PodNL is gratis maar niet goedkoop. Wil je ons steunen? Neem dan je...

Podcast

AD Voetbal podcast

Een podcast over het voetbal van het AD. Presentator Hidde van Warmerdam praat met verslaggevers Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Mikos Gouka, Freek Jansen en Daniel Dwarswaard over de actualiteit.

Afleveringen

 • S2E47: Terugblik op '95: ‘Ajax wint de Champions League, puur ongeloof’

  May 23 2020

  Een nieuwe AD Voetbal Podcast met een terugblik op de Champions League overwinning van Ajax in 1995. Over de woede-uitbarsting van Frank Rijkaard, over de punter van Patrick Kluivert en de karatetrap van Louis van Gaal. Hidde van Warmerdam spreekt erover met Hugo Borst, Sjoerd Mossou en Ajax-watcher Dick Sintenie van Het Parool. Support the show.

 • S2E46: 'FC Twente viel als een puzzel in elkaar in 2010'

  May 19 2020

  Tien jaar geleden werd FC Twente voor de eerste en enige keer landskampioen van Nederland. Wat waren de verwachtingen vooraf? Wat gebeurde er allemaal tijdens dat seizoen? En wat was de invloed van de journalisten op coach Steve McClaren? Dat alles hoor je in een nieuwe voetbalpodcast met Sjoerd Mossou, Twente-volger Leon ten Voorde van Tubantia en presentator Etienne Verhoeff. Support the show.

 • S2E45: 'Play-offs om degradatie zijn leuker dan de Champions League'

  May 12 2020

  Ieder seizoen is het voor supporters uit de eredivisie en Keuken Kampioen Divisie weer nagelbijten in mei. Gaat hun club promoveren? Wordt het feest? Of voelen ze de pijn van degradatie die zo hard aankomt. In deze AD Voetbalpodcast blikken Sjoerd Mossou, Freek Jansen en Etienne Verhoeff terug op roemruchte nacompetitiewedstrijden. Duels die de laatste seconden werden beslist, waar de spanning supporters bijna te veel werd en de stilte in stadions oorverdovend klonk.Support the show.

 • S2E44: 6 mei 1970: 'De dag dat God Feyenoord de Europa Cup 1 gaf'

  May 06 2020

  In de AD Voetbalpodcast gaan we deze week terug naar 6 mei 1970, de dag dat Feyenoord de eerste Nederlandse club was die de Europa Cup 1 won. Mikos Gouka, Sjoerd Mossou, Wessel Penning en Etienne Verhoeff blikken terug op dat seizoen. Op Ernst Happel, op de vieze shirts in Polen, op de twee fantastische wedstrijden tegen AC Milan en op de betekenis van die datum voor Rotterdammers. Support the show.Support the show.

 • S2E43: 20 clubs en geen publiek brengt eredivisie van regen in de drup

  May 04 2020

  Genoeg actualiteit om over te praten, dus komen de mannen van de AD Voetbalpodcast weer even terug naar het heden om hun blik te werpen op de beslissingen van de KNVB wat betreft de eredivisie, over het kort geding van Cambuur en De Graafschap en over de financiële situatie van clubs tijdens en na de coronacrisis. Freek Jansen, Maarten Wijffels en Sander de Vries praten samen met Hidde van Warmerdam over de chaos in voetballand. Support the show.Support the show.

 • S2E42: WK 2010: Robben neemt die gemiste kans mee tot in zijn graf

  Apr 30 2020

  De AD Voetbal podcast gaat vandaag tien jaar terug in de tijd: naar het WK van de vuvuzela's, de knal van Van Bronckhorst, de kopgoal van Wesley Sneijder, maar toch vooral helaas de teen van Casillas. Maarten Wijffels, Sjoerd Mossou en Hidde van Warmerdam praten over dat historische WK waar Nederland voor de derde maal in de geschiedenis tweede werd. Support the show.Support the show.

