PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

De Top van Nederland | BNR

Elke werkdag een goed geïnformeerd gesprek met de top van het bedrijfsleven of een andere leider van nu. Presentatie: Thomas van Zijl.

Afleveringen

 • Yannick de Lange (Uniserver): 'De effecten van periode Trump hebben nog steeds invloed op dat er bedrijven onderzocht worden.'

  Jan 19 2022

  Moeten Nederlanders zich meer bezighouden met de plek waar hun persoonlijke data wordt opgeslagen? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Yannick de Lange, directeur van cloudfabrikant Uniserver.    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. 

 • Jeroen Kemper (VVZBI): 'De Kamer van Koophandel wordt gedwongen om meer inkomsten uit de markt te halen.'

  Jan 18 2022

  Van wie is de data die ondernemers afgeven bij de Kamer van Koophandel? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Jeroen Kemper, voorzitter van de Vereniging voor zakelijke B2B informatie.    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. 

 • Eric Verduyn (NCOI): 'Zou het niet netjes zijn als iedere burger recht had op 140.000 euro scholingskosten?'

  Jan 17 2022

  Hogescholen en universiteiten willen zich inzetten om volwassenen ook na hun opleiding les te blijven geven. Hoe gaat het NCOI concurreren met deze instituten? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Eric Verduyn, onderwijsdirecteur bij opleidingsinstituut NCOI.    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. 

 • Marscha Krouwel (Hearst Nederland): 'Toen ik aantrad zag ik meteen de noodzaak van reorganisatie'

  Jan 14 2022

  Hoe belangrijk zijn clicks voor uitgeverij Hearst Nederland? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Marscha Krouwel, topvrouw van Hearst Nederland.    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Hans van den Berg (Tata Steel): 'Onze hele samenleving is gebouwd op staal, ook de energietransitie'

  Jan 13 2022

  Wat kan de grootste vervuiler van Nederland betekenen voor het omliggende gebied? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Hans van den Berg, topman van Tata Steel.    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify 

 • Karim Henkens (Cegeka): 'Tegen de tijd dat de overname van KPN ICT Consultancy geclosed werd, zaten we twee weken in die eerste lockdown'

  Jan 12 2022

  Drie jaar geleden is Karim Henkens overgestapt naar Cegeka van concurrent Centric. Wat voor kansen ziet hij voor verdere digitalisering van het Nederlandse bedrijfsleven en hoe kijkt hij naar het gedoe rondom Centric eigenaar Sanderink? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Karim Henkens, managing director van Cegeka in Nederland, Scandinavië, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te belu...more

 • Kris Douma (Nederlandse Beroepsvereniging van Accountants)

  Jan 11 2022

  Na meerdere schandalen zitten de accountantssector in de hoek waar de klappen vallen. Hoe kan de beroepsorganisatie het vertrouwen in de sector terug winnen? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Kris Douma, de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Beroepsvereniging van Accountants.   

 • Tom van Aken (Avantium)

  Jan 10 2022

  Is de nieuwe bioplasticfabriek in Delfzijl nu écht de doorbraak van Avantium of gaat het bedrijf Galapagos achterna? In 'De top van Nederland' een uitgebreid gesprek met Tom van Aken, CEO van Avantium.   Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.  

 • Alfred Prevoo (Blockchain Investments & Co.)

  Jan 07 2022

  Is regelgeving een bedreiging voor cryptovaluta of een kans? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Alfred Prevoo, oprichter van Blockchain Investments & Co.    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. 

 • Jaap Wassink (Coca-Cola)

  Jan 06 2022

  Moet de invoering van statiegeld uitgebreid worden naar blikjes? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Jaap Wassink, vice-president en country manager van Coca-Cola Europacific Partners.    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. 

 • Jan Meerman (INretail)

  Jan 05 2022

  Heeft de fysieke winkelstraat nog wel toekomst in een digitale samenleving? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Jan Meerman, algemeen directeur van brancheorganisatie INretail    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. 

