PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Marketing Powerhouse Podcast

De Marketing Powerhouse podcast met Dennis van Leeuwen. Met deze inspireren wij ondernemers & marketeers op het gebied van ondernemen en (online) marketing. Wij hebben het over over strategieën die helpen om meer klanten binnen te halen via het internet. Veel luisterplezier.

Afleveringen

 • MPP164: 5 Star Business. Het Geheim Van High Value Ondernemen met Ninke van der Leck

  Jun 07 2022

  Het Geheim Van High Value Ondernemen met Ninke van der Leck

 • MPP163: De mail van 7k

  Apr 25 2022

  Wil jij 7000 euro verdienen met 1 mail? Beluister de nieuwe aflevering nu via de podcast app van Apple, Spotify of zoek naar de Marketing Powerhouse Podcast.

 • MPP162: De geen afspraken dag

  Apr 19 2022

  De dagen dat ik ultieme vrijheid, rust en creativiteit ervaar. Vandaag vertel ik je van alles over de geen afspraken dag. Beluister de nieuwe aflevering nu via de podcast app van Apple, Spotify of zoek naar de Marketing Powerhouse Podcast.

 • MPP161: De Bouwstenen van een Online Business

  Apr 12 2022

  Dit zijn de essentiële bouwstenen van een online business. Wil je naar het volgende level? Loopt het niet lekker. Ga aan de slag met 1 van deze 3 pilaren. Beluister de nieuwe aflevering nu via de podcast app van Apple, Spotify of zoek naar de Marketing Powerhouse Podcast.

 • MPP160: Haal meer uit je webinar

  Apr 05 2022

  Hoe kun je meer halen uit je bestaande webinar. Ik vertel je de stappen die wij nemen om alles te optimaliseren. Beluister de nieuwe aflevering nu via de podcast app van Apple, Spotify of zoek naar de Marketing Powerhouse Podcast.

 • MPP159: Train het Team

  Mar 29 2022

  Een nieuwe dienstverlening. Dat ik hier nog niet eerder aan heb gedacht. Ik neem je mee in het complete proces. Beluister de nieuwe aflevering nu via de podcast app van Apple, Spotify of zoek naar de Marketing Powerhouse Podcast.

 • MPP158: 2836 online trainingen verkocht in 6 maanden

  Mar 22 2022

  2500 online trainingen verkocht in 6 maanden. Ik geef je in mijn nieuwe podcast aflevering een kijkje achter de schermen van deze succesvolle campagne. Beluister de nieuwe aflevering nu via de podcast app van Apple, Spotify of zoek naar de Marketing Powerhouse Podcast.

 • MPP157: 5 maanden zonder huis

  Mar 15 2022

  3 maanden Kaapstad, 4 weken Nederland en 6 weken Malaga. Wat zijn mijn bevindingen voor ons samen, zakelijk en prive. Ik deel het in deze nieuwe aflevering. Beluister de nieuwe aflevering nu via de podcast app van Apple, Spotify of zoek naar de Marketing Powerhouse Podcast.

 • MPP156: Zo.. Bepaal jij jouw ideale klant

  Mar 08 2022

  Op dit moment ben ik bezig met het aanscherpen van mijn aanbod en ideale klant. Ik neem je mee achter de schermen zodat jij dit ook direct kunt doen. Beluister de nieuwe aflevering nu via de podcast app van Apple, Spotify of zoek naar de Marketing Powerhouse Podcast.

 • MPP155: Slight Edge Contentstrategie (experiment)

  Feb 15 2022

  Op dit moment ben ik bezig met een klein experiment voor mijn contentstrategie. En er staat podcast content klaar voor de komende 4 weken. Ik verbaas me over de input vs outcome van deze nieuwe strategie. 

 • MPP154: Het ABC’tje van de personal trainer

  Feb 08 2022

  Het ABC’tje van de personal trainer. 3 keer in de week train ik met Sergio, mijn personal trainer. Zijn baas zit op een goudmijn, maar profiteert daar totaal niet van. In deze nieuwe aflevering deel ik een verhaal waar mijn mond van open viel. Dit is zo zonde. 

 • MPP153: Speel jij ook in de Champions League van jouw markt?

  Feb 01 2022

  Speel jij ook in de Champions League van jouw markt? Afgelopen 3 maanden verbleef ik met ons gezinnetje in Kaapstad. Avontuur, uitdagingen, quality time en veel nieuwe inzichten. Vandaag neem ik je mee achter de schermen en ga ik het hebben over: Wat is je realiteit, de kracht van opvolgen, the Slight Edge contentstrategie, ken je waarde en het AirBNB script.

 • MPP152: DFY - Boekfunnel

  Jan 25 2022

  Ga je binnenkort jouw boek in de markt zetten? Een boek schrijven is 1 ding, het verkoperen het 2de. Daar heb ik me wel een beetje op verkeken. In de Marketing Powerhouse Podcast #152 neem ik je mee achter de schermen. Ik ga mijn complete boekfunnel met je delen (inclusief tools). En in het begin van heb ik het over DIY, DWY en DFY in combinatie met je online programma. Do It Yourself, Done With You en Done For You. Alles lijkt namelijk samen te vallen.

 • MPP151: Low Ticket Offers

  Jan 18 2022

  De Kracht van Kopers. Het verschil tussen iemand die een laag geprijsd product bij je koopt of iemand die een gratis weggever bij je aanvraagt is enorm. A buyer, is a buyer, is a buyer. Wil jij een grote doorstroom naar je hoogst geprijsde producten en diensten? Maak een low-ticket offer om iemand in je wereld te introduceren. In aflevering #151 van de Marketing Powerhouse podcast ga ik er dieper op in.

 • MPP150: Instagram DM Funnel

  Jan 11 2022

  "Het gaat helemaal de goede kant op met de dm's, ik heb ze geteld en het zijn er tot so far 80." Dit berichtje ontving ik van een onderneemster waarmee ik samenwerk. 80 mensen die de moeite nemen om een berichtje te sturen. Uitgelezen kans om een connectie op te bouwen. Dit betaalt zich hoe dan ook uit de komende 12 maanden. Vandaag nam ik een podcast op over deze strategie: Verkoop via Instagram DM’s je product op de automatische piloot aan klanten die jou een DM sturen. Check aflevering #150 v...more

 • MPP149: Wat ga ik in 2022 doen? [3/3]

  Dec 28 2021

  Het is weer tijd voor de jaarlijkse evaluatie. Met 3 vragen kijk ik terug op 2021! Beluister de nieuwe aflevering nu via de podcast app van Apple, Spotify of zoek naar de Marketing Powerhouse Podcast.

 • MPP148: Wat heb je gedaan afgelopen jaar? [2/3]

  Dec 21 2021

  Het is weer tijd voor de jaarlijkse evaluatie. Met 3 vragen kijk ik terug op 2021! Beluister de nieuwe aflevering nu via de podcast app van Apple, Spotify of zoek naar de Marketing Powerhouse Podcast.

 • MPP147: Wat voor advies zou je jezelf geven 1 jaar geleden? [1/3]

  Dec 14 2021

  Het is weer tijd voor de jaarlijkse evaluatie. Met 3 vragen kijk ik terug op 2021! Beluister de nieuwe aflevering nu via de podcast app van Apple, Spotify of zoek naar de Marketing Powerhouse Podcast.

 • MPP146: De kracht van Day Targets

  Nov 23 2021

  De kracht van Day targets Beluister de nieuwe aflevering nu via de podcast app van Apple, Spotify of zoek naar de Marketing Powerhouse Podcast.

 • MPP145: Hoe kom je in de juiste flow?

  Nov 12 2021

  Hoe kom je in de juiste flow? Beluister de nieuwe aflevering nu via de podcast app van Apple, Spotify of zoek naar de Marketing Powerhouse Podcast.

 • MPP144: Zo past een membership in je huidige bedrijf

  Oct 26 2021

  Wil jij wederkerende omzet in je business? Wil jij een passief inkomen genereren? Gisteren publiceerde ik een nieuwe podcast aflevering. MPP144: Zo past een membership in je huidige bedrijf Ga hem snel beluisteren, want het is heerlijk slapen wetende dat je jouw vaste lasten elke maand met gemak kunt aftikken.

 • MPP143: Road to Capetown #6 - Bewandel jouw pad

  Oct 19 2021

  Nog maar 10 dagen en dan staan we met de hele familie in Kaapstad. Afgelopen dagen waren druk. Heel erg druk. En met drukke periodes laat ik teveel vallen. In deze aflevering vertel ik je hoe ik mijn inner voice terugvindt. Daarnaast deel ik de 3 belangrijkste bouwstenen die ik heb neergezet voor deze trip en vertel ik je wat ik de komende periode ga uitbouwen.  Beluister de nieuwe aflevering nu via de podcast app van Apple, Spotify of zoek naar de Marketing Powerhouse Podcast.

 • MPP142: Binnen 99 dagen onbeperkt verkopen

  Oct 12 2021

  Waar sta jij over 99 dagen? Wat een krachtige vraag. Tony Robbins roept dit op elk event: “Quality questions create a quality life. Successful people ask better questions, and as a result, they get better answers.” Het is echt waar. In het mastermind waar ik al 5 jaar in zit, kreeg ik deze vraag ook op mijn bordje. Na 30 minuten journallen staat er magie op papier. Een van de punten was om de reacties op mijn webinar Schaalbaar Online Verkopen, waar meer dan 100 mensen aan meededen, te analysere...more

 • MPP141: Zo maak jij een Onweerstaanbaar Aanbod

  Sep 28 2021

  Zo maak jij een Onweerstaanbaar Aanbod. Wist jij dat dit het verschil maakt tussen 10 of 1000 verkopen per maand? Het is zo simpel en krachtig. In deze nieuwe aflevering geef ik je 3 voorbeelden en krijg jij een complete lijst met ideeën uit het Onweerstaanbaar Online Programma om zelf een Onweerstaanbaar Aanbod te maken.  Beluister de nieuwe aflevering nu via de podcast app van Apple, Spotify of zoek naar de Marketing Powerhouse Podcast.