 • S2E41: 'Alleen ADO, RKC en misschien FC Utrecht zullen bezwaar hebben tegen logische scenario'

  Apr 22 2020

  In deze nieuwe AD Voetbalpodcast staan we stil bij de actualiteit: geen betaald voetbal tot 1 september. Wat er daarna gaat gebeuren, is nog onduidelijk. Maar wat nu met het lopende seizoen? Over de verschillende scenario's, de beeldvorming van het betaald voetbal en de bezwaren die te maken zijn tegen de mogelijke oplossing praten Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Freek Jansen en presentator Hidde van Warmerdam. Support the show.Support the show.

 • S2E40: Real Madrid - Ajax: 'mooiste wedstrijd ooit in mooiste stadion ooit'

  Apr 20 2020

  We blikken terug en gaan vandaag niet zover terug in de tijd: naar 5 maart 2019, naar Real Madrid - Ajax. De wedstrijd van David Neres, van Dusan Tadic, van de bal over de zijlijn (of niet?), van de foto van Frenkie de Jong, van de camera's op Sergio Ramos en van die vrije trap. Hidde van Warmerdam praat met Sjoerd Mossou, Daniël Dwarswaard en Freek Jansen over een onvergetelijk avondje Bernabeu. Support the show.Support the show.

 • S2E39: Romario vs. Ronaldo: 'Het was gewoon twee keer Pele in Eindhoven'

  Apr 16 2020

  Een nieuwe aflevering van het duel van de AD Voetbalpodcast, met vandaag: wie was er beter, Romario of Ronaldo? Beide Brazilianen speelden in de jaren 90 voor PSV, beiden waren geliefd in Eindhoven en allebei lieten ze een onuitwisbare indruk achter. Maar wie wint dit duel? De vraag leggen we voor aan Rob van der Zanden, oud-sportverslaggever en groot PSV-fan en Maarten Wijffels, PSV-watcher van onze krant. De leiding is in handen van Hidde van Warmerdam. Etienne Verhoeff legde dezelfde vraag vo...more

 • S2E38: Kampioensjaar Feyenoord: 'De droom die echt was'

  Apr 12 2020

  Pas op de laatste dag, tegen Heracles Almelo, mocht gevierd worden. En hoe. 2016/2017 werd het kampioensjaar van Dirk Kuyt, van Jens Toornstra, van Giovanni van Bronckhorst maar toch vooral van Feyenoord en van het Legioen. In deze AD Voetbalpodcast van meer dan een uur praten Feyenoord-watcher Mikos Gouka, columnist Sjoerd Mossou, oud-chef sport én bovenal groot Feyenoord-fan Wessel Penning en presentator Hidde van Warmerdam over dat ene jaar waarin niets sterker was dan dat ene woord: F...more

 • S2E37: 'Als eredivisie sta je door gebrek aan eenheid voor gek'

  Apr 09 2020

  Er gebeurt zoveel in voetballand, dat het tijd is om het terugblikken even vooruit te schuiven en een blik op de actualiteit te werpen. In deze AD Voetbalpodcast hebben Ajax-watcher Freek Jansen, PSV-watcher Maarten Wijffels en Feyenoord-watcher Mikos Gouka het onder leiding van Hidde van Warmerdam over het gebrek aan eenheid in de eredivisie, de verschillende meningen over doorspelen of niet, de situatie in de Premier League en Duitsland als gidsland. Support the show.Support the show.

 • S2E36: 'Sneijder, Robben, Van Persie en Van der Vaart zullen zeker niet de grote vier blijven, eerder de grote één'

  Apr 06 2020

  De grote 4: Wesley Sneijder, Arjen Robben, Robin van Persie en Rafael van der Vaart. Inmiddels zijn ze alle vier gestopt met voetballen en dus is het voor de mannen van de AD Voetbalpodcast tijd om de balans op te maken. Wie was de beste? Wie speelden het beste met elkaar? Wie konden er niet zo goed met elkaar overweg? Maarten Wijffels, Sjoerd Mossou en Hidde van Warmerdam bespreken het met elkaar.Support the show.Support the show.

