PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Grenzeloos Ondernemen

Grenzeloos Ondernemen dé wereldwijde podcast en community over ondernemen, export en zakendoen in het buitenland. Van start up tot multinational, van broodjeszaak tot tech company en van Kaapstad tot Bogotá. www.grenzeloosondernemen.com

Afleveringen

 • GO #035 - Curaçao

  Nov 06 2020

  Internationaal zakendoen en ondernemen op Curaçao. Wat is de situatie door corona, hoe staat de economie ervoor en wat zijn de kansen? Te gast zijn Atilay Uslu van Corendon. Jandino Asporaat van 'New Korsou'. En Anthony Begina, gevolmachtigd minister van Curaçao. Presentatie: Folkert Tempelman. Handige links: www.curacao-chamber.cw www.cinex.cw/home www.kgmc.nl/nl www.gobiernu.cw/nl www.curacao.com/nl www.antilliaansdagblad.com www.amigoe.com www.paradisefm.cw Grenzeloos Ondernemen community:...more

 • GO #034 - Atilay Uslu

  Oct 30 2020

  Ondernemer Atilay Uslu in Grenzeloos Ondernemen 1-op-1. Je hoort Atilay over ondernemen tijdens corona. Hij heeft internationale business tips. En Atilay vertelt over zijn nieuwe hotel op Curaçao, zakendoen in Rusland met Sotsji Sergey en wijn maken in Turkije. Presentatie: Folkert Tempelman. Enjoy! www.grenzeloosondernemen.com

 • GO #033 - NL & corona

  Jul 28 2020

  Internationaal zakendoen en exporteren tijdens corona. Hoe doet je dat? Te gast zijn Hans Biesheuvel van ONL voor Ondernemers. Merei Wagenaar van de Directie Internationaal Ondernemen bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. En ondernemer Guido Jacobs van Export Partner en de Nederlandse Export Combinatie. Presentatie: Folkert Tempelman. www.onl.nl www.nec.nl www.exportpartner.com www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/internationaal-ondernemen www.rvo.nl/onderwerpen/internationaal-ondernemen www.g...more

 • GO #032 - China

  Jul 09 2020

  Internationaal zakendoen tijdens corona en ondernemen in China. Hoe doet je dat? Te gast zijn Ed Kronenburg, oud ambassadeur in China. Gerald Baal van Transfer Consultancy. En ondernemer Monique Maissan van Waste2Wear in Shanghai, China. Presentatie: Folkert Tempelman. www.transfer-lbc.com www.waste2wear.com www.nederlandwereldwijd.nl/landen/china www.grenzeloosondernemen.com www.piso7.studio www.onl.nl

 • GO #031 - Roland Kahn

  Mar 11 2020

  Ondernemer Roland Kahn in Grenzeloos Ondernemen 1-op-1. Je hoort Roland over het faillissement van Coolcat. En over Boetiek Privé aan de Amsterdamse Nieuwendijk, America Today, spijkerbroeken verkopen in Italië en chopstick business in Korea. Presentatie: Folkert Tempelman. Recorded @ Studio Piso7 Amsterdam (www.piso7.studio) Enjoy!

 • GO #030 - Igor Beuker

  Mar 05 2020

  Ondernemer en internationaal spreker Igor Beuker in Grenzeloos Ondernemen 1-op-1. Onze speciale podcast-serie met bekende grenzeloze ondernemers. In deze podcast hoor je Igor over zwemmen met haaien, salami tactics, de vierde industriële revolutie en sociaal ondernemen met Richard Branson op Necker Island. Presentatie: Folkert Tempelman. Recorded @ Studio Piso7 (www.piso7.studio) Enjoy!

 • GO #029 - Riga (TechChill2020)

  Feb 20 2020

  Letland is bezig met een circulaire, duurzame, klimaatneutrale en gedigitaliseerde samenleving. In deze podcast hoor je alles over ondernemen en zakendoen in modern Letland. Te gast zijn Sabine de Witte, journalist en digital nomad. Ed Jan van der Steen, eigenaar van houtbedrijf Dadsons. En Govert Jan Bijl de Vroe, Nederlands ambassadeur in Letland. Presentatie: Folkert Tempelman.