 • MPP140: Road to Capetown #5 - Dit is de winstgevendste taak in een online business die iedereen overslaat

  Sep 14 2021

  Nieuwe podcast met daarin: Het complete nabel proces van mijn boekfunnel die al 10 duizenden euro’s heeft opgeleverd. Hoe je via Whatsapp meer sales kunt generen en Impact points die jij zo kunt doorvoeren in jouw business. Ik geef je een kijkje in de keuken. Beluister de nieuwe aflevering nu via de podcast app van Apple, Spotify of zoek naar de Marketing Powerhouse Podcast.

 • MPP139: Van uurtje-factuurtje naar een schaalbare business

  Aug 03 2021

  Vandaag iets anders dan normaal. Een interview met Willem en Jarno van de Vennootschap podcast. Een paar weken geleden was ik daar te gast en het is zo’n mooi gesprek geworden dat het mij een goede idee lijkt om deze podcast ook te delen om mijn kanaal.   Beluister de nieuwe aflevering nu via de podcast app van Apple, Spotify of zoek naar de Marketing Powerhouse Podcast.

 • MPP138: Road to Bali #4 - What do you desire?

  Jul 27 2021

  What do you desire? Wat een enorm krachtige vraag om jezelf te stellen. In deze aflevering deel ik een hele speciale gebeurtenis, mail en video die allemaal leiden naar deze vraag. Daarnaast ga ik je vertellen aan welke challenge ik vandaag ga starten. Het heeft allemaal wat met elkaar te maken.  Beluister de nieuwe aflevering nu via de podcast app van Apple, Spotify of zoek naar de Marketing Powerhouse Podcast.

 • MPP137: KISS

  Jul 22 2021

  Mirjam stelde mij tijdens het podcast interview een hele waardevolle vraag. Hierdoor moest ik gelijk denken aan KISS en een waardevolle mastermind vraag die ik pas van iemand heb gekregen.  Beluister de nieuwe aflevering nu via de podcast app van Apple, Spotify of zoek naar de Marketing Powerhouse Podcast.

 • MPP136: Podcasts en geld verdienen. 800+ deelnemers in 1 jaar met Mirjam Hegger.

  Jul 20 2021

  Mirjam is de podcast expert van Nederland en verkocht haar Podcast Masters Academy 800+ keer in 1 jaar. In die tijd bouwde ze ook een compleet team van 8 experts die haar ondersteunen waardoor ze vrij is om te werken aan activiteiten die ze het liefste doet. Ze ondersteunt goede doelen en in deze aflevering gaan we de diepte in over podcasting, ondernemen en online trainingen.  Beluister de nieuwe aflevering nu via de podcast app van Apple, Spotify of zoek naar de Marketing Powerhouse Podca...more

 • MPP135: Road to Bali #3 - Hierdoor loop jij honderden klanten mis...

  Jul 13 2021

  Road to Bali #3. Onze grootste droom. Ik neem je in deze aflevering mee achter de schermen. Hoe, wat, waar en wanneer. Ik ga het hebben over het proces dat wij gebruiken om boekkopers na te bellen (ik heb hier afgelopen jaren honderden klanten door gemist). Daarnaast deel ik de tool die wij gebruiken om inzicht te krijgen in de belangrijkste statistieken voor de groei van je online business en ik deel het belang van een oto in je funnel. Beluister de nieuwe aflevering nu via de podcast app van A...more

 • MPP135: Betaal jezelf eerst

  Jul 08 2021

  Geïnspireerd door Taco moest ik denken aan boek dat voor mij heel waardevol is geweest de afgelopen 2,5 jaar. In het boek ontdek je waarom het zo belangrijk is om jezelf als eerste te betalen en wat de consequenties zijn als je dit niet doet.  Beluister de nieuwe aflevering nu via de podcast app van Apple, Spotify of zoek naar de Marketing Powerhouse Podcast.

 • MPP133: 27 weken per jaar vakantie. Zo krijgt Taco Oosterkamp het voor elkaar

  Jul 06 2021

  Taco is een ondernemer die kritische vragen durft te stellen en houdt van het oplossen van complexe problemen. Dat is fijn voor ons, want daar kunnen wij van profiteren in deze aflevering. We gaan het hebben over seizoenen. Hoe Taco het voor elkaar krijgt om 27 weken vakantie te hebben per jaar. Ja, je leest het goed. 27 weken. Taco is een echte internet ondernemer en hij neemt ons mee naar de eerste keren dat hij in aanraking kwam met het het verkopen van online trainingen en geeft ons advies o...more

 • MPP132: Road to Bali #2 - Live by your own terms, automatiseren en waarom de klantreis essentieel is in je bedrijf

  Jun 29 2021

  Road to Bali #2. Onze grootste droom. Ik neem je in deze aflevering mee achter de schermen. Hoe, wat, waar en wanneer. Ik ga het hebben over live by your own terms, automatiseren en waarom de klantreis essentieel is in je bedrijf.  Beluister de nieuwe aflevering nu via de podcast app van Apple, Spotify of zoek naar de Marketing Powerhouse Podcast.

 • MPP131: De Kracht van Masterminds

  Jun 25 2021

  De Kracht van Masterminds. Ik kan niet meer zonder. Het is verslavend. Als iets zich uitbetaald dan is het om de juiste mensen om je heen te hebben. Waarom? Dat vertel ik je in deze nieuwe aflevering. 

 • MPP130: Extreem veel online trainingen verkopen met Aartjan van Erkel

  Jun 22 2021

  Aartjan vertelt ons waarom het makkelijk is om hoge prijzen te vragen voor je online training (terwijl hij dat eerst niet had verwacht) en neemt hij ons mee terug in de tijd naar zijn eerste online verkoop en waarom deze zo belangrijk was voor zijn bedrijf. Om de aflevering goed af te sluiten deelt hij ook nog 3 technieken om veel online trainingen te verkopen. 

 • MPP129: Road to Bali #1 - Bouwstenen, het een leidt tot het ander & lead by example

  Jun 15 2021

  Road to Bali #1. Onze grootste droom. Ik neem je in deze aflevering mee achter de schermen. Hoe, wat, waar en wanneer. Ik ga het hebben over bouwstenen, het een leidt tot het ander & lead by example. Beluister de nieuwe aflevering nu via Apple Podcast, Spotify of zoek naar de Marketing Powerhouse Podcast.

 • MPP128: Een “Blind” offer

  Jun 11 2021

  Hoe maak je een onweerstaanbaar aanbod voor je klanten? In deze nieuwe aflevering vertel ik je het verschil tussen een blind en een informatie offer. Het verschil gaat jou veel sales opleveren. Het valt en staat met de “waarom” vraag. 

 • MPP127: Winnen met Woorden. Zo schrijf jij soepele verkoopteksten met Peter Post

  Jun 08 2021

  Laat woorden voor je werken. Veel ondernemers vinden het moeilijk om goed te communiceren met hun klanten. Het gevolg is vaak een social media pagina waar ze zich voor schamen. Website pagina's die werken als vogelverschrikkers in plaats van klantmagneten.  Er zijn namelijk onderliggende regels en raamwerken die jij kunt gebruiken bij het maken van soepele verkoopteksten. Raamwerken die jij zo kunt gebruiken. Raamwerken waardoor je jezelf niet meer hoeft te schamen voor je teksten. M...more

 • MPP126: Do the Dirty work

  Jun 04 2021

  Do the Dirty work. Veel ondernemers zijn niet bereid om dit extra stapje te zetten. Terwijl daar juist de meeste winst ligt. Vorig jaar sprak ik op een event waar ik dit ook vertelde als reactie op een vraag uit het publiek. 

 • MPP125: De 5 tools waarmee je een online business runt

  Jun 01 2021

  De 5 tools waarmee je een online business runt 🧰. Ben jij benieuwd naar de essentiële tools voor het runnen van een online business? De belangrijkste tools om online trainingen te verkopen? Goede tools geven je meer vrijheid. Goede tools geven je meer rust. Goede tools geven je meer winst. Wij hebben een aantal tools waar wij als team niet zonder kunnen. Klein tipje van de sluier: Tool 1 & 2: Zorgen voor 47% extra omzet. Dit is letterlijk gratis geld.

 • MPP124: Go Get It [grootste ondernemersles]

  May 28 2021

  Een van mijn grootste ondernemerslessen. Gekregen van Bas. Mijn bedrijf was nooit meer hetzelfde.

 • MPP123: 100k, 1 event en 100 deelnemers met Bas Urlings

  May 25 2021

  Een online community met dan 25.000 deelnemers. Een boek funnel die meer dan 15 duizend boeken heeft verkocht. De meest laagdrempelige manier om een online training te verkopen zonder maanden voor te bereiden en daarmee 100.000 euro verdienen in 8 uur tijd met 100 deelnemers. WOW. Deze week heb ik een tof gesprek met “de ondernemer op Slippers” Bas Urlings in de Marketing Powerhouse Podcast.

 • MPP122: Veelgemaakte fout van ondernemers die online trainingen verkopen

  Apr 05 2021

  Dit is een veelgemaakte fout van ondernemers die online trainingen verkopen… Ze houden geen rekening met de 3 units waar klanten doorheen gaan. Hierdoor lopen ze resultaten en omzet mis.

 • MPP121: De Super Schaalbaar Boek Funnel

  Feb 16 2021

  De Super Schaalbaar Boek Funnel. Kijkje in de keuken bij de belangrijkste pagina’s voor mijn nieuwe boekfunnel.

 • MPP120: Zo schrijf je Epic E-mails die super veel omzet opleveren volgens de beruchtste copywriter van Nederland

  Feb 09 2021

  Zo schrijf je Epic E-mails die super veel omzet opleveren volgens de beruchtste copywriter van Nederland. Dit is wat je gaat ontdekken in deze nieuwe aflevering: Waarom de meeste ondernemers deze e-mails compleet absurd vinden. Wat de meeste ondernemers doen met e-mail: niks, kiloknallers of teachen. Er is echter een groot probleem als je zo e-mails verstuurt. Waarom Epic E-mails zo verslavend zijn. Hoe je super veel reclame kunt maken zonder dat het vervelend is. Klanten zien het niet...more

 • MPP119: Bescherm je energie + 90 day sprint

  Feb 02 2021

  Deze week ga ik het hebben over: De 90 day sprint met mijn business buddy. Bescherm je energie in de ochtend. Wat mijn nieuwe tennisschoenen mij leren over mijn online business. Pimp je kantoor. Bepaal je ideale klant, het levert je zoveel omzet op. Is jouw business als een croque monsieur zonder kaas? Veel‌ ‌kijk-‌ ‌of‌ ‌luister‌ ‌plezier!‌ ‌

 • MPP118: 2 essentiële doordenkvragen (deze geven je gegarandeerd meer omzet)

  Jan 26 2021

  Deze week ga ik het hebben over: 2 essentiële doordenkvragen die we tijdens mijn mastermind gebruikten [deze geven je gegarandeerd meer omzet]. Hoe je fysieke post inzet om meer testimonials te generen. Met welke kleine tweak je onboarding calls extra verkopen opleveren. De voortgang van mijn boek: Van uurtje/factuurtje met omzetplafond naar onbeperkt verkopen met ultieme vrijheid. Gratis = Geen motivatie. Zo zorg je voor klantresultaten. Veel‌ ‌kijk-‌ ‌of‌ ‌luister‌ ‌plezier!‌

 • MP117: Clubhouse, hype of grote kans?