 • S2E35: Terugblik EK'88: 'Iedereen had zo'n hartgrondige hekel aan Duitsers'

  Apr 03 2020

  In deze aflevering van de AD Voetbal podcast blikken Sjoerd Mossou, Peter van Duyl en Mikos Gouka aan de hand van Hidde van Warmerdam terug op het EK voetbal van 1988. Het EK dat gewonnen werd, maar waarin de wedstrijd tegen West-Duitsland het allerbelangrijkste was. Over het sentiment toen, in Nederland. De tijd voor massale shirtverkoop, voor getrainde perspraatjes en voor politieke correctheid naar je tegenstander toe. Support the show.Support the show.

 • S2E34: Cruijff versus Van Basten is een soort vader/zoon strijd

  Mar 30 2020

  In de nieuwste aflevering van de AD Voetbalpodcast opnieuw een duel: Johan Cruijff versus Marco van Basten. De strijd, maar ook de carrières die niet los van elkaar te zien zijn. We horen columnist Sjoerd Mossou, verslaggever Freek Jansen en columnist Hugo Borst. De presentatie is in handen van Hidde van Warmerdam en Etienne Verhoeff belde met Hugo. Support the show.Support the show.

 • S2E33: Ontknoping Eredivisie 2007: ‘Ronald Koeman zat in de kleedkamer van PSV te huilen'

  Mar 27 2020

  Wie werd er kampioen: AZ, Ajax of toch PSV? We gaan terug in de tijd, naar 29 april 2007. Op die dag konden nog drie teams kampioen worden van de Eredivisie. De AD Voetbalpodcast blikt terug, onder leiding van Hidde van Warmerdam. Sjoerd Mossou zat bij Willem II - Ajax, Peter van Duyl bij PSV - Vitesse en Maarten Wijffels was als Feyenoord-watcher in het Abe Lenstra stadion voor Heerenveen - Feyenoord. Support the show.Support the show.

 • S2E32: Maradona vs. Messi: 'Maradona heeft het Groningen van Italië kampioen gemaakt'

  Mar 23 2020

  Elke maandag tijdens de coronacrisis komt de AD Voetbalpodcast met 'Het Duel', wie was of is er beter? We beginnen met de Argentijnse tweestrijd: Maradona vs. Messi. De discussie vindt plaats tussen columnist Sjoerd Mossou, verslaggever Maarten Wijffels en Spanje-correspondent Edwin Winkels. Hidde van Warmerdam probeert de mannen - van afstand - in toom te houden.Support the show.Support the show.

 • S2E31: 'Robben was tijdens WK 2014 de beste speler ter wereld'

  Mar 20 2020

  In deze speciale aflevering van de AD Voetbalpodcast blikken Sjoerd Mossou, Mikos Gouka en Maarten Wijffels samen met presentator Hidde van Warmerdam terug op het WK voetbal 2014Support the show.Support the show.

 • S2E30: Coronacast: ‘UEFA moet noodfonds oprichten’

  Mar 16 2020

  Vanuit huis hebben deze week Ajax-watcher Freek Jansen, Feyenoord-watcher Mikos Gouka, columnist Sjoerd Mossou en presentator Hidde van Warmerdam contact over de maand zonder voetbal. Hoe nu verder? Een therapeutische sessie. Support the show.Support the show.

 • S2E29: 'Hele EK verplaatsen naar IJsland vanwege coronavirus'

  Mar 09 2020

  Ook Ajax-watcher Freek Jansen, Feyenoord-watcher Mikos Gouda, columnist Sjoerd Mossou en presentator Hidde van Warmerdam ontkomen er niet aan: het coronavirus. Want hoe zit het met de stadions in Nederland? En met het doorgaan van het EK, in steden als Rome? Daarnaast praten ze over de potentie van Denzel Dumfries, de uitbarsting van Dusan Tadic en de titelkansen van Feyenoord. Support the show.Support the show.

