PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Made in: Vroege Vogels

Begin je dag met de Vroege Vogels podcast ! Iedere week een frisse kijk op het ondernemerschap? Host Ben Roelants neemt je mee in de ochtendroutine van 7 ondernemers. Beluister nu naar Vroege Vogels podcast!  

Afleveringen

 • 7. Vroege Vogels - Clio, Kay en Julie Hendrickx van Les Soeurs

  Jul 11 2021

  We sluiten onze Vroege Vogels reeks af met Les Soeurs.  De zusjes Hendrickx staan vandaag aan het hoofd van een bloeiende onderneming met zes fysieke winkels en een goed geoliede webshop. In deze aflevering hebben ze het over hoe het allemaal begon, hun internationale groeiplannen en hun grote liefde voor mode! Een inspirerend en boeiend gesprek met drie jonge ondernemers die de moeite waard is om te luisteren. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • 6. Vroege Vogels - Femke Helon van 3Motion

  Jul 06 2021

  In onze voorlaatste podcast ontbijt Host Ben Roelants met Femke Helon, leading lady van 3Motion en vrouwelijke ondernemer van 2021. Deze creatieve duizendpoot heeft het in deze aflevering over groei en innovatie, vrouwen aan de top en jezelf blijven heruitvinden. Een boeiend ondernemersverhaal die de moeite waard is om te luisteren!See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • 5. Vroege Vogels – Katrien Vermeire van John & Jane

  Jun 29 2021

  Host Ben Roelants ontbijt in aflevering 5 met powerwomen: Katrien Vermeire. Ze is CEO van John & Jane en was ook één van de initiatiefneemsters van de actie Sound of Silence tijdens de coronacrisis. Een verhaal over vechtlust, positief denken en ondernemerschap. See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • 4. Vroege Vogels- Judith Van Ouytsel van Koffiebranderij Van Ouytsel

  Jun 22 2021

  Host Ben Roelants drinkt in aflevering 4 een geurig kop koffie met zaakvoerder Judith Van Ouytsel. Ze heeft het over haar grote passie voor koffie , het belang van klantbeleving  en over de volgende generatie ! Wist je trouwens dat hun koffie erkend is als streekproduct? Je komt het allemaal te weten in deze aflevering! See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • 3. Vroege Vogels - Lieven Vanlommel van Foodmaker

  Jun 15 2021

  Lieven Vanlommel CEO & founder Starmeal/Foodmaker is ondernemer in hart en nieren. Elke dag opnieuw streeft Lieven ernaar zijn missie waar te maken: gezonde, verse en betaalbare voeding die ook lekker is, voor iedereen. In aflevering 3 heeft hij het over wat hem echt gelukkig maakt, zijn bijzondere band met Jeroen Meus en hoe hij omwille van de crisis zijn businessmodel omgooide.See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • 2. Vroege Vogels - Benny Smets van Ninatrans

  Jun 08 2021

  Host Ben Roelants ontbijt in aflevering 2 met Benny Smets , CEO van Ninatrans. Hij heeft het over het belang van welzijn op het werk, duurzaam transport en werken met familie. Benieuwd waar de naam Ninatrans vandaan komt? Je komt het allemaal te weten in deze aflevering ! See omnystudio.com/listener for privacy information.

 • 1. Vroege Vogels - Joachim Badejoh van Badémedia

  May 29 2021

  Host Ben Roelants ontbijt in aflevering 1 met de jonge leeuw: Joachim Badejoh van Bademedia. Joachim Badejoh, ondernemer in hart en nieren met een personal brand en een succesvolle business.  Hoe heeft hij dit gerealiseerd? Wat is zijn visie op het leven en zijn grootste tips & tricks. Je komt het allemaal te weten in deze aflevering!See omnystudio.com/listener for privacy information.