  Jan 19 2021

  Clubhouse, hype of grote kans? Deze week ga ik het hebben over: Mijn eerste ervaring met Clubhouse Bouwen van een video sales letter Wat doe je als inspiratieloos bent Mijn Youtube verslaving De kracht van een Mastermind Ondernemers in slaapregressie (lees met me mee) Veel‌ ‌kijk-‌ ‌of‌ ‌luister‌ ‌plezier!‌ ‌

 • MPP116: 38 reacties én al 4x de Masterclass verkocht.

  Jan 12 2021

  In deze nieuwe weekupdate heb ik een hoop toffe onderwerpen voor je: De snelste manier om een boek te maken. Zo overtuig je special snowflakes en buts in je webinar om te kopen. Bouw ik jouw internet strategie? Maak kans op een gratis 1 op 1 training. 38 reacties én al 4x de Masterclass verkocht [Case Studie]. De “Koe” mail waar ik enorm veel reacties op kreeg. ‌Veel‌ ‌kijk-‌ ‌of‌ ‌luister‌ ‌plezier!‌ ‌

 • MPP115: BIG Business with EASE met Ninke van der Leck

  Jul 14 2020

  1. De weg van Socio Op Kistjes Naar 7-Figure Ondernemer. 2. Hoe jij met een simpele methodes direct meer klanten krijgt. 3. Wat is nou Big Business with Ease? 4. De essentie van leiderschap en waarom dit je als ondernemer naar het volgende level helpt. 5. De kracht van woorden. Waarom productnamen zo belangrijk zijn en hoe je met een naam direct een statement maakt naar je klanten. Beluister mijn nieuwe podcast aflevering met Ninke van der Leck MP115 - Big Business with Ease met Ninke van der Le...more

 • MPP114: 5 strategieën voor meer testimonials

  Jun 23 2020

  MPP114: 5 strategieën voor meer testimonials

 • MPP113: LinkedIn Power: Ontdek de superkracht van Linkedin.

  Jun 08 2020

  Hoe zet je LinkedIn effectief in om meer klanten te werven? Hoe je het beste kunt starten. Waar de meeste potentie ligt. Waarom het belangrijk is om je profiel goed in te richten. De kracht van de zoekfunctie op LinkedIn. Hoe je de 7 natuurlijke beïnvloedingstechnieken van Cialdini kunt gebruiken op LinkedIn. Vorige week sprak ik met LinkedIn Expert Marjolein Bongers.

 • MPP112: De eerste stappen om te winnen via Facebook ADS

  May 26 2020

  MP112 - De eerste stappen om te winnen via Facebook ADS

 • MPP111: Een Epic Klantervaring

  Mar 26 2020

  MPP111 - Een Epic Klantervaring

 • MPP110: Leaders en Lurkers

  Mar 24 2020

  MPP110 - Leaders en Lurkers

 • MP109: Spaces vs Wework

  Mar 10 2020

  Spaces vs Wework

 • MPP108: I’m Tired

  Mar 09 2020

  I’m Tired

 • MPP107: Surfen op de juiste golf

  Mar 07 2020

  Surfen op de juiste golf

 • MPP106: Zit je in de juiste flow

  Mar 05 2020

  Zit je in de juiste flow

 • MPP105: Ben jij een spiegelboy?

  Feb 05 2020

  Ben jij een spiegelboy?

 • MPP104: Plak jij je eigen fietsband?

  Jan 29 2020

  <!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Plak jij je eigen fietsband?

 • MPP103: De kracht van Impact points

  Jan 22 2020

  <!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->De kracht van Impact points

 • MP102: Do More Epic Stuff

  Jan 15 2020

  <!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Do More Epic Stuff

 • MPP101: De 3 belangrijkste vragen

  Jan 08 2020

  De 3 belangrijkste vragen

 • MP100: Wat ga je in 2020 doen?

  Dec 31 2019

  Wat ga je in 2020 doen?

 • MP099: Wat heb je gedaan afgelopen jaar?

  Dec 25 2019

  Wat heb je gedaan afgelopen jaar?

 • MPP098: Wat voor advies zou ik mezelf geven 1 jaar geleden.

  Dec 18 2019

  Het is weer tijd voor de jaarlijkse evaluatie. Met 3 vragen kijk ik terug op 2019!

 • MPP097: 5 internetcampagnes voor meer online verkopen ⚙️

  Dec 11 2019

  Ben jij op zoek naar campagnes die klanten opleveren? Ben jij op zoek naar een automatische stroom van nieuwe leads? Dan heb ik wat ideeën voor je: Gebruik een e-mail verkoop serie op basis van Story, Logica en een Deadline. Bouw een Winstgevende Webinar Campagne. Lanceer je product met een 3-delige videoserie.  Een 48u actie voor meer aandacht, leads en directe verkopen. Zo gebruik je de telefoon om meer te verkopen.  Zal ik ze snel uitleggen? Beluister hier de 5 internetcamp...more

 • MPP096: Wat jij kan leren van mijn 14 jarige videograaf

  Dec 10 2019

  Wat kun jij leren van mijn nieuwe 14-jarige (!) videograaf. Hij doet mij denken aan hoe ik vroeger zelf ben begonnen als ondernemer. En hoe ik op jonge leeftijd snel meer omzet kon genereren door simpele stappen te zetten. Deze simpele stappen zorgen ervoor dat ook jij snel meer omzet kunt genereren. Dit is wat jij kunt leren van mijn nieuwe 14-jarige videograaf.

 • MPP095: Body, Being, Balance en Business

  Nov 20 2019

  Body, Being, Balance en Business. Ik zie dat veel trainingsprogramma's zijn gericht op één van deze vier onderdelen. Het is juist belangrijk om al deze onderdelen in je bedrijf te verbeteren.  Wat betekenen deze vier facetten nu voor mij en mijn bedrijf?  Luister mee.

 • MPP094: Zo krijg je een lege inbox

  Nov 18 2019

  Ik heb poortwachters in dienst! Deze poortwachters beschermen mijn kostbare tijd. Door deze poortwachters kan ik meer van mijn tijd investeren in mijn bedrijf. Ben jij benieuwd naar hun takenpakket? Beluister het nu

 • MPP093: Zo creëer je systemen en worksflows die voor jouw werken

  Nov 13 2019

  Vroeger, als ik een nieuw idee had, klapte ik mijn laptop open en begon als een razende te werken.  Als one-man-show ging dit prima, totdat het team erbij kwam…  Wil jij weten hoe ik dit tot een goed einde heb gebracht?  Beluister dan deze podcast.

 • MPP092: Doe jij aan dramatische marketing?

  Oct 30 2019

  Doe jij aan dramatische marketing? Nee, jouw marketing is toch niet zo saai? Doet niemand iets met je berichten?  Als ik werk aan mijn marketing denk ik altijd aan de volgende vraag: “Hoe kan ik iets waardevols aanbieden?” Iets wat mijn klanten super graag willen hebben. Iets waardoor ze klikken en hongerig zijn. Beluister hier hoe jij voorkomt dat je aan dramatische marketing doet:

 • MPP091: De eerste 4 weken als vader, nu al een andere ondernemer?

  Oct 08 2019

  De eerste 4 weken als vader maken me nu al een andere ondernemer. Keuzes maken. Balans tussen familie en produceren voor mijn bedrijf.. We zijn bevoorrecht om te kunnen leven van het internet. Om een online business te hebben. Mijn grootste transitie? Ik deel het het hier met je:

 • MPP090: Ben jij (ook) een chaotische ondernemer?

  Oct 01 2019

  10-tallen post-its op mijn bureau, een volle mailbox met taken. Notities in mijn iPhone en een online programma met taken. Ben jij (ook) een chaotische ondernemer?  Weerhoud je dit om bezig te zijn met de allerbelangrijkste taken in je bedrijf?  De impact points die jouw bedrijf laten groeien? Impact points die ervoor zorgen dat je jouw targets gaat halen. Op mijn verjaardag kreeg ik een boek dat mij in 30 dagen van een chaotische ondernemer  naar een ondernemer maakte die al zijn...more

 • MPP089: Eerste business equipment

  Sep 24 2019

  Dit onderdeel zorgde voor mijn online doorbraak. Waardoor ik online producten kon gaan verkopen. Terwijl het al 6,5 jaar lag te verstoffen in de kast. Ongelofelijk dat ik dit niet eerder heb gebruikt. Soms ben je er ook gewoon nog niet klaar voor. 

 • MPP088: Wat is mijn grootste inspiratiebron?

  Sep 17 2019

  Wat is mijn grootste inspiratiebron?  In deze nieuwe aflevering vertel ik je precies welke 2 ondernemers ik al jaren volg en waarom ik op een social media-, podcast- en Youtube dieet zit.  Het is verslavend, het is gevaarlijk. Het houdt je tegen als ondernemer.