 • Kirsten Schuijt (WNF)

  Jan 04 2022

  Kunnen Europese bedrijven ontbossing effectief tegengaan als marktpartijen niet meewerken? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Kirsten Schuijt, topvrouw van het Wereld Natuur Fonds.    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. 

 • Heske Groenendaal (Metaglas)

  Jan 03 2022

  Kan de bouwsector de hogere grondstofprijzen doorrekenen naar klanten óf komen bouwbedrijven in de problemen door deze prijsverhogingen? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Heske Groenendaal, algemeen directeur van Metaglas.    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. 

 • Ad Schaap (De Beren)

  Dec 31 2021

  Kun je als restaurantketen met bezorging concurreren met giganten als Thuisbezorgd? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Ad Schaap, topman van restaurantketen De Beren.    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. 

 • Sam Rohn (Red je Pakketje)

  Dec 30 2021

  Koeriersbedrijf Red je Pakketje wil flink groeien, maar kan dat wel met de huidige arbeidskrapte? In De Top van Nederland een uitgebreid  gesprek met Sam Rohn, oprichter en directeur van Red je Pakketje.    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. 

 • Harold Kluit (Tourism Group International)

  Dec 29 2021

  Buitenlandse toeristen stapten dit jaar minder op rondvaartboten in Amsterdam. Hoe zat dat eigenlijk met bezoekers uit eigen land? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Harold Kluit, operationeel directeur van Tourism Group International.    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. 

 • George Wiegel (VvNO)

  Dec 28 2021

  Veel concertzalen zijn niet ingericht om voldoende afstand tot elkaar te houden. Dus kunnen de orkesten wel weer spelen als deze lockdown voorbij is? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met George Wiegel, voorzitter van de Vereniging van Nederlandse Orkesten.    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. 

 • Hans Grünfeld (VEMW)

  Dec 27 2021

  Laat de Nederlandse industrie verduurzaming afhangen van het regeerakkoord of gaan de grote bedrijven er zelf proactief mee aan de slag? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Hans Grünfeld, algemeen directeur van de VEMW, de vereniging van grootverbruikers van energie en water.    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. 

 • Pieter Gabriëls (Autotaalglas)

  Dec 24 2021

  Zou een kilometerheffing de Nederlandse fileproblemen oplossen of moeten we hiervoor naar Europa kijken? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Pieter Gabriëls, topman van autoruitspecialist Autotaalglas.  .  Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. 

 • Steven Martina (The Greenery)

  Dec 23 2021

  De groente- en fruitteelt moet nog heel wat stappen zetten in de verduurzaming van de sector. Maar gaan alle telers daar wel in mee? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Steven Martina, topman van groente- en fruitbedrijf The Greenery.    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. 

 • Mirjam Terpstra (NAPK)

  Dec 22 2021

  Het nieuwe kabinet trekt 170 miljoen euro uit voor de cultuursector, maar hoe gaat dat verdeeld worden? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Mirjam Terpstra, directeur van de Nederlandse Associatie Podiumkunsten.    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. 

 • Simon Sibma (Sociale Verzekeringsbank)

  Dec 21 2021

  Is de tijd van fysieke loketten bij gemeenten voorbij? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Simon Sibma, topman van de Sociale Verzekeringsbank.    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. 

 • Jolanda van Haarlem (Hendrix Genetics)

  Dec 20 2021

  Kan de bio-industrie de wereldbevolking voeden of is dat op lange termijn onhoudbaar? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Jolanda van Haarlem, algemeen directeur van Hendrix Genetics.    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. 

 • Mitch van Deursen (Shoeby)

  Dec 17 2021

  Kledingwinkel Shoeby wil kunstmatige intelligentie inzetten om klanten te helpen, maar valt dat wel te combineren met persoonlijk kledingadvies? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Mitch van Deursen, algemeen directeur van Shoeby.    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. 

