PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

Green Green Green!

Green Green Green! Dit is dé eerste Nederlandse IndyCar podcast, volledig gericht op de Amerikaanse tegenhanger van de Formule 1 en de spectaculairste raceklasse op de planeet. Presentator Frederik Middelhoff, IndyCar-commentator René Hoogterp en autosportschrijver Jeroen Demmendaal bespreken de laatste ontwikkelingen in IndyCar, nemen de prestaties van Neerlands hoop Rinus 'Veekay' van Kalmthout onder de loep en beantwoorden vragen van luisteraars. Abonneer je nu via je favoriete podcas...more

Afleveringen

 • #25: 2021 Eindejaarsshow met speciale gast Rinus VeeKay

  Nov 24 2021

  In deze 25e jubileumaflevering kijken IndyCar-commentator René Hoogterp, autosportschrijver Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff samen met speciale studiogast Rinus VeeKay terug op het seizoen 2021. Een extra lange show vol met humor en natuurlijk de terugkeer van de Green Green Green! awards! Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

 • #24 Wie wint de titel: Pato of Palou?

  Sep 21 2021

  In de 24e aflevering van Green Green Green! kijken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff terug op de drie races van de West Coast. Natuurlijk behandelen de heren ook volop vragen van de luisteraars en doen we een schot voor de boeg wie de titelstrijd gaat winnen. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

 • #23 Een roerige IndyCar zomer met Rinus VeeKay

  Aug 24 2021

  In de 23e aflevering van Green Green Green! kijken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff samen met Rinus VeeKay terug op de drie zomerraces van IndyCar. Natuurlijk behandelen de heren ook volop vragen van de luisteraars. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

 • #22 Mid-season terugblik met Rinus VeeKay

  Jul 14 2021

  In de tweeëntwintigste aflevering van Green Green Green! kijken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff samen met Rinus VeeKay terug op het IndyCar-seizoen tot dusverre. Natuurlijk behandelen de heren ook volop vragen van de luisteraar. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

 • #21 De Indy 500, Detroit en het fietsongeluk van Rinus VeeKay

  Jun 16 2021

  In de eenentwintigste (pun intended) aflevering van Green Green Green! bespreken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff alles van de Indianapolis 500 en de double header in Detroit, de malheur van VeeKay en we behandelen natuurlijk jullie prangende vragen. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

 • #20 De Indy 500 Previewshow

  May 25 2021

  In de twintigste aflevering van Green Green Green! bespreken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff alle ins en outs in de aanloop naar dé Race der Races die zondag 30 mei op het programma staat: de 105e Indianapolis 500. Wat zijn de verwachtingen van Rinus VeeKay, en we behandelen natuurlijk jullie prangende vragen. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

 • #19 Rinus VeeKay over zijn eerste IndyCar-zege

  May 17 2021

  In de negentiende aflevering blikken IndyCar-commentator René Hoogterp, autosportschrijver Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff samen met Rinus VeeKay terug op zijn eerste overwinning in IndyCar op de road course van Indianapolis. Verder kijken de heren alvast vooruit naar de Indy 500. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

 • #18 Barber, St Pete en Texas met Rinus VeeKay

  Apr 30 2021

  In de achttiende aflevering blikken IndyCar-commentator René Hoogterp, autosportschrijver Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff samen met Rinus VeeKay terug op de eerste twee races van het IndyCar seizoen 2021. Verder kijken de heren vooruit naar de doubleheader op Texas. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

 • #17 Grote vooruitblik op IndyCar-seizoen 2021

  Mar 25 2021

  In de zeventiende aflevering blikken IndyCar-commentator René Hoogterp en autosportschrijver Jeroen Demmendaal onder toeziend oog van presentator Frederik Middelhoff vooruit op het nieuwe IndyCar seizoen 2021. Wie wordt er kampioen? Wat kunnen we verwachten van Rinus VeeKay? Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

 • #16 Exclusieve special: het Amerikaanse avontuur van Robert Doornbos

  Jan 23 2021

  In de zestiende aflevering (en de eerste van dit tweede seizoen!) blikken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff samen met special guest Robert Doornbos terug op zijn Amerikaanse carrière in Champcar en IndyCar. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

 • #15 De grote IndyCar Eindejaarsshow

  Dec 17 2020

  In de vijftiende en laatste aflevering van dit seizoen blikken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en Formule 1-journalist Daan de Geus onder toeziend oog van presentator Frederik Middelhoff samen terug op het afgelopen IndyCar seizoen, waarin we als hoogtepunt van de show verscheidene awards uitreiken. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

 • #14 De Grote Rinus VeeKay Seizoensterugblik

  Nov 27 2020

  In de veertiende aflevering van Green Green Green! blikken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff samen met niemand minder dan Rinus van Kalmthout terug op zijn eerste IndyCar seizoen, waarin hij 'Rookie of the year' werd. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

 • #13 Spectaculaire seizoensfinale in St. Pete met Rinus VeeKay

  Oct 28 2020

  In de dertiende aflevering van Green Green Green! blikken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff terug op de slotrace van 2020 in Saint Petersburg en spreken met kersvers Rookie of the Year Rinus VeeKay. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