 • MPP087: Mijn eerste klant

  Sep 12 2019

  MPP087: Mijn eerste klant

 • MPP086: Dit is hoe ik mijn team laat groeien

  Sep 10 2019

  Een sterk team is de ruggengraat van een winstgevende online business. Het geeft je meer vrijheid, ruimte en kwaliteit. Is je bedrijf nog steeds een ‘one man show’? Tijd voor verandering, want dan ben je waarschijnlijk dingen aan het doen die eigenlijk niet op jouw to do list horen te staan. En deze nieuwe aflevering vertel ik je precies hoe jij de eerste freelancers kan aannemen. Daarnaast vertel ik je welke grote fout ik heb gemaakt bij het aannemen van nieuwe freelancers. Dat gaat je een hoop...more

 • MPP085: De Gouden Wasmachine

  Sep 06 2019

  MPP085: De Gouden Wasmachine

 • MPP084: 90 day letter

  Sep 04 2019

  Geritsel door de brievenbus. Ik schrok ervan. Hoorde een brief vallen. Hier zat ik op te wachten. Maar even serieus, wie verstuurt er tegenwoordig nog post? Vaak ontvangen we alleen wat algemene krantjes. Schieten met hagel en bulk mails. Sinds dat we een kleintje krijgen weten de Babydumps ons trouwens ook goed te vinden. Maar hoe vaak krijg je tegenwoordig nog post waar je op zit te wachten? Sinds ik het Maestro News elke maand verstuur naar de leden van ons Marketing Powerhouse Membership erv...more

 • MPP083: Jouw eerste online verkoop

  Aug 27 2019

  Doorzetten, falen en opstaan.. Nerveus zat ik achter mijn computer op mijn studentenkamer. Mijn 2 huisgenoten zaten in de woonkamer. Op 1 scherm keken ze mee en op de TV waren ze ondertussen FIFA aan het spelen.  De deadline van mijn eerste digitale programma naderde. Ik gaf een webinar. Alles was goed voorbereid, maar het ging grandioos fout..  Slecht gevoel achteraf. Schaamde me voor mijn vrienden. Toch is dit moment een essentiële stap geweest om een start te maken met digitale prod...more

 • MPP082: De tools waarmee ik Studio Maestro run

  Aug 22 2019

  MPP082: De tools waarmee ik Studio Maestro run

 • MPP081: Zo krijg je meer aanvragen via jouw Facebook berichten

  Aug 20 2019

  “Er wordt geen informatie aangevraagd via mijn FB pagina.. Wel een behoorlijk aantal bereikte personen. Is er een simpele oplossing (die je zo kunt geven) om dat gedaan te krijgen?” Vandaag behandel ik de vraag van Anke. Zo krijg je meer aanvragen via jouw Facebook berichten.

 • MPP080: 5 gekwalificeerde leads per week

  Aug 13 2019

  Het triggerde me, ik voelde me direct slecht. De afgelopen dagen heb ik veel strategiesessies met ondernemers gehad over hun uitdagingen, struggles en toekomstplannen en daar geniet ik van. Er is niks mooiers dan een bedrijf opbouwen. Eentje waar je elke ochtend voor op staat.  1 ondernemer raakte me diep. Een toffe jonge ondernemer met 2 grote bedrijven. Meer dan 700.000 euro omzet, maar hij zei tegen mij dat hij sommige maanden moest schuiven met het geld op zijn Knab bankrekeningen om al...more

 • MPP079: Break even funnel

  Aug 12 2019

  MPP079: Break even funnel

 • MPP078: Het Facebook verkoopproces

  Aug 06 2019

  Op jouw Facebookpagina staat 1 speciale knop. Deze is niet makkelijk te vinden, maar als je hem eenmaal indrukt.. Staat de telefoon roodgloeiend..  Ontploft de mailbox met nieuwe klanten.. En maakt je bankrekening overuren… Klotst het geld tegen de plinten omhoog.. Voordat je op deze knop drukt is het verstandig extra personeel in te huren. Waar zit deze knop hoor ik je denken. Het is een fabeltje. Helaas er is geen gouden knop, maar er is wel een verkoopproces om klanten te genereren via F...more

 • MPp077: Habits, leads en het bouwen van een strategiesessie funnel

  Jul 30 2019

  Dit ga ik behandelen: 1. Uitleg van de strategiesessie funnel waar ik afgelopen 4 weken aan gewerkt heb. 2. Less = More. Hoe je met minder energie meer klanten bereikt via social media. 3. Hoe Seats en Sofas nieuwe leads ontvangt en dit beter doet dan 99% van alle andere winkels. 4. Dat hetzelfde mailtje positieve reacties en negatieve reacties oplevert.  5. De kracht van habits en welk boek ik op dit moment aan het lezen ben. 6. Hoe ik 1 op 1 samenwerk op de Messenger in a Day Vip-dag.

 • MPP076: 10 vragen die je jezelf stelt voor structurele 10x groei [deel 1 - 2018]

  Oct 10 2018

  Wat zou jij doen als je nu 100.000 euro in je bedrijf moet investeren? Welke gebieden in jouw bedrijf zijn ready om 10x op te schalen? Het is extreem waardevol om af en toe stil te staan in je bedrijf. ‘Werken aan je bedrijf en niet werken in je bedrijf’? Het is echt zo. Toch is de realiteit dat ik vaak aan het racen ben om deadlines te halen. Herkenbaar? In deze nieuwe podcast geef ik antwoord op 10 vragen voor 10x groei. Ik heb mezelf een paar keer op mijn vingers kunnen tikken. En ik denk dat...more

 • MPP075: Having it all > Body, Being, Balance & Business

  Oct 04 2018

  Dezelfde valkuil. Deadlines en targets… Ik betrapt mezelf erop dat ik weer dagen aan het maken was van 10-12 uur. Dat het ten koste ging van de belangrijkste dingen in mijn leven. Niet meer naar de sportschool, schoof het gezonde eten aan de kant. Minder tijd voor mijn vriendin, geen contact met vrienden. Altijd met mijn hoofd bij mijn werk. Waardeloos, drama.. Ik schaam mezelf ervoor. Ik kwam een training tegen met het de oneliner “Having it all”. Ik dacht gelijk, dit moet ik hebben. Body, Bein...more

 • MPP074: Een van de belangrijkste skills als ondernemer

  Sep 25 2018

  Je kent het wel, er zitten eigenlijk te weinig uren in een dag. Na de vakantie heb je een lijst met 100 nieuwe ideeën. Je partner wordt gek van de volgende gouden kans... Om deze gekke ideeën achterna te gaan, vind ik het belangrijk om fysiek en mentaal fit te zijn. Dit zorgt ervoor dat ik bijna altijd goed kan presteren. En ik goede beslissingen kan nemen die zorgen voor meer vrijheid, volgers en klanten. In het proces van idee naar eindresultaat is er 1 heel belangrijk onderdeel dat (tenminste...more

 • MPP073: Ik ben het obstakel voor het volgende level

  Sep 19 2018

  Lets go! Nieuwe aflevering van de Marketing Powerhouse podcast. Een update van de afgelopen periode + ik vertel je precies hoe mijn freelance team er op dit moment uitziet. Van klantenservice tot copywriter.

 • MPP072: Less is More (evaluatie april 2018)

  Apr 04 2018

  Ik val steeds in dezelfde valkuil. Deze maand ga ik het anders aanpakken. In deze aflevering deel ik mijn plannen voor April 2018. Less is More (evaluatie april 2018) Verkopen via het internet zonder website (Ja het kan echt) Opzetten van een content team En.. 9 Mei organiseer ik het Marketing Powerhouse event. http://studiomaestro.nl/event

 • MPP071: Marketing Powerhouse event (info & promotie tactiek)

  Mar 07 2018

  [Event] Wil jij meer leads en klanten via het internet? Dat is de belangrijkste focus van het Marketing Powerhouse event. We nemen je mee in de 5 fases van online groei die voor elk bedrijf essentieel zijn om succes te hebben via het internet. Fase 1: Powerhouse | Bouw een thuisbasisFase 2: Creëer | winstgevende contentFase 3: Aantrekken | Meer leadsFase 4: Offer | Meer klantenFase 5: Optimaliseren | Opschalen van campagnes In mijn nieuwe podcast geef ik meer informatie over dit event en wat mij...more

 • MPP070: Puntjes op de i (evaluatie maart 2018)

  Feb 28 2018

  9 mei organiseer ik het Marketing Powerhouse event. http://studiomaestro.nl/event In mijn nieuwe podcast vertel ik jou precies waarom ik zo lang heb gewacht om dit event toe te voegen aan mijn bestaande activiteiten. Een belangrijke vraag voor deze maand is: Wat werkt goed? Met deze aflevering deel ik mijn plannen voor Maart 2018. De puntjes op de i, de value ladder, wat werkt goed en het boeken van nieuwe vakantie.

 • MPP069: Lessen van mijn verhuizing

  Feb 21 2018

  Waarom heb ik meer moeite om privé geld uit te geven dan te geld investeren in mijn bedrijf? Afgelopen week ben ik verhuisd en ik merk dat ik heel veel klusjes aan het doen ben die ik normaal nooit in mijn bedrijf zou doen. Die zou ik uitbesteden. In deze aflevering deel ik waarom ik naar Venlo ben verhuisd en welke 2 lessen ik uit de verhuizing heb gehaald.

 • MPP068: Op kennis dieet & mijn impact points

  Feb 14 2018

  Ben jij ook toe aan een kennis-dieet? Je hebt geen focus en stelt de belangrijkste taken altijd uit.. Ooit had ik last van het shiny new object syndroom, maar daar heb ik tegenwoordig geen last meer van. Het bezig zijn met nieuwe tools en technieken was een manier om de belangrijkste taken uit te stellen. In deze nieuwe aflevering deel ik mijn plannen voor 2018/2019 en waarom ik in 2017 onder een steen heb gelegen.

 • MPP067: 5000 euro investering in leads

  Feb 07 2018

  Investeer jij al in leads? De meeste ondernemers zien Facebook en Instagram als kostenpost, maar als je heel goed naar de cijfers kijkt dan is dit een investering. Een investering levert namelijk geld op. In deze nieuwe aflevering vertel ik je waarom elk bedrijf 5000 euro zou moeten investeren in leads om het bedrijf te laten groeien via het internet. Daarnaast deel ik 2 van mijn nieuwe campagnes die ik ga versturen in mijn e-mailmarketing strategie.

 • MPP066: Being a NO men, plannen en meer uitbesteden

  Jan 31 2018

  Being a NO men Een nieuwe community manager Ik ga meer waarde boosten Waarom deze maand in het teken staat van plannen en uitbesteden Het is een nieuwe belofte voor 2018: Elke maand kort evalueren en plannen. Een mooi publiek commitment. Wil je weten wat mijn plannen zijn voor Februari en wat heb ik gedaan in Januari?