 • GO #028 - Hans Biesheuvel

  Dec 16 2019

  Ondernemer en oprichter van ONL voor Ondernemers Hans Biesheuvel in Grenzeloos Ondernemen 1-op-1. Onze speciale podcast-serie met bekende grenzeloze ondernemers. In deze podcast hebben we het over chillen in Spanje, de Haagse regelbrij en praktische tips voor internationaal ondernemen in onder andere België, India en de USA. Presentatie: Folkert Tempelman. Enjoy!

 • GO #027 - Ruud Hendriks

  Nov 18 2019

  Ondernemer Ruud Hendriks in Grenzeloos Ondernemen 1-op-1. Onze speciale podcast-serie met bekende grenzeloze ondernemers. Ruud zit heel wat in het vliegtuig om al z’n internationale business te runnen. Van Australië tot Azië tot Amerika. Hij heeft daar een paar hele praktische internationale business tips voor in deze podcast. Verder hebben we het over zijn werk en leven. Onder andere dj’en op Ibiza, zaken doen aan de bar in Melbourne en het verschil tussen business in LA en New York. Presentati...more

 • GO #026 - Henne Schuwer (ambassadeur USA)

  Nov 05 2019

  Het is een „absolute puinhoop” in Washington sinds Trump. Dat zei Henne Schuwer, gepensioneerd ambassadeur in de USA, kort geleden in het NRC. Lees hier het interview: bit.ly/36z8V2U. Henne Schuwer was vorig jaar te gast in Grenzeloos Ondernemen. Luister mee naar het gesprek dat Folkert Tempelman met hem had in de Podcast Village Studio’s in downtown Washington DC.

 • GO #025 - Montpellier (toekomst)

  Oct 25 2019

  Nederlandse ondernemers in Montpellier vertellen hoe het is om te leven, wonen en werken in Zuid Frankrijk. Presentator Folkert Tempelman praat in fietsenwinkel Double V met ondernemers Thijs van Lierop van Mango’s Beachbar, wijnboer Ronald van Breemen van wijngaard Le Mazelet en Erwin Warmerdam van fietsenzaak Double V. In dit vierde deel vanuit Montpellier hoor je hoe de ondernemers naar de toekomst kijken en welke rol geluk speelt bij hun business.

 • GO #025 - Montpellier (business tips)

  Aug 26 2019

  Nederlandse ondernemers in Montpellier vertellen hoe het is om te leven, wonen en werken in Zuid Frankrijk. Presentator Folkert Tempelman praat in fietsenwinkel Double V met ondernemers Thijs van Lierop van Mango’s Beachbar, wijnboer Ronald van Breemen van wijngaard Le Mazelet en Erwin Warmerdam van fietsenzaak Double V. In dit derde deel vanuit Montpellier hoor je business tips voor Frankrijk.

 • GO #025 - Montpellier (ondernemersverhaal)

  Aug 19 2019

  Nederlandse ondernemers in Montpellier vertellen hoe het is om te leven, wonen en werken in Zuid Frankrijk. Presentator Folkert Tempelman praat in fietsenwinkel Double V met ondernemers Thijs van Lierop van Mango’s Beachbar, wijnboer Ronald van Breemen van wijngaard Le Mazelet en Erwin Warmerdam van fietsenzaak Double V. In dit tweede deel vanuit Montpellier hoor je het ondernemersverhaal, hoe zijn ze in Frankrijk terecht gekomen?

 • GO #025 - Montpellier (business klimaat)

  Aug 12 2019

  Nederlandse ondernemers in Montpellier vertellen hoe het is om te leven, wonen en werken in Zuid Frankrijk. Presentator Folkert Tempelman praat in fietsenwinkel Double V met ondernemers Thijs van Lierop van Mango’s Beachbar, wijnboer Ronald van Breemen van wijngaard Le Mazelet en Erwin Warmerdam van fietsenzaak Double V. In dit eerste gedeelte vanuit Frankrijk hoor je alles over het business klimaat in Montpellier.

 • GO #024 - Ibiza (toekomst)

  Jul 29 2019

  Nederlandse ondernemers op Ibiza vertellen hoe het is om te leven, wonen en werken op Ibiza. Presentator Folkert Tempelman praat in de SOMM Wine Shop in Santa Gertrudis op Ibiza met ondernemers Chantal Henar van Mi Casa Tu Casa Ibiza, Joost Toast van Ibiza Loves Ears en Ramon Bruijne van Ducks United en hotel Gare du Nord.

