Podcast

Marco Martens Podcast

Schrijver en performer Marco Martens gaat in gesprek met collega-kunstenaars over thema's die hem persoonlijk bezighouden, zoals vaderschap, ambitie en ADHD.

Afleveringen

 • S03E02: In gesprek met Martin Rombouts

  Jun 06 2019

  In deze serie spreekt spoken word-artiest Marco Martens met verschillende collega's uit de creatieve sector over hoe zij omgaan met hun ADHD.

 • S03E01: In gesprek met Tomas van de Velde

  May 23 2019

  In deze serie spreekt spoken word-artiest Marco Martens met verschillende collega's uit de creatieve sector over hoe zij omgaan met hun ADHD.

 • S02E05: In gesprek met Gerard Van Maasakkers

  Dec 28 2017

  In de achter-allerlaatste schrijver en performer marc martens in overeenstemming met collega-kunstenaars trekt hun eigen plan. Voor deze vijfde en laatste aflevering van dit bericht hij de Brabantse zanger en liedjesschrijver Gerard van Maasakkers.

 • S02E04: In gesprek met Steven Engel

  Dec 13 2017

  In het tweede seizoen vatten schrijver en performer Marco Martens collega-kunstenaars hun eigen plan uit. In deze aflevering te gast: rapper Steven Engel.

 • S02E03: In gesprek met Esther Ouwehand

  Nov 28 2017

  In het tweede seizoen trekken schrijver en performer marc martens collega-kunstenaars (en in dit geval een politica) het eigen plan. In deze aflevering te gast: Partij Voor De Dieren-Kamerlid Esther Ouwehand.

 • S02E02: In gesprek met Marco Roelofs

  Nov 14 2017

  In dit tweede seizoen spreekt schrijver en performer Marco Martens collega-kunstenaars die hun eigen plan trekken. Deze aflevering is rockzanger (ex-Heideroosjes) en theatermaker Marco Roelofs te gast.

 • S02E01: In gesprek met Meindert Talma

  Nov 02 2017

  In dit tweede seizoen gaat schrijver en performer Marco Martens in gesprek met collega-kunstenaars die hun eigen pad bewandelen. In deze aflevering is de Friese liedjesschrijver Meindert Talma te gast.

 • S01E06: In gesprek met Björn Van Der Doelen

  Jul 31 2017

  Schrijver en performer Marco Martens spreekt met collega-kunstenaars over vaderschap en ambitie. In deze zesde en laatste aflevering van dit seizoen is muzikant en oud-voetballer Björn van der Doelen te gast.

 • S01E05: In gesprek met Lucas De Man

  Jul 18 2017

  Schrijver en performer Marco Martens gaat met collega-kunstenaars in gesprek over vaderschap en ambitie. In deze aflevering spreekt hij theatermaker en tv-presentator Lucas de Man.

 • S01E04: In gesprek met Jeroen Naaktgeboren

  Jul 04 2017

  Schrijver en performer Marco Martens gaat met collega-kunstenaars in gesprek over vaderschap en ambitie. In deze aflevering is dichter Jeroen Naaktgeboren te gast.

 • S01E03: In gesprek met Def P.

  Jun 20 2017

  Schrijver en performer Marco Martens gaat met collega-kunstenaars in gesprek over vaderschap en ambitie. In deze aflevering spreekt hij rapper en beeldend kunstenaar Def P.

 • S01E02: In gesprek met DiggyDex

  Jun 06 2017

  Schrijver en performer Marco Martens gaat met collega-kunstenaars in gesprek over vaderschap en ambitie. In deze aflevering spreekt hij rapper DiggyDex.

 • S01E01: In gesprek met Daniël Dee

  May 23 2017

  Schrijver en performer Marco Martens gaat met collega-kunstenaars in gesprek over vaderschap en ambitie. In deze eerste aflevering is de Rotterdamse dichte Daniël Dee te gast.