PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Luisteravonturen

Bekende en onbekende verhalen in een nieuw jasje, met een vleugje nostalgie. Een maandelijks hoorspel van ongeveer 7 minuten waarin bekende en onbekende verhalen worden verteld door 3 stemacteurs. Deze avonturen geschikt zijn voor avonturiers vanaf 6 jaar. Vanaf oktober 2019 elke maand nieuwe avonturen. Van het bekende sprookje Roodkapje tot een volks verhaal over oud en nieuw!

Afleveringen

 • Het Kleinste Kerstboompje

  Dec 11 2017

  Tussen al die grote kerstbomen, stond een klein kerstboompje. Niet zo groot en niet zo sterk als alle andere, maar nog net zo trots. Hij stond fier in het midden, te wachten, want het was een belangrijke dag.

 • De Mormels

  Oct 31 2016

  De Mormels Er was eens een familie die woonde in huisje, midden in het bos. Op een donkere avond krijgen zij onverwacht bezoek. Zullen zij dit overleven?

 • De Haas en de Schildpad

  Oct 04 2016

  De Haas en de Schildpad Er was eens een Haas die super hard kon rennen, die een weddenschap afsloot met een schildpad. Wie zal er winnen?

 • De Kikkerprins

  Jun 27 2016

  Een prachtige prinses laat, op een mooie lente dag, haar gouden bal in het water vallen. Ze is heel erg verdrietig, maar gelukkig is daar een Kikker die haar bal wel uit het water wil halen, maar daarvoor wil hij wel wat terug.