 • MPP065: Zo start je een winstgevende FB campagne.

  Jan 24 2018

  Zo start je een winstgevende FB campagne. Ik zie het elke weer fout gaan.. Ondernemers met de verkeerde doelstellingen en met de verkeerde verwachtingen. Conclusie = Facebook werkt niet voor ons bedrijf. Want onze klanten zitten niet op Facebook. Denk hier nog eens overna: 7,5 miljoen gebruikers per dag! In deze aflevering ga ik je vertellen waar je op moet letten en welke onderdelen essentieel zijn voor succes via Facebook.

 • MPP064: heeft Facebook geen zin meer?

  Jan 17 2018

  Heb je het nieuwe bericht van Mark Zuckerberg al gelezen? Bedrijven krijgen minder plek op Facebook… Ik ben heel blij met deze update, omdat het nog belangrijk wordt om een winstgevende advertentie strategie te hebben :) In deze aflevering vertel ik je waarom dit juist een kans is en hoe je hierop kunt inspelen.

 • MPP063: Rent-free activities

  Jan 10 2018

  Daar zat ik in de vroege ochtend op de fiets. Fysiek fit worden is een van mijn doelen voor 2018. Al luisterend naar een podcast hoorde ik een hele mooie term: Rent-free activities.. In deze aflevering ga ik je vertellen waarom dit voor mij heel belangrijk is en waarom jij misschien ook wel iets met deze term zou moeten doen.

 • MPP062: In business zonder website?

  Jan 03 2018

  Dit ga je niet geloven, haha… Maar kijk eens naar deze cijfers: Sent to 261 peopleDelivered to 260 - 99.6%Opened by 256 - 98.5%Clicked by 194 - 74.6% In deze nieuwe aflevering behandel ik een strategie die ik in Bali op het strand heb bedacht. In business zonder website!

 • MPP061: Wat ga ik in 2018 doen? [3/3]

  Dec 27 2017

  Wat ga ik in 2018 doen? Het is december. Een maand om 2017 te evalueren en na te denken over de plannen voor het volgende jaar. Al 3 jaar lang brainstorm ik aan het einde van het jaar over de volgende 3 vragen: Wat voor advies zou je jezelf geven 1 jaar geleden? Wat heb je gedaan afgelopen jaar? Wat ga je doen volgend jaar? In deze nieuwe aflevering behandel ik de belangrijkste punten van vraag 3. Ik heb het onder andere over being a “no” man en het mentaal en fysiek fit worden.

 • MPP060: Wat heb je gedaan afgelopen jaar? [2/3]

  Dec 20 2017

  Wat heb je gedaan afgelopen jaar? Het is december, een maand om 2017 te evalueren en na te denken over de plannen van het volgende jaar. Al 3 jaar lang brainstorm ik aan het einde van het jaar over de volgende 3 vragen: Wat voor advies zou je jezelf geven 1 jaar geleden? Wat heb je gedaan afgelopen jaar? Wat ga je doen volgend jaar? In deze nieuwe aflevering behandel ik de belangrijkste punten van de vraag 2. Ik heb het onder andere over de Marketing Powerhouse Academy, onze eerste lancering &...more

 • MPP059: Wat voor advies zou je jezelf geven 1 jaar geleden? [1/3]

  Dec 13 2017

  Het is december, een maand om 2017 te evalueren en na te denken over de plannen van het volgende jaar. Al 3 jaar lang brainstorm ik aan het einde van het jaar over de volgende 3 vragen: Wat voor advies zou je jezelf geven 1 jaar geleden? Wat heb je gedaan afgelopen jaar? Wat ga je doen volgend jaar? In deze nieuwe aflevering behandel ik de belangrijkste punten van de vraag 1. Ik heb het onder andere over fysiek fit worden, opschonen, opschalen en droomdagen. Beluister hieronder aflevering 59:

 • MPP058: Wat als je alleen betaald krijgt als de klant resultaat behaald?

  Dec 06 2017

  In juli was ik bij de Marketing Buddha. Dean Jackson. Voor de 2de keer. Dean stelde ons de volgende vraag: “Wat als je alleen betaald krijgt als jouw klant resultaat behaalt?” Deze vraag zetten mij enorm aan het denken. In deze nieuwe podcast vertel ik waarom ik me nu zelf verantwoordelijk voel en dit in het verleden niet deed. Ook deel ik welke onderdelen we in onze Marketing Powerhouse Academy aan het verbeteren zijn zodat de deelnemers (nog) betere resultaten behalen. Zo ga ik het hebben over...more

 • MPP057: Doing what it takes

  Sep 11 2017

  Heerlijk, daar liep ik op zondagmorgen over de straat zonder dat er iemand te zien was.   Ik was op weg naar de Gym :) Doing what it takes!   In deze nieuwe aflevering vertel ik je waar ik op dit moment mee bezig ben en wat er in de planning staat.   Ik ben mij namelijk ook aan het verdiepen in nieuwe markten. Welke? Luister naar deze aflevering.   Beluister hieronder de nieuwe aflevering “Doing what it takes”  

 • MPP056: Instagram ADS & Officiële lancering product

  Sep 04 2017

  Wat zit er stiekem veel potentie in Instagram… Heb jij al een Instagram strategie opgezet? In deze nieuwe aflevering deel ik waar wij bij Studio Maestro afgelopen week aan hebben gewerkt en waar we de komende week onze energie in gaan stoppen. Een kijkje in de keuken. Jaja, ik vertel over onze nieuwe Instagram strategie. Ik ben weer lekker aan het pionieren. Beluister hieronder de nieuwe aflevering “Instagram ADS & Officiële lancering product”

 • MPP055: Vandaag MOET je een nieuwe klant krijgen! Hoe?!?

  Aug 28 2017

  Wat zou jij doen als je vandaag een nieuwe klant zou moeten krijgen?   Worstel jij om meer klanten te krijgen voor jouw bedrijf?   Of gaat het goed en wil je er nog meer?   In deze nieuwe aflevering ga ik je precies vertellen wat ik zou doen als ik vandaag een nieuwe klant zou moeten krijgen.   Af en toe vallen we in de valkuil om dingen extreem ingewikkeld te maken, terwijl ze eigenlijk heel simpel zijn.   Beluister hieronder de nieuwe aflevering “Vandaag MOET je een nieuwe klant krijgen! Hoe?!...more

 • MPP054: 10 jaar terug in de tijd. Advies aan 18 jarige Dennis

  Aug 21 2017

  Wat zou je anders doen als je 10 jaar terug de tijd in kan?   Wat voor tips zou jij jezelf geven?   In deze nieuwe aflevering deel ik mijn tips aan de 18 jarige Dennis.   Door het doen van deze oefening merkte dat ik ging nadenken over mijn impact points. Wat zijn de aller belangrijkste ontwikkelingen en taken binnen mijn bedrijf.   Denk jij hier wel eens over na?   Beluister hieronder de nieuwe aflevering “10 jaar terug in de tijd. Advies aan 18 jarige Dennis”

 • MPP053: 869 leads door hergebruikte content & mijn nieuwe e-mail funnel

  Aug 14 2017

  In deze nieuwe aflevering ga ik je vertellen hoe ik 869 leads kreeg door content te hergebruiken. Want wat zou jij doen met 869 nieuwe leads? :) Daarnaast ben ik bezig met het opzetten van een nieuwe e-mail funnel om klanten aan te trekken. Deze is nog in aanbouw. Afgelopen periode hebben we namelijk heel veel vette nieuwe internet marketing technieken geïmplementeerd. En het is alweer even geleden dat ik deze activiteiten met jou heb gedeeld. In deze nieuwe aflevering bespreek ik mijn 6 belangr...more

 • MPP052: Dankbaar door een ijswinkel?

  Aug 07 2017

  Het is even stil geweest, maar ik heb een nieuwe aflevering voor je gemaakt. Dankbaar door een ijswinkel? In deze aflevering vertel ik je precies waarom het is stil geweest afgelopen weken en waarom de komende weken epic gaan worden :)

 • MPP051: 1,9 miljoen bezoekers per maand, met SEO koning RJ

  Jun 05 2017

  Ja.. je leest het goed. 1,9 miljoen gratis bezoekers per maand via Google. In de aflevering van vandaag praat ik met Robert-Jan Hendriks (RJ). De eigenaar van Optimalegezondheid.com. In dit inspirerende verhaal vertelt hij precies hoe hij het voor elkaar heeft gekregen om 1,9 miljoen dagelijkse bezoekers op zijn website te krijgen. Recentelijk had hij een piek van 68 duizend bezoekers op 1 dag. Onvoorstelbaar. Ik moet je eerlijk toegeven. Dit heb ik zelf niet goed op orde en daarom heb ik zoveel...more

 • MPP050: 10 vragen die je jezelf stelt voor structurele 10x groei

  May 22 2017

  Welke gebieden in mijn bedrijf zijn ready om 10x te schalen? Dit is 1 van de 10 vragen voor structurele 10x groei. Vorig jaar oktober was ik bij een internet marketing event. Daar was dit onderwerp een complete presentatie. Dit heeft mij heel erg geïnspireerd om na te denken over bepaalde zaken binnen mijn bedrijf. 10x is natuurlijk sowieso al heerlijk. Ik hou van de Amerikaanse mindset, maar het schrikt ook veel nederlanders af. Ben jij klaar om te groeien? Beluister dan de volgende aflevering....more

 • MPP049: The Slight Edge, alles wat ik doe is BS (bijna alles)

  May 08 2017

  Wat is de grootste les van de afgelopen 2 jaar? Deze nieuwe podcast aflevering is een samenvatting van mijn presentatie die ik gaf aan het einde van het coachingstraject waar ik 2 jaar lang aan heb deelgenomen. Ik kwam erachter dat bijna alles wat ik deed geen impact had op mijn bedrijfsresultaten, yep dit was slecht voor mijn ego.. haha. Ik hield alle ballen omhoog binnen mijn bedrijf. Was bezig met e-mailsupport, webhosting, klantenservice, banners aanpassen, teksten aanpassen, afspraken en ga...more

 • MPP048: 10 internet marketing tips die ik 10 jaar eerder had moeten weten.