 • Aart van Haren (Vomar)

  Dec 16 2021

  Kunnen de huidige personeelskortingen leiden tot lege schappen? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Aart van Haren, algemeen directeur van de Vomar.    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. 

 • Steven van der Heijden (Corendon)

  Dec 15 2021

  Het verduurzamen van de luchtvaartsector is onvermijdelijk. Gaat de consument daarom meer betalen voor zijn vliegticket? De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Steven van der Heijden, topman van Corendon.    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. 

 • Peter van Eijl (Cafeco)

  Dec 14 2021

  Vijftien jaar geleden was het makkelijk om koffiebarketens te laten groeien. Is er anno 2022 nog ruimte voor meer vestigingen of is de markt ondertussen verzadigd? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Peter van Eijl, algemeen directeur van Cafeco.    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. 

 • Martin Wörsdörfer (Holland Quaestor)

  Dec 13 2021

  Kunnen trustkantoren helpen met het imago van Nederland als belastingparadijs verbeteren? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Martin Wörsdörfer, voorzitter van Holland Quaestor, de brancheverenging van trustkantoren.    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. 

 • Henk Jan Beltman (Tony's Chocolonely)

  Dec 10 2021

  Tony's Chocolonely voert al jaren de internationale lijst van slaafvrije chocoladeproducenten aan, maar hoe rijmt dat met de commerciële belangen van het bedrijf? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Henk Jan Beltman, Chief Chocolate Officer van Tony's Chocolonely.    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. 

 • Marie Christine Delvaux (Unisys Nederland)

  Dec 09 2021

  Worden wachtwoorden binnenkort vervangen door biometrische gegevens? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Marie Christine Delvaux, topvrouw van IT-bedrijf Unisys Nederland.    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. 

 • Hein Schumacher (FrieslandCampina)

  Dec 08 2021

  Hoe gaat de melkveesector stikstofuitstoot verminderen zonder te krimpen? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Hein Schumacher, topman van FrieslandCampina.    Abonneer je op de podcast  Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify. 

 • Herberth Samsom (TBAuctions)

  Dec 08 2021

  Hebben online veilinghuizen last van het lage aantal faillissementen of wachten ze hun tijd af? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Herberth Samsom, topman van online veilinghuis TBAuctions.    Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Marjolein Tasche (Franciscus Gasthuis & Vlietland)

  Dec 06 2021

  Nu de ic's weer volraken met coronapatiënten, rijst de vraag: wat hebben Nederlandse ziekenhuizen geleerd van de vorige golven? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Marjolein Tasche, topvrouw van Franciscus Gasthuis & Vlietland.   Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Duncan Hoy (Plus)

  Dec 03 2021

  Kunnen supermarkten wel concurreren met de supersnelle leveringen van flitsbezorgers? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Duncan Hoy, topman van supermarktketen Plus. Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Jurriaan Penders (Human Total Care)

  Dec 03 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Timo Hoogeboom (HAK)

  Dec 01 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Phillipe Vorst (New York Pizza)

  Nov 30 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Carla Moonen (Koninklijke Nederlandse Ingenieurs)

  Nov 29 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Kees Hoogendijk (Koninklijke CBM)

  Nov 26 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Lieve Declercq (Spie Nederland)

  Nov 25 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Bart-Jan Oplaat (NVP)

  Nov 24 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Annet Koster (KVNR)

  Nov 23 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Freek van der Valk (Van der Valk)

  Nov 22 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Maarten Otto (Alliander)

  Nov 19 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Reinier Castelein (De Unie)

  Nov 18 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Olof van de Gaag (NVDE)

  Nov 17 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Adriaan Pietersma (Feenstra)

  Nov 16 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Steven van Schilfgaarde (Royal FloraHolland)

  Nov 15 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Piet Adema (Schoonmakend Nederland)

  Nov 12 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Regine von Stieglitz (Hotelschool Den Haag)

  Nov 11 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Raymond Puts (AWVN)

  Nov 10 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Marco Maasse (VBW)