 • S2E28: 'De titel? Ik zou Feyenoord toch niet uitvlakken'

  Mar 02 2020

  Een nieuw weekend in de eredivisie, een nieuwe AD Voetbalpodcast. Deze week met Ajax-watcher Freek Jansen, PSV-watcher Maarten Wijffels, Feyenoord-watcher Mikos Gouka en presentator Etienne Verhoeff. Is het crisis bij Ajax en wie wordt er nu kampioen? Was het slim om Sam Larsson te verkopen en wat vonden de heren van het statement bij Hoffenheim tegen Bayern? Je hoort het in deze aflevering. Support the show.Support the show.

 • S2E27: 'Als je naar het VAR-schermpje geroepen wordt, is dat een walk-of-shame'

  Feb 24 2020

  Een nieuwe voetbalpodcast, met een paar verrassende gezichten. Columnist Hugo Borst schuift aan, net als inval Ajax-watcher Daniël Dwarswaard. P|SV-watcher Maarten Wijffels is wel gewoon van de partij, net als presentator Hidde van Warmerdam. De VAR wordt weer besproken, de vormdip van Ajax, of PSV inmiddels weer beter is dan Feyenoord en de spandoeken bij ADO den Haag komen langs. Support the show.Support the show.

 • S2E26: 'Berghuis is momenteel de beste speler van de Eredivisie'

  Feb 17 2020

  In deze Eredivisie Podcast praten Ajax-watcher Freek Jansen, PSV-watcher Maarten Wijffels, columnist Sjoerd Mossou en presentator Etienne Verhoeff over het afgelopen Eredivisie-weekend. Welke stap zou Steven Berghuis moeten of kunnen maken? En is Ajax eigenlijk wel goed genoeg om Getafe te verslaan? En hoe zit het met Memphis Depay? Dat alles in deze Eredivisie-podcast.    Support the show.Support the show.

 • S2E25: 'Met elf Maradona's word je eerder wereldkampioen dan met elf Berry van Aerle's'

  Feb 10 2020

  Ook al zorgde de wind ervoor dat de helft van het eredivisie-programma van afgelopen weekend niet doorging, zitten de mannen van de AD Voetbal Podcast weer klaar voor een nieuwe aflevering. Deze week hebben columnist Sjoerd Mossou, PSV-watcher Maarten Wijffels, Ajax-watcher Freek Jansen en presentator Hidde van Warmerdam het over de keuze van Frenkie de Jong voor Barcelona, Denzel Dumfries als oplossing voor het spitsenprobleem, het tennis-schema in de KNVB Beker en natuurlijk De Wind. Supp...more

 • S2E24: 'Willem II heeft misschien wel betere spelers dan PSV'

  Feb 03 2020

  In deze Eredivisie Podcast praten Ajax-watcher Freek Jansen, PSV-watcher Maarten Wijffels, columnist Sjoerd Mossou en presentator Hidde van Warmerdam over de topper Ajax-PSV. En over of Feyenoord nog voor de titel kan gaan, of Steven Bergwijn een topper wordt in de Premier League en of Ajax met het veredelde jeugdelftal het nog moeilijk gaat krijgen. En over de spandoeken bij ADO den Haag.   Support the show.Support the show.

 • S2E23: 'Acties Bergwijn zeggen alles over zijn karakter'

  Jan 27 2020

  In deze Eredivisie Podcast praten Ajax-watcher Freek Jansen, PSV-watcher Maarten Wijffels, columnist Sjoerd Mossou en presentator Hidde van Warmerdam over het filmpje van Steven Bergwijn vanaf een hotelbed in Londen. Over de geest van Mark van Bommel boven de Herdgang en over de optie Siem de Jong, die nu wel voorbij lijkt. En over voetballen met een derde wereldland.  Support the show.Support the show.

