad en hoe je het kan aanpakken!Meer informatie over mijn 1op1 programma --> https://www.michellevanlaar.nl/content-traject/Gratis strategiesessie plannen --> https://calendly.com/michelle-van-laar/strategiesessie?month=2022-01

 • #51 Zo zorg je dat je aantrekkelijk bent voor je ideale klant

  Jan 24 2022

  Aantrekkelijk zijn voor je doelgroep zorgt ervoor dat mensen met je willen samenwerken, bij je aankloppen en dat alles een stuk soepeler verloopt. In deze aflevering vertel ik je hoe jij dat kunt aanpakken!Plan HIER jouw gratis strategiesessie in!

 • #50 Kun je met een simpele marketingstrategie winstgevend zijn?

  Jan 24 2022

  Een simpele of een ingewikkelde marketing strategie. Wat is beter en waar kun je het best voor kiezen? In deze aflevering vertel ik je waar ik voorstander van ben en waarom dat volgens mij beter werkt. Ook geef ik je een voorbeeld van een simpele én een ingewikkelde marketing strategie.Plan HIER jouw gratis strategiesessie 

 • #49 Een 'goedkoop' instapproduct: Do or Don't?

  Jan 22 2022

  Een instapproduct inzetten heeft voor- en nadelen. In deze aflevering vertel ik je waarom ik er wel of juist niet in geloof en hoe ik dat zelf aanpak. Niks moet, alles mag! Wat pat het best bij jouw bedrijf?Aanmelden voor de gratis masterclass kan via HIER

 • #48 Het fundament voor je bedrijf bepaalt je succes

  Jan 13 2022

  Het fundament van je bedrijf bepaalt hoeveel omzet jij kan draaien, met hoeveel klanten jij samenwerkt maar ook hoeveel rust jij ervaart. Die stabiele basis is onmisbaar. Wat het fundament inhoudt en hoe jij dit kunt toepassen vertel ik je in deze aflevering.Hier vind je meer over het 1:1 Mentorship

 • #47 Succesvol Verkopen hangt af van deze factoren

  Jan 13 2022

  Succesvol Verkopen hangt af van verschillende factoren. Er is (helaas) geen magische regel die je kunt toepassen. Alleen je sales skills verbeteren is niet genoeg. In deze aflevering neem ik je mee in de factoren en hoe je dat kunt aanpakken!Meer informatie over het 1:1 Mentorship vind je hier

 • #46 Korte of Lange termijn strategie voor een consistente omzetstroom

  Jan 05 2022

  Je wilt korte termijn resultaat en lange termijn succes. Het is belangrijk dat jij WEET wat je inzet. Een korte of een lange termijn strategie leveren allebei wat anders op maar ze zijn ook allebei nodig!Lees HIER meer over mijn 1-op-1 programma!

 • #45 Winstgevende content maken

  Jan 04 2022

  Content maken zodat jij ook écht gaat verkopen, dat klinkt lekker toch? Winstgevende content maken hoeft niet heel lastig te zijn. Er zijn een aantal basisprincipes, luister en leer!Plan hier jouw Gratis Strategiesessie in! 

 • #44 Jij kijkt te negatief naar het doen van koude sales: Waarom werkt het wel?!

  Dec 20 2021

  We kijken te negatief naar het doen van koude sales. Koude berichtjes of DM's worden vaak als negatief ervaren, hoe komt dat eigenlijk? Waarom werkt het wel en hoe pak je dat aan, dat vertel ik je in deze aflevering! 

 • #43 3 stappen om te verkopen aan je ideale klant

  Dec 17 2021

  3 stappen om te verkopen aan je ideale klant. Het kan simpel, het mag simpel. We denken vaak iets te ingewikkeld. In deze aflevering neem ik je mee in deze 3 stappen en leg ik je uit hoe je dat kunt aanpakken. Plan jouw gratis strategiesessie hier 

 • #42 Onafhankelijk zijn, is dat wel slim? [*Must Listen]

  Dec 16 2021

  Onafhankelijk zijn, moet je dat eigenlijk wel willen? Is het iets goed of misschien juist iets slechts? In deze aflevering neem ik je mee hoe ik hierover denk. Ik ben ook erg benieuwd hoe jij hier over denkt, laat je me dat weten via Instagram? 