  Apr 24 2017

  Deze 10 internet marketing tips had ik moeten weten toen ik 18 jaar was. Voor vandaag heb ik weer een super waardevolle podcast aflevering voor jou. Een kleine zelfanalyse met tips die ik anders zou doen als ik overnieuw kon beginnen als startende internet ondernemer. Ik zal de eerste 3 alvast met je delen… Bouwen van een e-maillijst prio nummer 1 Investeer in jezelf Kop boven het maaiveld uitsteken ….. Voor de andere 7 zul je toch echt de aflevering moeten luisteren ;)

 • MPP047: Waarom jouw nieuwsbrief in de prullenbak belandt..

  Apr 10 2017

  Waarom jouw nieuwsbrief in de prullenbak belandt.. Veel ondernemers en marketeers hebben de overtuiging dat e-mailmarketing niet meer werkt, want wie leest er tegenwoordig nog een nieuwsbrief? Een nieuwsbrief belandt namelijk in de prullenmand. En daar heb je helemaal gelijk in, maar als jij ervoor gaat zorgen dat je de tips gaat toepassen uit deze aflevering dan weet ik zeker dat je meer klanten en leads gaat krijgen door de mailtjes die je gaat versturen. E-mailmarketing wordt vaak onderschat,...more

 • MPP046: 8 Profit activators van Dean Jackson en hoe ik ze toepas [Deel 2]

  Apr 03 2017

  Deel 2 van de 8 profit activators van Dean Jackson, de markering buddha. In deel 1 heb ik de eerste 4 profit activators behandeld. Heb je deze nog niet geluisterd? Ga snel naar www.studiomaestro.nl/45 De eerste 4 zijn:   Select a single target Market Compel your best Prospects Educate and Motivate Make Irresistible First Offers Afgelopen 9 maanden heb ik vooral aandacht besteed aan deze eerste 4 profit activators, maar ik ben zeker al aan het nadenken over de laatste 4.   Deliver dream ...more

 • MPP045: 8 Profit activators van Dean Jackson en hoe ik ze toepas [Deel 1]

  Mar 27 2017

  Er zijn een paar ondernemers die mij echt hebben geholpen om een online business te bouwen. Eén daarvan is Dean Jackson, de marketing buddha. Ik volg Dean al ruim 8 jaar en het is voor mij een echte jeugdheld. Vorig jaar juli ben ik naar zijn 3 daagse Business breakthrough event geweest. Daar kwam ik in contact met de Profit Activator Scorecard. Een scorecard die helpt om je bedrijf overzichtelijk te laten groeien. Deze scorecard heeft 8 onderdelen die zijn verdeeld in 3 fases. De before, during...more

 • MPP044: Instagram leads, Pushcrew & 900 euro extra omzet met 6 mailtjes.

  Mar 20 2017

  Wat heb ik afgelopen 2 weken gedaan en wat ga ik de komende weken doen? In deze nieuwe aflevering geef ik een kijkje in onze marketing machine :) Ik heb het over de volgende zaken: Instagram Leads (Yes, dit doet nog niemand) Pushcrew (Push notificaties) Nieuwe geautomatiseerde ledenomgeving Opvolgen van leads. Leverde mij 900 euro extra omzet op met 6 mailtjes Facebook video advertenties En…. waar ik de komende week mijn aandacht op ga richten Ik werk alleen aan impact points, omdat mijn impac...more

 • MPP043: Waarom jij geen online verkopen hebt..

  Mar 13 2017

    Heb jij momenteel al digitale producten? Afgelopen 2 jaar heb ik verschillende verdienmodellen gehad en ik kan je vertellen: Niks is zo lekker als digitale verkopen. Ik weet nog heel erg goed dat ik elke week aan het zwoegen was voor 45 euro per uur. Werkweken van 60 tot 70 uur. Daar is natuurlijk niks mis mee, maar het kan anders! Met digitale producten kun jij 1 keer iets maken en dit een onbeperkt aantal keer verkopen. Dit zorgt voor vrijheid. Je kunt je bedrijf hierdoor heel lean & clean i...more

 • MPP042: Automation vs Human automation

  Mar 06 2017

  Welke zaken in jouw internet marketing strategie kun je automatiseren? In deze nieuwe podcast aflevering deel ik mijn visie over automatiseren in mijn internet marketing strategie. In deze aflevering ga ik het hebben over de volgende zaken: welke vragen ik mezelf stel voordat ik ga automatiseren het verschil tussen een process & project manager 3 zaken die je snel kunt automatiseren onze podcast naar blog & nieuwsbrief automatisering de tools die automatiseren voor ons mogelijk maken

 • MPP041: De 3 fases van een internet marketing strategie

  Feb 27 2017

  Hoe kun je een onbekende websitebezoeker omzetten in een lead? Hoe zet je een lead om in een klant? Hoe zorg je ervoor dat een klant meer producten van je afneemt? Ik heb een nieuwe podcast aflevering voor je gemaakt waarin in het ga hebben over deze 3 fases. De 3 fases van een internet marketing strategie.

 • MPP040: Direct vs Indirect verkopen via Facebook

  Feb 20 2017

  Hoe kun je verkopen via Facebook? Dat is de meest gestelde vraag die ik krijg. Daarom heb ik een gloednieuwe podcast aflevering gemaakt met de titel: Direct vs Indirect verkopen via Facebook. In deze aflevering ga ik het hebben over de volgende zaken: waarom je Facebook moet zien als een verjaardagsfeestje wat 95 procent van de ondernemers fout doet op Facebook hoe je direct kunt verkopen via Facebook wat de eenvoudigste manier is om veel leads te genereren 6 praktische voorbeelden van directe ...more

 • MPP039: Mijn 4 belangrijkste FB doelgroepen

  Jan 18 2017

  In deze nieuwe podcast aflevering deel ik mijn 4 belangrijkste FB doelgroepen. Ik vertel je precies waarom Facebook de perfecte partner is om jouw doelgroep te bereiken. Daarnaast heb ik het heel even over de Facebook Pixel. Hoe je ervoor kunt zorgen dat je jouw websitebezoekers kunt omzetten in nieuwe klanten.

 • MPP038: Belang van Impact points in je business

  Jan 11 2017

  Afgelopen periode heb ik eens kritisch gekeken naar mijn marketingactiviteiten. Helaas kwam ik tot de conclusie dat ik heel veel geld uitgaf, dat niks echt goed was opgezet en niks zorgde voor directe meetbare omzet. Daarom besloot ik eens goed te kijken naar de impact points in mijn business. In deze aflevering deel ik wat de belangrijkste 3 onderdelen zijn voor mijn bedrijf.

 • SMP037: Poortwachters voor creativiteit

  Jan 04 2017

  100 Openstaande e-mailtjes, 3 klantafspraken, 3 gemiste oproepen en 12 onbeantwoorde whatsapp berichtjes. Dat waren mijn dagelijkse taken een korte periode geleden. Taken die mij ervan weerhouden bezig te zijn met de allerbelangrijkste taken voor mijn bedrijf. Taken die eigenlijk veel beter door iemand anders gedaan kunnen worden, maar ik merkte dat er iets in de weg zat. En dat was mijn eigen ego… Ik was ervan overtuigd dat ik de enigste was die deze taken kon doen voor mijn bedrijf. De realite...more

 • SMP036 : Een winstgevende website opzetten met Seph Fontane Pennock

  Sep 13 2016

  In de 36e aflevering spreek ik met Seph Fontane Pennock. Een internetondernemer die al begon met ondernemen op de basisschool waar hij zonnepitten verkocht. In dit interview vertelt hij alles over zijn visie van een goede website. Hij heeft zijn visie ook op papier gezet en dat deelt hij met zijn boek ‘LEAN website’. Daarnaast vertelt hij alles over werken in het buitenland en zijn ‘ondernemersreis’. Wil jij ook een winstgevende website opzetten en misschien ook wel locatie onafhankelijk? Luiste...more

 • SMP035 : Via de media zichtbaarder worden met jouw bedrijf met Zarayda Groenhart

  Aug 31 2016

  In de 35e Studio Maestro Podcast aflevering spreek ik met Zarayda Groenhart van TheWhyGirl.com en de Business BN’er Challenge. Dankzij Zarayda zijn verschillende ondernemers via de media bekender geworden. Zo deelt Zarayda verschillende leuke voorbeelden in deze podcast en hoe zij uiteindelijk succesvoller zijn geworden. Wil jij ook zichtbaarder worden in de media maar heb je geen idee waar je moet beginnen. Luister dan snel de 35e aflevering van de Studio Maestro Podcast. Veel luisterplezier!

 • SMP034 : Gratis online podcast training, meld je gratis aan!

  Aug 24 2016

  In de 34e aflevering wil ik je uitnodigen om onze gratis online podcast training te volgen. De 6 verdienmodellen om meer klanten en omzet te krijgen via podcasting. Podcasting is in Nederland nog z’n onbekend medium. Het heeft ons al zoveel gebracht. Ik gun jou hetzelfde. Aanmelden kan op studiomaestro.nl/podcast-training.

 • SMP033 : Een goede SEO-strategie en goed vindbaar zijn met Dirk!

  Jul 20 2016

  In de 33e aflevering spreek ik met Dirk van onder andere ViperChill. Dirk houdt zich voornamelijk bezig met SEO. Dankzij zijn manier van werken is hij de laatste 5 jaar actief over heel de wereld met SEO. In deze podcast aflevering vertelt hij waarom SEO zo belangrijk is, waar allemaal op gelet moet worden en nog veel meer. Wil jij ook vindbaar zijn maar heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken? Luister dan snel de 33e aflevering van de Studio Maestro Podcast.

 • SMP032 : Maak ze gek! met Aartjan van Erkel!

  Jul 13 2016

  In de 32e aflevering spreek ik met Aartjan van Erkel, auteur van ‘Maak ze gek!’ en ‘Verleiden op het internet’. In de 32e podcast aflevering deelt hij unieke marketingtechnieken die je gelijk kan toepassen! Daarnaast bespreekt hij verschillende punten uit zijn boek en vertel hij jou hoe je onder de bullshit-radar kan blijven. Nieuwsgierig? Luister dan snel de 32e aflevering van de Studio Maestro Podcast.