 • #12 Het silly season en een seizoensfinale in St Pete

  Oct 19 2020

  In de twaalfde (jubileum)aflevering van Green Green Green! kijken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff vooruit op de slotrace van 2020 in Saint Petersburg en geven we 6 redenen om in te schakelen. Daarnaast gaan we weer roddelen over het Silly Season. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

 • #11 Gateway, Mid-Ohio en het silly season met Rinus VeeKay

  Sep 16 2020

  In de elfde aflevering van Green Green Green! kijken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff terug op de races van Gateway en Mid-Ohio. We bellen uitgebreid met Rinus VeeKay en horen over zijn belevenissen, en we gaan roddelen over het Silly Season. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

 • #10 De Grote Indy 500 Recap met Rinus VeeKay

  Aug 25 2020

  In de tiende aflevering van Green Green Green! kijken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff terug op dé Race der Races: de spectaculaire 104e Indianapolis 500. We bellen uitgebreid met Rinus VeeKay en horen over zijn belevenissen op de Speedway, en behandelen natuurlijk ook prangende vragen van de luisteraar. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

 • #9 De Grote Indy 500 Preview met Arie Luyendyk

  Aug 18 2020

  In de negende aflevering van Green Green Green! bespreken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff alle ins en outs in de aanloop naar dé Race der Races die zondag 23 augustus op het programma staat: de 104e Indianapolis 500. We bellen uitgebreid met 2-voudig Indy 500 winnaar Arie Luyendyk over zijn verwachtingen van Rinus VeeKay, en behandelen natuurlijk jullie prangende vragen. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

 • #8 Een drukke racezomer: wie stopt Dixon?

  Jul 23 2020

  In de achtste aflevering van Green Green Green! bespreken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff o.a. de volgepakte races op de Indy Road Course, Road America en de Iowa Speedway. Uiteraard spreken we de 'hunk van Hoofddorp' Rinus VeeKay en hoe hij terugkijkt op zijn prestaties. En wat zijn verwachtingen zijn voor de volgende races van Mid-Ohio en de Indianapolis 500. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast. Deze podcast wordt geproduceerd door Podcastgu...more

 • #7 De kop is eraf, het wordt druk deze zomer!

  Jun 24 2020

  In de zevende aflevering van Green Green Green! bespreken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff o.a. over de eerste race op de Texas Motor Speedway, de winst van Scott Dixon, de valste start van Rinus waarin we hem vragen hoe hij zijn crash heeft beleefd en wat zijn verwachtingen zijn voor de volgende races. Op laatstgenoemde blikken we uiteraard vooruit. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

 • #6 Exclusief interview met Arie Luyendyk

  Jun 02 2020

  In de zesde aflevering van Green Green Green! bespreken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff met niemand minder dan Arie Luyendyk dé topics voor de aanstaande (vertraagde) seizoensaftrap op de Texas Motor Speedway. Wat zijn Arie's verwachtingen van Rinus VeeKay? Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

 • #5 Onze Corona IndyCar watchlist

  Apr 15 2020

  In de vijfde aflevering van Green Green Green! bespreken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff o.a. de shortlist om in deze Coronatijd op YouTube op te snorren, de hype van het virtuele racen, en spreken we Rinus van Kalmthout waarin we hem vragen hoe hij deze crisistijd doorbrengt. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

 • #4 De 8 redenen om IndyCar te kijken

  Mar 11 2020

  In de vierde aflevering van Green Green Green! bespreken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff de 8 redenen waarom je dit seizoen naar IndyCar moet kijken. Uiteraard kijken ze naar de voorbereidingen van Rinus VeeKay in aanloop naar de eerste 'Firestone Grand Prix of St. Petersburg', maar gaan ze ook het veld door aan de hand van een paar uitdagende stellingen.

 • #3 Exclusief interview met Rinus VeeKay

  Feb 12 2020

  In de derde aflevering van Green Green Green! hebben René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff een speciale gast aan tafel: kersvers IndyCar-coureur Rinus “VeeKay” van Kalmthout. De heren vragen Neerlands IndyCar-hoop in 2020 een uur lang de overall van het lijf, terwijl Rinus ook volop vragen van de luisteraars beantwoordt. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar-podcast.

 • #2 IndyCar 101 - deel 2

  Jan 15 2020

  In de tweede aflevering van Green Green Green! bespreken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff alle ins en outs van IndyCar. In het tweede deel van deze IndyCar 101 komen onder andere de reglementen en de provisional grid voor 2020 aan bod. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar podcast.

 • #1 IndyCar 101 - deel 1

  Dec 20 2019

  In de eerste aflevering van Green Green Green! bespreken René Hoogterp, Jeroen Demmendaal en presentator Frederik Middelhoff alle ins en outs van IndyCar. In het eerste deel komen onder andere 'The Split', de circuits en grote legendes aan bod. Dat en meer in dé Nederlandse IndyCar podcast.

 • Trailer: Waarom Indycar leuker is dan Formule 1

  Nov 14 2019

  Een nieuwe podcast! Jeroen Demmendaal, René Hoogterp en Frederik Middelhoff stellen zich graag even voor en Frederik vraagt Indycarfan Jeroen Demmendaal en Ziggo Sport Indycar commentator René Hoogterp waarom we Indycar moeten gaan volgen komend seizoen.