 • S2E22: 'Dick Advocaat doet me denken aan Frank de Boer'

  Jan 20 2020

  In deze Eredivisie Podcast praten Ajax-watcher Freek Jansen, PSV-watcher Maarten Wijffels, columnist Sjoerd Mossou en presentator Hidde van Warmerdam over wie het nu schuld is dat PSV slecht presteert: Mark van Bommel of John de Jong? Daarnaast het fenomeen Dick Advocaat als baken van rust in het almaar ruziënde Feyenoord, het spandoek voor Alan Pardew en de verveling bij Ajax. Support the show.Support the show.

 • S2E21: 'Wat heeft Ryan Babel in godsnaam bij Ajax te zoeken?'

  Jan 13 2020

  In de AD Voetbal Podcast praten deze week Maarten Wijffels, Sjoerd Mossou en presentator Hidde van Warmerdam over de trainingskampen van PSV en Ajax in Qatar en alle rumoer die daaromheen ontstaan is. Ook de VAR komt weer aan bod, het succesjaar van Liverpool wordt besproken en de mannen filosoferen over de toekomst van Ronald Koeman.Support the show.Support the show.

 • S2E20: 'Over tien jaar is halve finale-plaats Ajax niets meer waard' - AD jaaroverzicht deel 1

  Dec 23 2019

  Het einde van het jaar nadert en daarom is het tijd voor een jaaroverzicht van AD Sportwereld. In deze eerste aflevering gaat het over voetbal, over het Europese jaar van Ajax in de Champions League, over de 6-2 van Feyenoord tegen Ajax in De Kuip, over de Nations League, Oranje, Virgil van Dijk en Gini Wijnaldum. Over het WK vrouwenvoetbal en over racisme op de Nederlandse velden. En ook over Lucas Moura.  Hidde van Warmerdam presenteert, Sjoerd Mossou, Thijs Zonneveld, Arjan Schouten en ...more

 • S2E19: ‘Advocaat langer bij Feyenoord? Dan kom je als club niet verder’

  Dec 23 2019

  De AD Eredivisie podcast met deze week Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Freek Jansen en presentator Hidde van Warmerdam.Support the show.Support the show.

 • S2E18: 'Karakter Mark van Bommel zal nooit veranderen'

  Dec 16 2019

  In de nieuwste AD Eredivisie podcast praten deze week Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Daniël Dwarswaard en presentator Etienne Verhoef natuurlijk over het ontslag van Mark van Bommel bij PSV. De mogelijke opvolging, het geduld van Toon Gerbrands en de baan van John de Jong komen ook ter sprake. Daarnaast praten de mannen over AZ-Ajax, het gemis van Memphis Depay, de toekomst van Boadu, het gedrag van Bas Nijhuis en de wereldtitel voor de handbaldames. Support the show.Support the show...more

 • S2E17: 'Zou helemaal top zijn als ook AZ volgende week van Ajax wint’

  Dec 09 2019

  In de AD Voetbal Podcast praten deze week Maarten Wijffels, Sjoerd Mossou, Freek Jansen en presentator Hidde van Warmerdam over het verlies van Ajax tegen Willem II en hoe dat doorwerkt tegen Valencia en tegen AZ. Daarnaast praten de heren over een machtsstrijd in Eindhoven bij PSV en over het rendement van Feyenoord-spits Jörgensen.   Support the show.Support the show.

 • S2E16: 'Laatste redmiddel Van Bommel is een keer goed ontploffen'

  Dec 02 2019

  In de AD Voetbal Podcast praten deze week Maarten Wijffels, Sjoerd Mossou en presentator Hidde van Warmerdam over of Mark van Bommel op moet stappen bij PSV, of Ziyech wel goed genoeg is voor de top en over de loting voor het EK voetbal. Ook komt er tijdens de podcast Breaking Nieuws binnen, in de vorm van het ontslag van Fons Groenendijk bij ADO Den Haag.  Support the show.Support the show.