 • GO #024 - Ibiza (business tips)

  Jul 22 2019

  Nederlandse ondernemers op Ibiza vertellen hoe het is om te leven, wonen en werken op Ibiza. Presentator Folkert Tempelman praat in de SOMM Wine Shop in Santa Gertrudis op Ibiza met ondernemers Chantal Henar van Mi Casa Tu Casa Ibiza, Joost Toast van Ibiza Loves Ears en Ramon Bruijne van Ducks United en hotel Gare du Nord.

 • GO #024 - Ibiza (ondernemersverhaal)

  Jul 15 2019

  Nederlandse ondernemers op Ibiza vertellen hoe het is om te leven, wonen en werken op Ibiza. Presentator Folkert Tempelman praat in de SOMM Wine Shop in Santa Gertrudis op Ibiza met ondernemers Chantal Henar van Mi Casa Tu Casa Ibiza, Joost Toast van Ibiza Loves Ears en Ramon Bruijne van Ducks United en hotel Gare du Nord.

 • GO #024 - Ibiza (waarom Ibiza?)

  Jul 09 2019

  Nederlandse ondernemers op Ibiza vertellen hoe het is om te leven, wonen en werken op Ibiza. Presentator Folkert Tempelman praat in de SOMM Wine Shop in Santa Gertrudis op Ibiza met ondernemers Chantal Henar van Mi Casa Tu Casa Ibiza, Joost Toast van Ibiza Loves Ears en Ramon Bruijne van Ducks United en hotel Gare du Nord.

 • GO #023 Willemstad, Curaçao (toekomst)

  Jun 24 2019

  'Als je geen beslissingen neemt, ben je ook niet verantwoordelijk'. Curaçaoënaars nemen van nature zelf liever geen beslissingen. Dat zit niet in de cultuur. Als ondernemer moet je dan ook heel veel geluk hebben om mensen te vinden die willen werken, echt durven en die een beetje ballen hebben. In dit vierde en laatste deel van de podcast vanuit Willemstad, Curaçao hebben we het over personeel, werkmentaliteit en over de toekomst. Aan tafel zijn Liberty Suares van restaurant Number 10, Marijke...more

 • GO #023 Willemstad, Curaçao (business tips)

  Jun 17 2019

  'Economische crisis, politieke moord en corrupte leiders.' Naast zonnige stranden heeft Curaçao een grimmige schaduwkant. Deze week hoor je vanuit Willemstad op Curaçao hoe Curaçaose ondernemers daarmee omgaan. Aan tafel zijn Liberty Suares van restaurant Number 10, Marijke Hoos van Evento en Alberto Afanador van koffiebedrijf Miko Coffee. Presentatie: Folkert Tempelman. Volgende week deel vier vanuit Curaçao. Foto credits: Jose Malin Photo Art (josemalin.com)

 • GO #023 Willemstad, Curaçao (ondernemersverhaal)

  Jun 11 2019

  “Het was eng, heel eng. Het eerste jaar heb ik slapeloze nachten gehad omdat een van onze grootste klanten failliet ging en niet meer kon betalen.” Deze week hoor je vanuit Willemstad op Curaçao de ondernemersverhalen van Alberto Afanador van koffiebedrijf Miko Coffee, Liberty Suares van restaurant Number 10 en Marijke Hoos van Evento. Presentatie: Folkert Tempelman. Volgende week deel drie vanuit Curaçao. Foto credits: Jose Malin Photo Art (josemalin.com)

 • GO #023 Willemstad, Curaçao (waarom Curaçao?)

  Jun 03 2019

  'Op Curaçao moet je als ondernemer rekening houden met kleur en afkomst'. Deze en meer business lessen in deel één van de nieuwe Grenzeloos Ondernemen op Curaçao. Een zonnig eiland met een heftige geschiedenis. Aan tafel zijn ondernemers Liberty Suares van restaurant Number 10, Marijke Hoos van event organisatie Evento en Alberto Afanador van koffiebedrijf Miko Coffee Curaçao. Presentatie: Folkert Tempelman. Volgende week deel twee vanuit Curaçao. We zijn genomineerd voor de #DutchPodcastAward...more

 • GO #022 New York City

  May 25 2019

  Vroeger een ruige buurt met geweld, criminelen en prostitutie. Nu hip, happening en super populair. We zijn terug in New York City met Grenzeloos Ondernemen. Deze keer aan de andere kant van de brug in Brooklyn. Te gast zijn Pim Zeegers, eigenaar van Pim Philip Experiences. Documentairemaker Ilja Willems, eigenaar van mediaproductiebedrijf Bureau NY. En ondernemer Gertjan Meijer, mede-eigenaar van lifestyle company Arch and Hook. Presentatie: Folkert Tempelman.