  Nov 09 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Eugene Grüter (Sweco Nederland)

  Nov 08 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Jan Willem van Hoogstraten (EBN)

  Nov 05 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Medy van der Laan (NVB)

  Nov 04 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Marjan van Loon (Shell Nederland)

  Nov 03 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Jolijn Valk (Nederlandse Architectenbureaus)

  Nov 02 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Jan de Ridder (Amsterdamse Rekenkamer)

  Nov 01 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Rudolf Vendrig (Vendrig)

  Oct 29 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Steven van Eijck (Mobiliteitsalliantie)

  Oct 28 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Cees-Jan Adema (FNLI)

  Oct 27 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Johan Taams (Centric)

  Oct 26 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Ad Louter (Nucleair Nederland)

  Oct 25 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Bert Jongsma (Simon Lévelt)

  Oct 22 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Arend Kisteman (NBOV)

  Oct 21 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Steven Lagerweij (Vivantus)

  Oct 20 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Gerben Everts (VEB)

  Oct 19 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar de 'Top van Nederland' en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Sjoerd van der Maaden (Specialisterren)

  Oct 18 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Koos van Essen (Koninklijke Nederlandse Slagers)

  Oct 15 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar de Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • René Jansen (Kansspelautoriteit)

  Oct 14 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Maxime Verhagen (Bouwend Nederland)

  Oct 13 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Mark Giethoorn (Center Parcs)

  Oct 12 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Charly Zwemstra (Main Capital Partners)

  Oct 11 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Steven van Wijk (Fairtrade Original)

  Oct 08 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Pieter Elbers (KLM)

  Oct 07 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Paul Koster (VEB)

  Oct 06 2021

  Aboneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Hans van der Wind (Van Dijk Educatie)

  Oct 05 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Enno Wiertsema (Adfiz)

  Oct 04 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Hans Hummelink (Otto Simon)

  Oct 01 2021

  Komt na een jaar van aanlever- en productieproblemen al het speelgoed op tijd thuis aan in december? In De top van Nederland een uitgebreid gesprek met Hans Hummelink, verkoopdirecteur van Otto Simon. Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Peter Appel (Simon Loos)

  Sep 29 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Stijn Schoonderwoerd (Nationale Opera & Ballet)

  Sep 28 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Menno Snel (NOGEPA)

  Sep 27 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Marco Eikelenboom (Sappi Europe)

  Sep 24 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Francesco Veenstra (Rijksbouwmeester)

  Sep 23 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Theo Henrar (FME)

  Sep 22 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Giel Braun (Limburgse Werkgeversvereniging) en Marcel Hielkema (VNO-NCW)

  Sep 21 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Steven Dondorp (Northwave)

  Sep 20 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Eric Uijen (Pensioenfonds PME)

  Sep 17 2021

  Aboneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Elisabeth Post (Transport en Logistiek Nederland)

  Sep 16 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Tjerk Koopmans (Erkende Verhuizers)

  Sep 15 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Dick Weiffenbach (Netbeheer Nederland)

  Sep 14 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Ingrid Thijssen (VNO-NCW)

  Sep 13 2021

  Hebben werkgevers de afgelopen jaren te veel geprofiteerd van de flexibele arbeidsmarkt en moet er worden ingegrepen? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Ingrid Thijssen, voorzitter van werkgeversorganisatie VNO-NCW. Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Tisha van Lammeren (T-Mobile Nederland)

  Sep 10 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Peter Berdowski (Boskalis)

  Sep 09 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Jeanine Lemmens (KidsFoundation)

  Sep 08 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Mai Spijkers (Uitgeverij Prometheus)

  Sep 07 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Karl Dittrich (Open Universiteit)

  Sep 06 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Job van der Voort (Remote)

  Sep 03 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Jeroen van Glabbeek (CM.com)