 • S2E15: ‘Feyenoord vroeg om stuk over jeugdopleiding niet te plaatsen’

  Nov 25 2019

  In de AD Voetbal Podcast praten deze week Maarten Wijffels, Mikos Gouka, Freek Jansen en presentator Hidde van Warmerdam over de wederopstanding van PSV, het gewraakte stuk over de jeugdopleiding van Feyenoord, het centrale duo van Ajax en of Barcelona nou voor Koeman of juist voor Ten Hag moet gaan. Support the show.Support the show.

 • S2E14: Voetbal podcast over racisme in Nederland en Oranje naar het EK

  Nov 18 2019

  In de AD Voetbal Podcast praten deze week Maarten Wijffels, Sjoerd Mossou, Mikos Gouka en presentator Hidde van Warmerdam over HET moment van het afgelopen weekend: de racistische leuzen bij FC Den Bosch tegen Excelsior. Ook vragen ze zich af of je wel kritiek mag hebben op Ronald Koeman en staan ze stil bij het aankomende eredivisieweekend.Support the show.Support the show.

 • S2E13: 'Kans dat Zoet laatste wedstrijd voor PSV gespeeld heeft is groot'

  Nov 11 2019

  In de AD Eredivisie Podcast praten deze week Maarten Wijffels, Sjoerd Mossou, Mikos Gouka en presentator Hidde van Warmerdam over het eredivisieweekend. De houdbaarheidsdatum van Mark van Bommel wordt uitgebreid besproken, evenals de positie van Jeroen Zoet. Daarnaast wordt topaankoop Senesi van Feyenoord geanalyseerd en spreken ze over de VAR. Ook de kansen van Oranje komen ter tafel. Support the show.Support the show.

 • S2E12: AD Eredivisie podcast #12: 'Dick Advocaat brengt nieuw elan en Ten Hag gaat niet naar Bayern'

  Nov 04 2019

  In de AD Eredivisie Podcast praten deze week Maarten Wijffels, Daniël Dwarswaard, Sjoerd Mossou en presentator Hidde van Warmerdam over het eredivisieweekend. Ze bellen met Feyenoord-watcher Mikos Gouka over het nieuwe elan bij de nieuwe club van Dick Advocaat, weten zeker dat Erik ten Hag niet naar Bayern München gaat, praten over de keuze van Ihattaren en kijken vooruit naar Chelsea-Ajax. Support the show.Support the show.

 • S2E11: AD Eredivisie Podcast #11: 'Ajax is kampioen en Stam verlaat Feyenoord'

  Oct 28 2019

  In de AD Eredivisie Podcast praten deze week Maarten Wijffels, Freek Jansen, Mikos Gouka en presentator Hidde van Warmerdam over het eredivisieweekend. Ajax-Feyenoord komt uitvoerig ter sprake en ze vinden ook nog tijd om het even over AZ-PSV te hebben. Support the show.Support the show.

 • S2E10: AD Eredivisie Podcast #10: 'Jaap Stam haalt het einde van het seizoen niet'

  Oct 21 2019

  In de AD Eredivisie Podcast praten deze week Daniël Dwarswaard, Maarten Wijffels, Freek Jansen en presentator Etienne Verhoef over het eredivisieweekend. Aan de hand van drie stellingen nemen ze het aanstaande kampioenschap van Ajax, de baanzekerheid van Jaap Stam, het Vitesse van Slutsky en de mogelijke opvolging van Ronald Koeman door. Support the show.Support the show.

 • S2E9: AD Eredivisie Podcast #9: 'Feyenoord is allang geen topclub meer'

  Oct 07 2019

  In de AD Eredivisie Podcast praten deze week Sjoerd Mossou, Daniël Dwarswaard, Maarten Wijffels en presentator Hidde van Warmerdam over het eredivisieweekend. Zonder stellingen, maar dat betekent niet dat ze geen stelling nemen over de topclubstatus van Feyenoord, de onpasseerbare Onana, de prachtige minuut stilte in Eindhoven en en passant volgt er nog een tip aan Ronald Koeman. Support the show.Support the show.