 • GO #021 Amsterdam, EU debat

  May 11 2019

  Speciaal voor iedereen die in het buitenland woont deze keer een GO verkiezingsspecial rondom de Europese Parlementsverkiezingen op 23 mei. Wat gaan ze in Brussel voor ons doen? Aan tafel in de Impact Hub in Amsterdam Oost zijn vanuit Shanghai Eline van Nistelrooij van GroenLinks. Vanuit Brussel Lara Wolters van de PvdA en Anita Pannebakker van D66. En vanuit Rome Henk Jan Ormel van het CDA. Dit debat organiseert Grenzeloos Ondernemen samen met de Stichting Nederlanders Buiten Nederland (SNBN). ...more

 • GO #020 Tucson, Arizona

  Apr 27 2019

  'Jojo left his home in Tucson, Arizona. For some California grass', zongen The Beatles in 1970. Nou dat is tegenwoordig wel anders. Amerikanen, buitenlandse bedrijven en ondernemers van over de hele wereld gaan juist massaal richting Tucson. De stad in het Zuiden van Arizona is hip en happening met ondernemers, studenten en militairen van over de hele wereld. De twintigste uitzending van Grenzeloos Ondernemen komt vanuit Tucson, Arizona. Te gast zijn oogarts Johan van Dalen van Optego. Kunstenaa...more

 • GO #019 Phoenix, Arizona

  Apr 16 2019

  Bill Gates bouwt er z'n Smart Campus. Fortune 500 multinationals zoals Intel, Boeing en Insight Enterprises hebben er hun hoofdkantoor. En met meer dan vier miljoen inwoners is het een van de snelst groeiende steden van de USA. Grenzeloos Ondernemen komt vanuit Phoenix, de hoofdstad van de Amerikaanse staat Arizona. Te gast zijn Nederlandse ondernemers Lianne Hoekstra van Dutch & Dapper. Drew de Weerd van MultiTable. En Piet Jan de Bruin van Tuft & Needle. Presentatie Folkert Tempelman.

 • GO #018 Bogotá, Colombia

  Mar 21 2019

  Grenzeloos Ondernemen komt deze keer vanuit Bogotá, de hoofdstad van Colombia. Bogotá is met ruim negen miljoen inwoners één van de grootste en meest dynamische economieën van Latijns-Amerika. Te gast zijn Jeroen Roodenburg, de Nederlandse ambassadeur in Colombia. Ondernemers Tobias Rijnsdorp van kaasbedrijf HolaAndes en Linda Breukers van afvalbedrijf Holland House Waste Window. En Rob Westerman, general manager Mid-America & Dutch Caribbean van Air France-KLM. Presentatie Folkert Tempelman.

 • GO #017 Austin, Texas

  Mar 15 2019

  Keep Austin Wierd! South By Southwest gaat los in Austin, Texas. We zijn erbij met Grenzeloos Ondernemen. In het New Dutch Wave house op 6th Street in downtown Austin praten we met Nederlandse ondernemers en bedrijven. Te gast zijn Chantal Piët, van The Stroop Club. Mike Veldhuis van Nalta.com. Marleen van Helden van Smooth Summer Tan. En consultant Sander van Meurs van werving & selectiebedrijf YER. Presentatie Folkert Tempelman.

 • GO #016 Houston, Texas

  Mar 09 2019

  Wereldberoemd van de NASA, de Houston Astros en natuurlijk de Texaanse rodeo. Grenzeloos Ondernemen #016 komt vanuit Houston, Texas! We zijn te gast bij de Missie Gezondheidszorg. Te gast zijn ondernemers Pieter Hasenaar van Memory Lane. Menno van Rossum van New Compliance. Paul Ruijgt van Sensara. Secretaris-generaal Erik Gerritsen van het ministerie van VWS. Saskia Pardaans van het NBSO in Houston. En Mieke Flierhuis van de Taskforce Healthcare. Presentatie Folkert Tempelman.