  Sep 02 2021

  Het Bredase techbedrijf CM.com dat twintig jaar geleden begon met regelen van het sms-contact van klanten met hun nachtclubs, haalt vandaag de dag 100 miljoen euro op. Hoe is het bedrijf gegroeid naar wat het nu is? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Jeroen van Glabbeek, topman van CM.com. Aboneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Petra de Boevere (Koninklijke Slijtersunie)

  Sep 01 2021

  Hoe gaat de slijtersbranche om met de nieuwe alcoholwet en met wat al de alcoholvrije revolutie wordt genoemd? In De Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Petra de Boevere, voorzitter van de Koninklijke Slijtersunie. Aboneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Han Fennema (Gasunie)

  Aug 31 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Peter Desmet (Solarclarity Group)

  Aug 30 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Jan Albers (Koninklijke Ten Cate)

  Aug 27 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Loek Radix (Chemelot)

  Aug 26 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Titia Siertsema (NVTB)

  Aug 25 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Elise Vanaudenhove (Bristol)

  Aug 24 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Sander de Groot (Sdu)

  Aug 23 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Cas König (Groningen Seaports)

  Aug 20 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Ed Nijpels (Voortgangsoverleg Klimaatakkoord)

  Aug 19 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Bart van Olphen (Fish Tales)

  Aug 18 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Henk Markerink (Johan Cruijff ArenA)

  Aug 17 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Annemieke Nijhof (Deltares)

  Aug 16 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Marco van Kalleveen (DKV Mobility Services)

  Aug 13 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Allan Hardenberg (ALDA)

  Aug 12 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Tom Peeters (Crisp)

  Aug 11 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Auke Bijnsdorp (Top of Minds)

  Aug 10 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Ronald van Schijndel (Webhelp Nederland)

  Aug 09 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Jacques Hoendervangers (Pathé Nederland)

  Aug 06 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Eric Wildschut (Aldel)

  Aug 05 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Eddy Hillebrand (Romazo)

  Aug 04 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Ron Louwerse (Rotterdam The Hague Airport)

  Aug 03 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Mikel Pouw (Nice To Meat)

  Aug 02 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Arjan Kropman (F&L Media)

  Jul 30 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Hedy Borreman (Taxi Centrale Amsterdam)

  Jul 29 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Dirk-Siert Schoonman (Unie van Waterschappen)

  Jul 28 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Jaco Brussé (Visualfabriq)

  Jul 27 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Roger Miesen (RWE Generation)

  Jul 26 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Joep Verbunt (Matt Sleeps)

  Jul 23 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Henk Westerhof (Plantnet International)

  Jul 23 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Henk Schuit (Vereniging van Evenementenmakers)

  Jul 21 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Don van Schaik (Dormio Group)

  Jul 20 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Annerie Ploumen (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie)

  Jul 19 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Hans Timmers (Nederlandse Wind Energie Associatie)

  Jul 16 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Tijs Pellemans (Calcasa)

  Jul 15 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Yoeri van Alteren (Change Inc.)

  Jul 14 2021

  De Europese Commissie heeft een nieuw pakket aan klimaatwetten gepresenteerd, Fit for 55. Hiermee moet de Europese uitstoot van broeikasgassen in 2030 met 55% zijn teruggebracht. Dat zijn ambitieuze plannen, maar zijn ze ook haalbaar? In de Top van Nederland een uitgebreid gesprek met Yoeri van Alteren, algemeen directeur van duurzaamheidsplatform Change Inc. Abonneer je op de Podcast. Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Jeroen Bartelse (Tivoli Vredenburg)

  Jul 13 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Willem Woelders (Nationale Politie)

  Jul 12 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Michiel van Vlimmeren (Salesforce Nederland)

  Jul 12 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Michael de Nijs (Heilbron Voogd)

  Jul 08 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Gerard Timmer (NOS) over de aanslag op Peter R. de Vries

  Jul 07 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Mariska Tichem (Domus Magnus)

  Jul 06 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar 'De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Marcel Levi (NWO)

  Jul 05 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Alexander van der Lof (TKH Group)