 • SMP031 : Alles over de kracht van een goed netwerk en Fact Based Marketing met Alex van Ginneken

  Jul 06 2016

  In de 31e aflevering van de Studio Maestro Podcast spreek ik met Alex van Ginneken. Alex van Ginneken is internet entrepreneur en woont in Groningen. Sinds 2 jaar is Alex van Ginneken actief als online business coach en helpt hij ondernemers om online te groeien. Daarnaast is hij actief in 5 verschillende bedrijven die hij ook helpt om online te groeien. Vertrouwen binnen een organisatieAlex geeft aan dat wanneer een proces staat, duidelijk is en overgelaten kan worden aan een team hij meer afst...more

 • SMP030 : Grip op cijfers en winstgevende plannen met Femke Hogema

  Jun 29 2016

  In de 30e aflevering van de Studio Maestro Podcast spreek ik met Femke Hogema. Femke begeleidt ondernemers om grip op cijfers te krijgen, want wanneer je grip op cijfers hebt kan je succesvol zijn. Femke maakt cijfers voor ondernemers leuk, toegankelijk en praktisch. Unleash the power within met Tony RobbinsFemke is dit jaar in Londen geweest voor het event van Tony Robbins. Dit heeft voor haar veel veranderd in allerlei positieve opzichten. Femke noemt dit event bijzonder omdat het niet lijkt o...more

 • SMP029 : Werken aan gezondheid en geluk met Richard de Leth

  Jun 22 2016

  In de 29e aflevering van de Studio Maestro Podcast spreek ik met Richard de Leth. Richard is 33 en heeft een praktijk voor integrale geneeskunde in Heemskerk. Vanuit de praktijk is OERsterk ontstaan. In 2012 is zijn eerste boek uitgekomen met OERsterk. Ondertussen geeft hij lezingen en workshops door heel het land, heeft hij 5 boeken in 3 jaar tijd geschreven, een eigen app en cursussen. Op die manier wil hij Nederland gelukkiger, gezonder en sterker maken. Het boek wat deuren opende!Richard had...more

 • SMP028 : Het opzetten van een eigen community en een verdienmodel met Raymond Gruijs

  Jun 14 2016

  In de 28e aflevering van de Studio Maestro Podcast spreek ik met Raymond Gruijs. Raymond Gruijs komt uit een traditionele markt en wilde zich hier gaan onderscheiden, dit betekende dat hij dingen anders moet aanpakken. Dit was het moment dat hij zich is gaan verdiepen in de online wereld wat leidde tot een nieuw businessmodel. Zo ondervond hij twee problemen op de markt, namelijk: 1. Werkgevers hebben van alles en nog wat met medewerkers. Ze kampen met problemen bij afwezigheid van zieken, het n...more

 • SMP027 : Meer ‘veranderwinst’ boeken met veranderingen binnen de organisatie met Frank Verberne

  Jun 07 2016

  In de 27e aflevering van de Studio Maestro Podcast spreek ik met Frank Verberne. Al 22 jaar is Frank zelfstandige en bezig met alles wat met veranderen te maken heeft. De ene keer wordt Frank ingehuurd als verandermanager, interimmanager en de andere wordt hij gevraagd voor het bestuur om een verandering vorm te geven en resultaat te brengen binnen een MT. Dit doet Frank binnen verschillende bedrijfstakken. Waar lopen bedrijven tegen aan In deze podcast aflevering praat Frank over twee veelbespr...more

 • SMP026 : Je mailinglijst explosief laten groeien met Wilco de Kreij

  May 31 2016

  In de 26e aflevering van de Studio Maestro Podcast spreek ik met Wilco de Kreij. Wilco is vanaf zijn 16e internetondernemer en houdt zich nu bezig binnen zijn eigen software bedrijf. Hij houdt alle activiteiten om zich heen in de internetwereld goed in de gaten en kan hierdoor makkelijk met de trends meegaan. Het begon allemaal met zijn eigen bedrijf waar hij online zonnebrillen verkocht. Hier had hij jammer genoeg in het eerste jaar niks aan verdiend maar wel veel van geleerd, wat hij leerde br...more

 • SMP025 : Een goede e-mailstrategie opzetten met ActiveCampaign en Ria Kaashoek

  May 24 2016

  In de 25e aflevering van de Studio Maestro Podcast spreek ik met Ria Kaashoek. Al een aantal jaren is Ria actief in online marketing, en dan met name Facebook, webinars en e-mailmarketing. Ria is in 'hart en ziel' onderneemster! Haar ouders zijn echte horeca ondernemers en toen rolde ze in de accountancy wereld, maar toen wilde ze wat anders. Na een tijdje zette ze weer haar eigen bedrijf op in parfum en cosmetica. Maar toen kwam internet in opkomst.. dit was haar stap naar de focus naar online ...more

 • SMP024 : Hoe jij je bedrijf kan laten groeien zonder er meer tijd in te steken met Taco Oosterkamp

  May 10 2016

  In de 24e aflevering van de Studio Maestro Podcast spreek ik met Taco Oosterkamp. Taco is eigenaar van delegeren.nl en bedrijfsgroei.nl en helpt ondernemers hun bedrijf te laten groeien zonder er meer tijd in te steken. Dagelijks helpt hij ondernemers om slimmer na te denken op allerlei gebieden. Door een boek te schrijven, mensen te coachen, filmpjes op te nemen en nog veel meer deelt hij enorm veel waardevolle inhoud. Hoe het allemaal begon.. Toen hij 19 jaar was had hij zijn eigen bedrijf opg...more

 • SMP023 : De 6 marketing krachten om een ‘Marketing Superhero’ te worden met Martijn van Kesteren!

  May 02 2016

  In de 23e aflevering van de Studio Maestro Podcast spreek ik met Martijn van Kesteren. Martijn heeft een eigen marketing adviesbureau en werkt hier als creative consultant. In grote marketing organisaties heeft Martijn het 'marketing-vak' kunnen leren. Als zelfstandige helpt hij directeuren van verschillende organisaties om impact te maken met hun merk in de markt. Zo leidt Martijn 'Marketing-superhelden' op, waar hij overigens ook een boek over heeft geschreven, namelijk 'How to become a Market...more

 • SMP022 : Hoe je de knop om kunt zetten na een tegenslag met Karen Verheijke!

  Apr 27 2016

  In de 22e aflevering van de Studio Maestro Podcast spreek ik met Karen Verheijke. Karen werkt sinds 1985 bij een groot bedrijf en studeer psychosociale basiskennis en medische basiskennis. In 2012 is zij begonnen met haar eigen bedrijf Zession. Door goed te plannen kan zij veel tegelijkertijd doen en zichzelf blijven ontwikkelen. Karen heeft een manier bedacht om haar planning goed bij te houden, namelijk met behulp van 'block building'. Met diverse planningen naast elkaar weet zij precies waar ...more

 • SMP021 : Waarom doelstellingen zo belangrijk zijn en hoe je ze kan behalen met Anke Verbruggen!

  Apr 25 2016

  In de 21e aflevering van de Studio Maestro Podcast spreek ik met Anke Verbruggen. Anke Verbruggen is in deze podcast gekomen via een pitch wedstrijd van Zarayda Groenhart, zo was zij een van de winnaars. Anke Verbruggen heeft bij Zarayda Groenhart een coachingstraject gevolgd, namelijk een training waar centraal stond dat je als klein zelfstandige niet hoeft te wachten totdat je ontdekt wordt. Voor Anke is het een keuze geweest om te investeren in zichtbaarheid. Het pad dat zij was ingeslagen gi...more

 • SMP020 : Koude acquisitie en bewust contact leggen, de succesfactoren van Martijn

  Mar 29 2016

  In de 20e aflevering praat ik met Martijn van der Tuin. Martijn is actief ondernemer sinds 2006, het jaar waar hij een aantal bedrijven heeft opgericht die hij in 2010 weer heeft verkocht. Sinds 2011 is hij actief als coach, zo helpt hij ondernemers bij succesvol ondernemen, en zet hij nog een aantal bedrijven op. Martijn begon met zijn fietskoerier bedrijf in Groningen wat voor hem een zeer leerzame periode was. Het begon allemaal met een website en een visitekaartje ontworpen door zijn schoonm...more

 • SMP019 : Hoe je op afstand jouw online business flink kan laten groeien met Stijn Zeeman

  Mar 08 2016

  In de 19e aflevering van de Studio Maestro podcast interviewen wij Stijn Zeeman, live uit Spanje! Stijn is 30 jaar en woont in Spanje. Hij is eigenaar van 'The Next Trainer' en helpt ondernemers om van hun bedrijf een online bedrijf te maken. Hij helpt ondernemers onder andere met meer klanten, meer vrijheid als ondernemer, tijd om te dromen, een boven modaal inkomen en een bedrijf te runnen vanuit de hele wereld. Al 9 jaar is hij online actief en heeft hierdoor genoeg kennis betreft internet ma...more

 • SMP018 : Meer passief inkomen verdienen met Hugo Bakker

  Jan 26 2016

  Hugo Bakker was in 2007 eindelijk zo ver om de grote sprong te wagen van het ondernemerschap. Hij heeft 7 jaar de tijd genomen om ondernemer te worden en is dit uiteindelijk gaan doen. Zijn reis naar het ondernemerschap zit vol met vallen en opstaan. Momenteel helpt Hugo ondernemers om kennis te verpakken in digitale producten. Met deze digitale producten kunnen zij meer mensen bereiken en op die manier meer financiële vrijheid kunnen creëren. Sinds 2015 is hij achter zijn passie gekomen en zijn...more

 • SMP017 : Hoe jij met jouw bedrijf zakelijk succes kan bereiken met Bart van den Belt

  Dec 29 2015

  Bart van den Belt is auteur en business coach en al 12 jaar ondernemer. Inmiddels is hij al 6 jaar spreker in het bedrijfsleven en heeft 2 jaar geleden zijn onderneming 'Zakelijk Succes Academy' opgezet. Als succesvolle goochelaar met 25 websites heeft hij een aantal jaar geleden een overstap gemaakt en een trainingsbureau overgenomen waar hij inhoud en entertainment combineerde. Vervolgens heeft hij dit bedrijf verkocht en focust hij zich volledig op het helpen van ondernemers bij zakelijk succ...more

 • SMP016 : Je business verdubbelen door een goede band op te bouwen met jouw e-maillijst met Mitchel van Duuren

