PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

De oudste, de jongste, de enige

De oudste, de jongste, de enige is een driedelige radioserie over je plek in het gezin. Hoe is het om als oudste op te groeien? Wat betekent het om geen broers of zussen te hebben? En hoe beleven jongste kinderen hun positie?  Met gedichten van Ted van Lieshout. Regie: Lotte van Gaalen Montage: Chiel Verbakel Muziek: Guusje Ingen Housz Beeld: Kwartier M Techniek: Kees Zuurbier Coaching: Katinka Baehr Deze serie kwam tot stand met steun van het Mediafonds.

Afleveringen

 • De oudste, de jongste, de enige - Deel 3: De enige

  Dec 29 2016

  De oudste, de jongste, de enige is een driedelige radioserie over je plek in het gezin. In deel 3: De enige. Met een fragment uit het gedicht 'Broertje' van Ted van Lieshout uit de bundel 'Een lichtblauw kleurpotlood'. Regie: Lotte van Gaalen Montage: Chiel Verbakel Muziek: Guusje Ingen Housz Beeld: Kwartier M Techniek: Kees Zuurbier Coaching: Katinka Baehr Deze serie kwam tot stand met steun van het Mediafonds.

 • De oudste, de jongste, de enige - Deel 2: De jongste

  Dec 22 2016

  De oudste, de jongste, de enige is een driedelige radioserie over je plek in het gezin. In deel 2: De jongste. Met het gedicht 'Brood' van Ted van Lieshout uit de bundel 'Och, ik elleboog me er wel doorheen'. Regie: Lotte van Gaalen Montage: Chiel Verbakel Muziek: Guusje Ingen Housz Beeld: Kwartier M Techniek: Kees Zuurbier Coaching: Katinka Baehr Deze serie kwam tot stand met steun van het Mediafonds.

 • De oudste, de jongste, de enige - Deel 1: De oudste

  Dec 15 2016

  De oudste, de jongste, de enige is een driedelige radioserie over je plek in het gezin. In deel 1: De oudste. Met het gedicht 'Aan tafel' van Ted van Lieshout uit de bundel 'Och, ik elleboog me er wel doorheen'. Regie: Lotte van Gaalen Montage: Chiel Verbakel Muziek: Guusje Ingen Housz Beeld: Kwartier M Techniek: Kees Zuurbier Coaching: Katinka Baehr Deze serie kwam tot stand met steun van het Mediafonds.