  Jul 02 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar 'De top van Nederland' en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Investeerder Chris Oomen

  Jul 01 2021

  Abonneer je op de podcast Ga naar 'De Top van Nederland' en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Frank Mattijssen (MSD) over de ontwikkeling van vaccins

  Jun 30 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast. 'De Top van Nederland' is ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Peter van den Bosch (BKR)

  Jun 29 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Hans Geels (Dille & Kamille)

  Jun 28 2021

  Abonneer je op de Podcast Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Irine Gaasbeek (Accenture Nederland)

  Jun 25 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Wouter Hoge (Centiv)

  Jun 24 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Erik Berkhof (Van Mossel Automotive Groep)

  Jun 23 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Marco van der Vegte (NBA)

  Jun 22 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Desirée Uitzetter (NEPROM)

  Jun 21 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Wouter Bos (Invest-NL)

  Jun 18 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Ad van Gils (PwC)

  Jun 17 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Henk Kummeling (Universiteit Utrecht)

  Jun 16 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Hans Borstlap (CDA)

  Jun 15 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Otto de Bont (Renewi)

  Jun 14 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Arend Schot (Syngenta Nederland)

  Jun 11 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Jeroen van Hooff (Easyfairs Nederland)

  Jun 10 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Cora van Nieuwenhuizen (demissionair Minister van Infrastructuur en Waterstaat)

  Jun 09 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Esther Liefers (Baalderborg Groep)

  Jun 08 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Sandra Molenaar (Consumentenbond)

  Jun 07 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Trix van der Vleuten (KFC)

  Jun 04 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Iris van de Looij (Dufas)

  Jun 03 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Ben Cornelisse (Kamera Express)

  Jun 02 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Rien van Beemen (Mediahuis)

  Jun 01 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Jos Baeten (ASR)

  May 31 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Hans Schoenmakers (Uniper)

  May 28 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Wouter Kolk (Ahold Delhaize)

  May 27 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Sven Sauvé (RTL)

  May 26 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Lotte de Bruijn (NLdigital)

  May 25 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Saskia Klep (Binckbank)

  May 21 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Arno Visser (Algemene Rekenkamer)

  May 20 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Dennis Dijkstra (Flow Traders)

  May 19 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Tuur Elzinga (FNV)

  May 18 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Pieter van Voorst Vader (McArthurGlen)

  May 17 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Erik Gerritsen (VWS)

  May 14 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Jilko Andringa (Brunel)

  May 12 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Lex Hoefsloot (Lightyear)

  May 11 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Mark Wetzels (Egeria)

  May 10 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Koen Overtoom (Haven van Amsterdam)

  May 07 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Daan Versteeg (Ipsos)

  May 07 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Hans Willem Cortenraad (CB)

  May 05 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Martine de Knoop (TTC)

  May 04 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Ria Doedel (PWN)

  May 03 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Mark de Rijke (Hypotheekshop)

  Apr 30 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Dominique Hermans (Randstad)

  Apr 29 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Ton van Mil (Royal Brinkman)

  Apr 28 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Alex van Hooff (Burgers' Zoo)

  Apr 26 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Martijn Snoep (ACM)

  Apr 23 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Danny Damman (Ziggo Dome)

  Apr 23 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Bert Halm (Eigen Haard)

  Apr 23 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Hellen van der Plas (Signify)

  Apr 22 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Martin van Rijn (Aedes)

  Apr 20 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Marc Estourgie (Holland and Barrett)

  Apr 20 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Niels Onkenhout (Nederlandse Loterij)

  Apr 15 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Laura van Geest (AFM)

  Apr 15 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Hubert de Leeuw (Audax)

  Apr 13 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Annemarie Buitelaar (Marktplaats)

  Apr 12 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.

 • Ton Anbeek (Accell)

  Apr 09 2021

  Abonneer je op de Podcast. Ga naar De Top van Nederland en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast en Spotify.