 • #40 Organisch groeien met je bedrijf

  Dec 15 2021

  Organisch groeien is populair maar kost ook tijd. Hoe jij dit kunt aanpakken vertel ik je in deze aflevering! Organisch groeien is namelijk erg fijn maar het betekent ook dat je moet werken met een andere strategie. 

 • #39 Een hoog geprijsd aanbod verkopen: zo doe je dat!

  Dec 13 2021

  Als je een hoog geprijsd aanbod wil verkopen dan zul je daarvoor een aantal dingen anders moeten doen. Ik neem je mee wat er anders zal moeten gaan om dit te kunnen realiseren.Een gratis strategiesessie kun je inplannen via  deze link --> PLAN JOUW GRATIS SESSIE IN

 • #38 Een winstgevende content marketing strategie voor jouw bedrijf

  Dec 07 2021

  Een content marketing strategie voor jouw bedrijf is echt een must! Content marketing is meer dan alleen wat content op Instagram. Met een sterke content marketing strategie zorg je voor een consistente stroom aan klanten & omzet.Via HIER kun jij een gratis strategiesessie plannen.

 • #37 Klanten binnenhalen door jouw onderscheidend vermogen

  Dec 03 2021

  Jouw onderscheidend vermogen is iets waarmee je van jouw ideale klant een goedbetalende klant maakt. Je hoeft niet iets heel bijzonders te hebben of heel bijzonder te zijn om je onderscheidend vermogen in te zetten. Onthoud dat!Via deze link kun je een gratis strategiesessie inplannen --> https://www.michellevanlaar.nl/gratis-strategie-sessie/

 • #36 Zo krijg ik mijn programma's vol

  Nov 25 2021

  Ik kreeg een vraag: Mies, hoe krijg jij jouw programma's vol? Dat was een mooie vraag voor een podcast dacht ik meteen! In deze aflevering neem ik je mee in mijn strategie. Wat doe ik om mijn groepsprogramma vol te krijgen?Via deze link kun jij jouw gratis strategiegesprek inplannen -->  https://calendly.com/michelle-van-laar/strategiesessie

 • #35 Doelen stellen: Zin of Onzin?

  Nov 24 2021

  Doelen stellen, vroeger kreeg ik er kippenvel van. Wat ik er nu van vind hoor je in deze nieuwe aflevering. Via deze link kun je een gratis strategiesessie inplannen, tot snel! --> https://calendly.com/michelle-van-laar/strategiesessie

 • #34 Je prijzen verhogen om meer klanten en omzet te realiseren

  Nov 24 2021

  Meer klanten aantrekken en hogere omzet draaien door je prijzen omhoog te gooien, dat kan echt! Je prijzen zijn erg bepalend. Ze bepalen onder andere je waarde en met wie jij gaat werken maar ook in hoe verre jouw klanten committent tonen. Via deze link kun je een gratis strategiesessie inplannen, tot snel! --> https://calendly.com/michelle-van-laar/strategiesessie

 • #33 Sales doen op jouw manier zorgt voor groei

  Nov 10 2021

  De manier van sales doen veranderd. Door je eigen manier te vinden en er ook echt plezier in te hebben zul je merken dat het al veel makkelijker gaat.Ik geloof dat content marketing dé manier van sales doen is. Door je eigen weg hierin te vinden zul je merken dat het steeds makkelijker gaat worden.Hier kun je een gratis strategiesessie inplannen --> https://www.michellevanlaar.nl/gratis-strategie-sessie/Spreek ik je snel?

 • #32 Stap NOOIT in kant & klare programma's of trajecten!

  Nov 08 2021

  Kant & klare programma's of trajecten zijn naar mijn mening niet interessant genoeg. Als alles al van te voren bepaald en bedacht is dan is er weinig ruimte om te kijken wat er eigenlijk echt nodig is voor jouw bedrijf. Tuurlijk zijn er 2 kanten van de medaille, die ga ik ook met je bespreken.Plan hier je gratis strategie sessie in --> https://www.michellevanlaar.nl/gratis-strategie-sessie/Spreek ik je snel?