 • GO #015 Medellín, Colombia

  Mar 02 2019

  Medellín is booming en open for business. Ondernemers en bedrijven van over de hele wereld komen naar de Colombiaanse miljoenenstad om zaken te doen. Natuurlijk ook Nederlanders. Daarom komt Grenzeloos Ondernemen #015 vanuit innovatief businesscenter Ruta N midden in downtown Medellín, Colombia! Te gast zijn Jan Willem van Bokhoven van het Holland House Colombia. Alex Hollander van marketingbedrijf Loyals. Ronald de Hommel van koffiebedrijf The Coffee Quest. En Cas Nieskens van Sana Commerce. Pr...more

 • GO #014 Curaçao - Bon Bini 4 Business

  Jan 26 2019

  Zon, zee, strand.. en keiharde business! Grenzeloos Ondernemen vanuit Curaçao. We zijn bij de Bon Bini 4 Business investment summit in Willemstad. In cowork space Workspot Curaçao ontvangen we deelnemers aan de summit. Te gast zijn voorzitter Hans Biesheuvel van Ondernemend Nederland (ONL). Eigenaar Robert van Hees van fietsbedrijf 4Wieler. Oprichter Marc van Straaten en Curaçaose directeur Franklin Suares van straatverlichtingsbedrijf Strapitec. En ondernemer Valerie Vallenduuk van Innovate Tod...more

 • GO #013 New York City, USA

  Dec 29 2018

  Central Park, Rockefeller Plaza en the Statue of Liberty. Je komt woorden tekort om deze stad te beschrijven. In de Gotham Podcast Studios in downtown Manhattan praten we met Nederlandse ondernemers in New York. Te gast zijn Anna Luten, fietsburgemeester en zelfstandig brand strategy & marketing consultant. Oprichter Sophie Kahn van sieradenbedrijf AUrate New York. En Remco van Vliet, eigenaar en oprichter van bloemen en evenementenbedrijf Van Vliet & Trap. Presentatie Folkert Tempelman.

 • GO #012 Boston, USA

  Nov 24 2018

  De Red Sox, Little Italy, Harvard en natuurlijk 'how do you like them apples' Boston Southie. Grenzeloos Ondernemen komt vanuit Boston! In de PRX Podcast Garage praten we met Nederlandse ondernemers die een business hebben opgebouwd in de USA. Te gast zijn Anette van de Loo van vertaalbedrijf Powerling. Mirjam IJtsma van human resource onderneming Cultural Chemistry. En Bart Heilbron van tech company Blueconic. Presentatie Folkert Tempelman.

 • GO #011 Washington DC, USA

  Oct 27 2018

  Grenzeloos Ondernemen vanuit Washington DC! In de Amerikaanse hoofdstad praten we met de Nederlandse ambassadeur Henne Schuwer. En met Nederlandse ondernemers die een business hebben opgebouwd in de USA. Te gast zijn oprichter en chef kok Ype von Hengst van Silver Diner. Oscar Warmerdam van duurzaam groenbedrijf Sempergreen. En Martin de Groot van NL to US. Grenzeloos Ondernemen komt deze keer vanuit de Podcast Village Studios in de wijk Burleith-Hillandale, midden in Washington DC. Presentatie ...more

 • GO #010 Wenzhou, China

  Aug 25 2018

  Grenzeloos Ondernemen #010 vanuit Wenzhou, China! Wenzhou is met een gigantische bevolking van ruim negen miljoen inwoners de belangrijkste stad in de provincie Zhejiang, aan de Oostkust van China. Te gast zijn Tom van Steeg, CEO van Caressi Kitchen Products. Olaf Frelink, oprichter en eigenaar van Divano Lounge. En Jos van den Broek, eigenaar restaurant High Wine in Wenzhou. Presentatie Folkert Tempelman

 • GO #009 Tirana, Albanië

  Jul 28 2018

  Grenzeloos Ondernemen #009 vanuit Tirana, de hoofdstad van Albanië! Midden in het bruisende middelpunt van dit prachtige Balkan land praten we met Nederlandse ondernemers en met de Nederlandse ambassadeur. Te gast in deze uitzending van Grenzeloos Ondernemen zijn Ellen van der Lei, freelance consultant en eigenaar van businessplatform ZakendoenInAlbanie.nl. Laura Payne, eigenaar van reisbedrijf Outdoor Albania. Steven Emanuels, eigenaar van Samwear sportkleding. Leo Rodenrijs, eigenaar van tui...more