  Dec 08 2015

  Mitchel van Duuren is als online ondernemer al 12 jaar bezig met verschillende internetmarketing strategieën. Dankzij zijn kennis heeft hij al verschillende succesvolle ondernemingen op kunnen zetten. Zijn passie is internetmarketing, copywriting en nog veel meer. Afgelopen jaren is hij bezig geweest om business te verdubbelen. In de 16e Studio Maestro Podcast aflevering vertelt hij over hoe hij begon en hoe zijn bedrijven is gaan verdubbelen wat heeft geleid tot miljoenenbedrijven. Mitchel van ...more

 • SMP015 : Jij of je bedrijf in de picture door video marketing met Zarayda Groenhart

  Nov 24 2015

  Zarayda Groenhart, bekend van vele televisieprogramma's op onder andere BNN is succesvol ondernemer met haar bedrijf TheWhyGirl. Met een talkshow, een podcast, business tips video's, een blog en nog veel meer helpt zij ondernemers met hun zichtbaarheid. In de 15e Studio Maestro Podcast aflevering kan je er achter komen hoe Zarayda Groenhart deze ondernemers bereikt en helpt. Internet is een machtig medium, alles staat online, ontstaat online, gebeurt online en contact is online. Maar fysiek is o...more

 • SMP014 : 11 tips om nu te starten met podcasten

  Nov 10 2015

  Podcasting, het is een van de meest onderschatte internet marketing technieken in Nederland. Er zijn nog weinig ondernemers die podcasting als middel inzetten om hun bedrijf op alle vlakken te laten te groeien. In dit artikel geef ik 11 tips om nu te starten met podcasten. Hopelijk kunnen wij je inspireren om aan de slag te gaan met deze techniek. Wat is podcasting? Een podcast kun je vergelijken met een eigen radio show. Via audio deel je waarde met je luisteraars. Dit kun je doen door middel v...more

 • SMP013 : Hoe je met gratis seminars je bedrijf flink kan laten groeien

  Oct 27 2015

  Thijs Lindhout heeft twee bedrijven, met de 100% Thijs theatershow inspireert hij anderen om meer uit het leven te halen. Op een leuke en grappige manier vertelt hij over zijn leven en zijn successen. Daarnaast past hij met zijn bedrijf CO2 seminar allerlei verschillende internetmarketing technieken toe. Een zeer unieke combinatie waar focus belangrijk is! De weg naar zijn succes is zeer interessant en erg motiverend. Na veel pieken en dalen komt hij er achter dat het niet moeilijk is om iets me...more

 • SMP012 : De 5 belangrijkste ondernemersregels van Margriet Spijksma

  Oct 13 2015

  Margriet Spijksma ontdekt samen met jou wat jij wilt. Zes jaar geleden is ze voor zichzelf begonnen met vijf beloftes: nooit meer naar kantoor, alleen nog maar illy koffie drinken, nooit rapportages schrijven, drie dagen werken en alles uitbesteden wat niet leuk is. Vanaf dat moment merkte ze dat het super effectief is als je weet wat je wilt. Door haarzelf te blijven is ze nu echt op een plek in haar leven waar ze wil zijn. In de twaalfde Studio Maestro Podcast aflevering vertelt Margriet dat h...more

 • SMP011 : De hangmat filosofie met Kees van Dijk

  Sep 29 2015

  Kees van Dijk verkoopt via het internet het meest relaxte product ter wereld, hangmatten. Hij verkoopt tegenwoordig in vijf verschillende landen zijn product en de kennis die hij verwerft met zijn webshops deelt hij met iedereen op z'n website. Volgens zijn hangmat filosofie besteedt hij zo veel mogelijk uit waardoor hij bijvoorbeeld twee weken lang niet in zijn magazijn hoeft te komen. Door alle processen vast te leggen in een document wordt zijn business erg flexibel en kan hij zijn zaak gemak...more

 • SMP010 : Met webinars, affiliate marketing, Leadpages, vrijheid en Jacko geld verdienen!

  Sep 15 2015

  Jacko Meijaard is dagelijks bezig met internet marketing. De vrijheid die hier bij komt kijken vindt hij prachtig, dit is dan ook de reden waarom Jacko voor zichzelf is begonnen. Wat hij wil meegeven aan anderen die geld willen verdienen met online marketing is dat je veel vrijheid kan krijgen! Echter heb je wel een lange adem nodig, zo verdien je online niet meteen geld. Dit kost tijd maar verdien je op den duur zeker terug! Jacko is erg actief met webinars en deelt hier mee veel ondernemers di...more

 • SMP009 : Buiten winnen is binnen beginnen met klantbeleving volgens Sydney

  Sep 01 2015

  Sydney Brouwer heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied klantgerichtheid en klantbeleving. Door onderzoek te doen naar 'customer service champions', bedrijven die voorop lopen op het gebied van klantbeleving, heeft hij veel kennis en inzichten opgedaan waar hij verschillende organisaties mee helpt. Door langs verschillende organisaties te gaan en zijn netwerk uit te breiden heeft hij met behulp van het opnemen van podcasts veel kennis en inzichten opgedaan. In de negende Studio M...more

 • SMP008 : Bergen werk verzetten in je ‘Mancave’ met Eelco de Boer

  Aug 18 2015

  Eelco de Boer is erg actief op het internet en deelt enorm veel kennis met anderen. Door het opzetten van verschillende seminars, webinars en podcasts helpt hij ondernemers met business en internet marketing. Zo geeft hij veel tips en tricks over het structureel meer behalen van omzet. Hij is veel bezig met zijn business, zo is het zijn passie en vindt hij het mooi om te doen. In de achtste aflevering van Studio Maestro podcast vertelt Eelco de Boer hoe hij bergen werk verzet. Zo krijgt hij rege...more

 • SMP007 : Boost your sales met Jerry!

  Aug 04 2015

  Jerry van Staveren is business coach en weet veel van sales. Tijdens deze podcast komen verschillende elementen van sales aan bod. In het dagelijks leven ondersteunt Jerry ondernemers als business coach. Deze ondernemers hebben succesvolle ondernemingen maar hebben last van een bepaald knelpunt. Als business coach helpt hij onder andere hoe men van hard naar smart werken kan gaan. Jerry kijkt naar vier pijlers, namelijk sales, marketing, structuur en strategie. Hij werkt een-op-een waardoor er u...more

 • SMP006 : Domineren met Facebook. Anne weet hoe!

  Jul 21 2015

  In de zesde Studio Maestro podcast met Dennis van Leeuwen vertelt Anne Raaymakers alles over Facebook. Anne is sinds 2009 marketingexpert op het gebied van Facebook. Ze heeft verschillende bedrijven gehad en helpt anderen met hun social media, vooral hoe zij hun Facebookstrategie kunnen vullen. Velen zeggen dat Facebook achterhaald is. Hier heeft Anne Raaymakers een andere mening over, Facebook is niet achterhaald maar gewoon niet meer nieuw en hip! Maar liefst meer dan de helft van Nederland is...more

 • SMP005 : Hoe Edwin met behulp van opt-ins e-mailadressen verzameld

  Jul 07 2015

  In de vijfde podcast vertelt Edwin Selij over hoe hij e-mailadressen verzamelt. Edwin is al jaren hypnotiseur en is onder andere bekend als 'fobiedokter'. Misschien heb jij hem al eens gezien op televisie, zo komt hij regelmatig in verschillende televisieprogramma’s met zijn hypnoses. Dankzij de televisie opnames heeft hij meer autoriteit, echter leidt dat niet meteen tot meer e-mailadressen. Hiervoor heeft Edwin andere manieren bedacht. Nieuwsgierig? Luister dan deze podcast: Mailing wordt stee...more

 • SMP004 : Hoe Danielle duizenden volgers inspireert op social media

  Jun 24 2015

  In podcast nummer 4 vertelt Danielle van ‘Interieur Inspiratie’ hoe zij steeds meer mensen inspireert over verschillende interieurs op social media. Een tijd geleden begon zij met Twitter, ze kreeg meer volgers en verdiepte zich in online marketing. Nu heeft ze duizenden likes op Facebook, Twitter en andere social media kanalen. Daarnaast deelt zij haar kennis met nieuwe ondernemers door middel van verschillende workshops. Sociale media wordt steeds belangrijker, zo zijn er ook veel social media...more

 • SMP003 : Hoe Robert-Jan met 1,2 miljoen bezoekers per maand Google domineert

  Jun 09 2015

  In de derde podcast met Dennis van Leeuwen kom je alles te weten over hoe je meer bezoekers krijgt op je website. Robert Jan zette in 2010 zijn eigen website op, een platform met specifieke gezondheidsklachten. Nadat hij via AdWords zijn website niet meer kon promoten moest hij een andere manier vinden om bezoekers op zijn website te krijgen. Zijn geheimen deelt hij graag in de derde aflevering van deze podcast. Het allerbelangrijkste is het creëeren van waarde met je website voor de klant. Arti...more

 • SMP002 : De 9 voordelen van het hebben van een blog voor je bedrijf met Martijn Bloksma

  May 26 2015

  In de tweede podcast van Studio Maestro met Dennis van Leeuwen leer je alles over online bloggen. Professioneel blogger en eigenaar van Afrit 22, Martijn Bloksma, vertelt waarom wij als bedrijf of persoon actief moeten zijn met dit medium. Een blog wordt ook wel eens een persoonlijk dagboek genoemd. Voor Martijn Bloksma is bloggen persoonlijk, iets wat je regelmatig moet doen en wat zich online afspeelt. Al met al een interessant onderwerp! Bij bloggen gaat het niet alleen om het vertellen van p...more

 • SMP001 : Praktische e-mailmarketing tips met Rogier Westerink.

  May 13 2015

  In de allereerste podcast leer je alles over e-mailmarketing met Rogier Westerink. Met zijn bedrijf Quodsion helpt hij bedrijven met internet marketing en hun aanwezigheid op het internet. Daarnaast heeft hij zijn eigen e-mailmarketing software gebouwd genaamd Qlettr. Vanuit Qlettr komen natuurlijk een hoop e-mailmarketing tips. Deze zal hij doornemen in deze aflevering. Inspiratie dus!! Hoe groot je bedrijf ook is, contact met klanten is erg belangrijk. Geef klanten informatie waar ze ook werke...more