 • #31 DOE DIT NIET: meeliften op trends

  Nov 05 2021

  Mee liften op trends gaat niet zorgen voor lange termijn succes.Het zorgt voor een tijdelijke piek in succes, omzet en klanten en vervolgens zul je een enorme dip ervaren.Het is niet duurzaam en houdbaar. Het is geen goede en gezonde basis om je bedrijf op te bouwen.Plan hier jouw gratis strategie sessie ūüĎČ https://www.michellevanlaar.nl/gratis-strategie-sessie/

 • #30 Je positionering is allesbepalend voor jouw omzetgroei en bereidheid om te investeren vanuit jouw doelgroep

  Nov 02 2021

  Hoe jij jouw positioneert bepaalt ook hoe snel jij kan groeien met jouw bedrijf in omzet, klanten, rust & vrijheid.Positionering is iets onzichtbaars, niet tastbaar en daarom wordt het soms als iets vaags gezien. Maar jouw positionering bepaalt wie jij aantrekt en of die groep bereid is om te investeren in jou.¬†Je kunt mee doen met de gratis masterclass "De 5 Must-Do's om van volgers goed betalende klanten te maken" ūüĎČ https://www.michellevanlaar.nl/masterclass-van-volger-naar...more

 • #28 Je omzet verhogen met content marketing

  Oct 23 2021

  Je omzet verhogen zodat je bedrijf kan groeien, dat kan je doen met content marketing. Ik geloof dat content marketing dé marketingtool is die je hiervoor kunt inzetten. In deze aflevering vertel ik je waarom maar ook hoe je dat kunt aanpakken.

 • #27 Een (virtuele) schop onder je kont

  Oct 22 2021

  Ik spreek dagelijks ondernemers die ik eerst nog niet kende. Er zijn een aantal dingen die mij altijd opvallen.In deze korte maar krachtige aflevering even een virtuele schop onder je kont. Gewoon omdat het kan en gewoon omdat je dat soms even nodig hebt.

 • #26 Meer omzet & klanten door emotie & verhalen

  Oct 16 2021

  Verhalen of anekdotes worden beter onthouden. Waarom? Omdat ons brein geprogrammeerd is om verhalen te onthouden. Hoe dit werkt en hoe jij dit moet aanpakken? Luister dan de aflevering.

 • #25 Een gratis weggever werkt niet meer

  Oct 14 2021

  Werkt een gratis weggever nog? Met gratis weggever bedoel ik alles wat je gratis kunt downloaden, luisteren, kijken of volgen. Van een e-book tot een masterclass en van een checklist tot een training. Of een gratis weggever nog werkt dat hoor je in deze aflevering. Er zitten namelijk verschillende kanten aan waar je je even bewust van moet worden.

 • #24 Een markt is NOOIT verzadigd, ons brein & jezelf onderscheiden

  Oct 12 2021

  Ik ben van mening dat een markt of branche NOOIT verzadigd is of verzadigd kan raken. Waarom dat soms wel zo lijkt heeft te maken met ons brein. Ons brein is heel selectief. Het maakt je alleen bewust van belangrijke prikkels. Ons brein is er ook om ons veilig te houden. Jezelf onderscheiden is de manier om jouw ideale klanten als magneten aan te trekken. In deze aflevering vertel ik je wat de enige manier is om dat te doen.

 • #23 Een persoonlijke aanpak werkt ALTIJD beter

  Oct 07 2021

  Een persoonlijke aanpak in de contentmarketing werkt altijd beter. Weten waarom en hoe je dit kunt aanpakken? Luister dan deze korte maar krachtige aflevering.

 • #21 Voor wie kies jij? De AH of een Franse bakker?

  Sep 16 2021

  Het kiezen van een niche heeft enorm veel voordelen. In deze aflevering vertel ik je waarom jij een niche zou moeten kiezen en natuurlijk hoe je dat het beste kunt doen. Ook vertel ik je waarom ik eerst geen niche had, wanneer mijn omslag punt was en wat het mij heeft opgebracht. 

 • #20 In gesprek met sales expert & business coach Samantha Tolboom

  Sep 15 2021

  In gesprek met Samantha Tolboom. Samantha is business coach en sales expert. Met haar jaren lange ervaring in de sales wereld en een corporate omgeving weet zij als geen ander hoe het wel en hoe het juist niet moet. Op dit moment is zij business coach en helpt zij vrouwelijke ondernemers naar een succesvol bedrijf. We gaan in gesprek over haar ervaringen, hoe zij aankijkt tegen een doorgewinterde why, uit je comfort zone stappen en hoe zij haar marketing doet.

