PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Koffiepotcast

Martin Stoker en Franck Veerhuis praten bij het koffieapparaat over media, geluid, beeld en over alledaagse zaken. Even pauze! Slappe praat bij een sterke bak koffie. En stemacteur Dieter Jansen brengt live vanuit Hollywood het laatste nieuws uit Amerika. Martin is werkzaam als professioneel voice-over sinds 1996 en is o.a. de station-voice van RTL7. Franck is audiovormgever en studio-eigenaar sinds 1999.

Afleveringen

 • Koffiepotcast afl10 - RTL Nederland en Talpa fusie

  Jun 25 2021

  In deze aflevering bespreken Martin en Franck de fusie tussen RTL Nederland en Talpa. Wat betekent dit voor de medewerkers, presentatoren en zenders? Ook gaat het over het "nieuwe" Radio Veronica en over de vakantie. Kortom, veel plezier.

 • Koffiepotcast afl 9 - podcasts, media en vaccinaties

  Apr 21 2021

  In deze 9e aflevering van de Koffiepotcast bespreken we andere podcasts. Waarom moet je altijd wachten op een bezorger of monteur? En wat is het toch ongemakkelijk als er werklui bij je thuis over de vloer zijn. Verder bespreken we of het wel oké is om vader worden op je 50e, waarom duurt het vaccineren zo lang? Slechte DJ’s op de radio en Dieter live vanuit L.A. over het vaccineren in Amerika. Kortom, volle bak. Veel plezier.

 • Koffiepotcast afl 8 - Amerika vanuit LA en media

  Jan 16 2021

  In Koffiepotcast afl.8 bespreken Martin en Franck alles over media tijdens de feestdagen van de Top 2000 tot de NPO in het algemeen.Hoe gaat het met Dieter Jansen in LA? Zijn kijk op wat er nu allemaal aan de hand is in Amerika.

 • Koffiepotcast afl 7 - medianieuws

  Oct 31 2020

  In aflevering 7 van de Koffiepotcast blikken Martin en Franck terug op het radio en podcastnieuws van de afgelopen 4 maanden. Welke podcasts moet je horen en welke vinden ze minder leuk. Verder reageren ze op het nieuws over media in het algemeen. Veel plezier :-)

 • Koffiepotcast AFL 6 - Foxkids 2 - Daan van Leeuwen

  Jul 15 2020

  In deel 2 van de Foxkids afleveringen in de Koffiepotcast is Daan van Leeuwen onze gast. Martin en Franck praten met de programmadirecteur uit de Foxkids-tijd over de tekenfilms, ideeën, promo's, presentatoren, populariteit etc. We nemen je weer mee naar 1997 - 2005 waar Pokemon heer en meester was op de Nederlandse TV.

 • Koffiepotcast afl 5 - Foxkids Deel 1

  Jun 22 2020

  Foxkids (deel 1). In aflevering 5 van de Koffiepotcast gaan we terug naar 1995. We praten over TV10 Gold, TV10 en Foxkids. Luister naar fragmenten uit die tijd en materiaal dat nooit eerder te horen was. Martin was van 1998 tot 2005 de station-voice van Foxkids. Franck was de audiovormgever van TV10 en Foxkids in deze periode. Er zijn zo veel verhalen en materiaal uit die tijd dat we niet alles in één potcast kwijt kunnen. Binnenkort dus Foxkids deel 2,…………

 • Koffiepotcast afl 4 - Gast: Edwin Ouwehand

  Jun 01 2020

  In aflevering 4 van de Koffiepotcast is Radio 10 DJ en RTL4 voice over Edwin Ouwehand te gast. Martin en Franck praten met hem over radio in het algemeen en het voice over vak. We blikken o.a. terug naar de tijd dat hij de ochtendshow presenteerde met Robert Jensen. Verder een live verbinding met L.A. waar Dieter Jansen al 2 weken niet buiten is geweest door de Corona lockdown.

 • Koffiepotcast AFL 3 - Gast: Leo de Haas

  May 18 2020

  In Koffiepotcast aflevering 3 is Leo de Haas onze gast. We kennen hem als de presentator en tv-producent van Blik Op De weg. Hij was eigenaar van het productiebedrijf Leo de Haas TV Produkties dat hij in 1980 oprichtte. Hij vertelt openlijk over zijn faillissement en over de tijd dat miljoenen mensen keken naar zijn tv-programma. Verder schakelen we weer live naar Dieter Jansen in LA. We praten met hem over de radiostations en podcasts in Amerika.

 • Koffiepotcast AFL 2 - Gast: Edith van loo

  May 04 2020

  In deze Koffiepotcast is radio DJ Edith van Loo, of wel Edith den Doosch te gast. Martin en Franck hebben vragen zich af waarom Edith niet meer op de radio te horen is. Verder alle sterke verhalen van uit de piratentijd tot de radio van nu. Ook is er een update met Dieter Jansen vanuit de USA.

 • Koffiepotcast AFL 1 - Pilot

  Apr 20 2020

  Martin en Franck hebben het er vaak over gehad, een eigen podcast. Na maanden er over gepraat te hebben is het eindelijk zo ver. Slappe praat bij een sterke bak koffie,.. kortom de Koffiepotcast :-) De eerste gast is stemacteur Dieter Jansen. Hij woont en werkt al 7 jaar in Hollywood. Hoe is het om als succesvol stemacteur in Nederland te verhuizen naar L.A. en je droom na te jagen?