 • GO #008 Riga, Letland

  Jun 15 2018

  Grenzeloos Ondernemen #008 vanuit Riga in Letland! Vanaf het RVO seminar 'Get Connected!' over smart mobility en duurzame logistiek in Letland. We zijn mee met het staatsbezoek van Koning Willem-Alexander aan de Baltische staten Estland, Letland en Litouwen. Te gast zijn Wendela Haringhuizen, plaatsvervangend ambassadeur Balticum. Nicolien Hendrickx, senior manager logistics bij onderzoeksorganisatie TNO. Polite Laboyrie, regio directeur Europa bij advies- en ingenieursbureau Witteveen + Bos. F...more

 • GO #007 Hong Kong

  May 26 2018

  Grenzeloos Ondernemen #007 vanuit Hong Kong! Wereldstad in Azië vol met ondernemers van wie de ambitie net zo oneindig is als de wolkenkrabbers waartussen ze rondracen. We zijn op het Nederlandse consulaat in Hong Kong. Te gast zijn consul generaal Annemieke Ruigrok. Nederlandse ondernemers Joosje Hardus, oprichter van broodjeszaak Knead Hong Kong. Tom Uiterwaal, eigenaar van duurzaam energiebedrijf Reconergy. En Willem Jan Hoogland, eigenaar van juridische dienstverlener HKWJ Tax Law. Presen...more

 • GO #006 Hannover, Duitsland

  Apr 28 2018

  Grenzeloos Ondernemen #006 vanaf de 33e editie van de Hannover Messe in Duitsland. We haken aan bij de Economische missie voor Nederlandse start-ups van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Startup Delta. Te gast zijn prins Constantijn van Oranje, special envoy van Startup Delta. En ondernemers Wilma Mulder, directeur KxA Data Solutions. Boudewijn Wisse, CEO van Laevo. Eveliene Langedijk, CEO van UVS Industry Solutions. En Hans Roeland Poolman, Sales & Business Development bij Technobi...more

 • GO #005 Willemstad, Curaçao

  Mar 31 2018

  Grenzeloos Ondernemen #005 vanuit Curaçao. Aan tafel ondernemers Arie Pieter Imhoff van Wijnhandel Servir Frais, Arjan van Oorschot van Xcentric Ripper en Patrick Kort van Flipside Skatepark. Ze schoven aan bij Grenzeloos Ondernemen in Willemstad, de hoofdstad van het Caribische eiland Curaçao. Presentatie Folkert Tempelman.

 • GO #004 La Rioja, Spanje

  Feb 28 2018

  Grenzeloos Ondernemen #004 vanuit La Rioja, Spanje! Aan tafel ondernemers Ramon Nafzger van Wijnimport Nafzger, Rick Hisgen van Rici Import. En Gjalt IJsselstein en Paul Sperna Weiland van de Baarsma Wine Group. Ze schoven aan bij Grenzeloos Ondernemen in Logroño, Noord-Spanje tijdens de International Matchmaking Wine & Food van het Enterprise Europe Network en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Presentatie Folkert Tempelman.

 • GO #003 Leuven, België

  Feb 22 2018

  Grenzeloos Ondernemen #003 vanuit Leuven, België! Aan tafel ondernemers Annemarie Willems, CCO en medeoprichter van Prolira. Bo Wiesman, CEO en medeoprichter van NewCompliance. En Rene Drost, CEO en eigenaar van NAMCO. Ze schoven aan bij Grenzeloos Ondernemen tijdens het economisch werkbezoek healthcare van het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Presentatie Folkert Tempelman.

 • GO #002 Ambassadeursconferentie 2018

  Feb 01 2018

  Grenzeloos Ondernemen #002 vanaf de Bedrijvendag van de Ambassadeursconferentie 2018! Aan tafel consul generaal Guido Tielman (India) en ambassadeurs Pascalle Grotenhuis (Mozambique), Jeroen Roodenburg (Colombia) en Karin Mössenlechner (Maleisië). Presentatie Folkert Tempelman.

 • GO #001 Interview directeur Ernst Noorman, RVO

  Jan 29 2018

  Grenzeloos Ondernemen #001. Interview met Ernst Noorman, directeur Internationaal bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Ernst praat met presentator Folkert Tempelman over hoe de RVO Nederlandse ondernemers helpt met business over de grens.