 • #18 Zichtbaar zijn op Instagram met Sanne

  Aug 11 2021

  Samen met Instagram expert Sanne ga ik in gesprek over hoe zij begon als ondernemer. Zij startte een datingbedrijf waar ze vervolgens verplicht een pauze op moest zetten. Nu is ze Instagram expert met haar bedrijf Powered By Sanne. Luister je mee?

 • #16 Wees onverbiddelijk jezelf met internationaal business coach Evelien van Es

  Aug 05 2021

  Evelien van Es is meer als 15 jaar ondernemer en internationaal business coach. Ze heeft net haar boek 'Wees onverbiddelijk jezelf' uitgebracht'. We hebben het over ondernemen vanuit wie jij echt bent, haar kijk op het ondernemen en natuurlijk haar prachtige boek. Luister je mee?

 • #15 Het gevoel dat je alles 'moet', nee zeggen & keuzes maken

  Aug 05 2021

  In deze persoonlijke podcast neem ik je mee in mijn gevoel. Ik had het gevoel dat ik alles moest. Alles moest aanbieden, tegen alle klanten ja moest zeggen maar ook alles moest inzetten voor mijn bedrijf. Nee zeggen & keuzes maken is enorm belangrijk. Luister je mee?

 • #14 Mindful & Miljonair met Steffy Roos Du Maine

  Jul 03 2021

  Samen met Steffy ga ik in gesprek over hoe mindfulness en spiritualiteit bijdraagt aan haar zakelijk succes. Luister je mee?

 • #12 Met Jessica Scholten van LAKWERK

  Jun 25 2021

  We gaan in gesprek over haar reis als ondernemer, hoe ze bepaalde keuzes maakt, hoe ze van LAKWERK een merk heeft gemaakt en hoe het is om met een compagnon een bedrijf te runnen. 

 • #11 Dit is waarom jij nog niet verkoopt met jouw content

  Jun 16 2021

  In deze aflevering vertel ik je waarom jij nog niet verkoopt met jouw content & hoe je dit vanaf nu anders kunt gaan aanpakken! Luister je mee?

 • #9 Effici√ęnter werken voor groei & hoe je met structuur meer kunt doen in een dag met Shelley Barendregt

  May 25 2021

  Met Shelley ga ik gesprek over hoe jij doormiddel van structuur kunt groeien. Door effici√ęnter te werken kun je meer doen in minder tijd ondanks dat je het gevoel hebt dat je te druk bent.Luister je mee?

 • #8 Over Manifesteren, money mindset, jouw innerlijke saboteur, zelfverzekerd ondernemen en in je full potential staan met Marilyn Bartman

  May 13 2021

  Samen met creatief ondernemer Marilyn Bartman bespreek ik hoe jij in je full potential kunt staan. Ook hebben we het over manifesteren voor je bedrijf, hoe belangrijk jouw money mindset is en hoe je zelfverzekerd kunt ondernemen door naar jezelf te luisteren en het vanuit jezelf te zoeken.

 • #7 Over jouw schrijfstijl en waarom teksten onderdeel zijn van jouw branding met Lotte Kuipers

  May 10 2021

  Hoe belangrijk is het om jouw eigen schrijfstijl te vinden en hoe pas je dit dan toe? Teksten zijn misschien wel het grootste onderdeel van jouw branding en juist daarom is het zo belangrijk om hier aandacht aan te besteden!

 • #5 Pinterest marketing is waardevol voor jouw bedrijf met Vera van The Pin Branding

  May 02 2021

  Dit is waarom jij Pinterest zou moeten inzetten voor jouw bedrijf. Samen met Vera van The Pin Branding bespreek ik alle ins & outs over Pinterest Marketing

 • #4 Zo vergroot je organisch jouw bereik!

  Apr 30 2021

  In deze aflevering geef ik je quick tips hoe jij jouw bereik organisch kunt vergroten. Pak er pen en papier bij en ga na de podcast direct aan de slag! 

 • #3 Over Ikigai en het vinden van jouw essentie! Met Karima Baky

  Apr 13 2021

  In deze aflevering praat ik met Karima Baky over het vinden van jouw Ikigai en essentie.