 • S2E8: EREDIVISIE: Ajax en PSV kan je vergelijken met Federer en Nadal

  Sep 30 2019

  Terugblik op het Eredivisie-weekend. Sjoerd Mossou, Freek Jansen en Maarten Wijffels worden aan de hand genomen door Etienne Verhoef en blikken aan de hand van vier stellingen terug op de wedstrijden.Support the show.Support the show.

 • S2E7: AD Eredivisie Podcast #7: 'Feyenoord was wel een wanprestatie'

  Sep 23 2019

  Terugblik op het Eredivisie-weekend. Sjoerd Mossou, Freek Jansen en Maarten Wijffels worden aan de hand genomen door Etienne Verhoef en blikken aan de hand van vier stellingen terug op de wedstrijden.Support the show.Support the show.

 • S2E6: AD Eredivisie Podcast #6: 'Laat maar zien, Mark van Bommel, dat je een toptrainer bent'

  Sep 16 2019

  Terugblik op het Eredivisie-weekend, waarin enorm veel gescoord werd. Sjoerd Mossou, Freek Jansen en Maarten Wijffels worden aan de hand genomen door Etienne Verhoef en blikken aan de hand van vier stellingen terug op de wedstrijden.  Over PSV-Ajax, over Feyenoord, maar ook over de beste speler van afgelopen weekend: Reza of Malen?Support the show.Support the show.

 • S1E5: AD Eredivisie Podcast #5: 'De eredivisie is voor Ajax geen uitdaging meer'

  Sep 02 2019

  Terugblik op het Eredivisie-weekend, waarin de top 3 alledrie hun wedstrijden wonnen en journalisten toegezongen werden vanaf de tribune. Freek Jansen, Maarten Wijffels en Mikos Gouka worden aan de hand genomen door Hidde van Warmerdam en blikken aan de hand van vier stellingen terug op de wedstrijden. Ze bespreken of Ajax te goed is voor de Eredivisie, of Guti van toegevoegde waarde is voor PSV en wat de beste transfer van Feyenoord was. En passant nemen ze ook nog even het interlandweekend mee...more

 • S2E4: AD Eredivisie podcast #4: 'De Ligt met de neus op de feiten gedrukt'

  Aug 26 2019

  Terugblik op het Eredivisie-weekend, waarin de top 3 en AZ rust hadden vanwege het Europese programma. Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Mikos Gouka en Etienne Verhoef blikken aan de hand van vier stellingen terug op de wedstrijden, praten ze over de 90 minuten reserverol van Matthijs de Ligt, vragen ze zich af of Ajax de poulefase van de Champions League haalt, of de nieuwe cultspits van PSV het niveau omhoog gaat halen en of Feyenoord nog beter kan. Support the show.Support the show.

 • S2E3: AD Eredivisie Podcast #3: ‘Je mag niet meer van dit Feyenoord verwachten’

  Aug 19 2019

  Terugblik op het derde Eredivisie-weekend van 2019/2020. Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Mikos Gouka en Etienne Verhoef blikken aan de hand van vijf stellingen terug op de wedstrijden, praten ze over het niveau van Feyenoord, kijken ze naar Ajax en vragen ze zich af of PSV nog nieuwe spelers moet halen.  Support the show.Support the show.

 • S2E2: AD Eredivisie Podcast #2: Sjoerd Mossou, Freek Jansen, Maarten Wijffels en Etienne Verhoef

  Aug 12 2019

  Terugblik op het tweede eredivisie-weekend van 2019/2020. Sjoerd Mossou, Freek Jansen, Maarten Wijffels en Etienne Verhoef blikken aan de hand van vier stellingen terug op de wedstrijden, de VAR en vragen zich af wat Donny van de Beek moet gaan doen.  Support the show.Support the show.

 • S2E1: AD Eredivisie podcast #1: Hugo Borst, Sjoerd Mossou & Etienne Verhoef over het verrassende eerste Eredivisie-weekend

  Aug 05 2019

  Terugblik op het eerste eredivisie-weekend van 2019/2020. Hugo Borst, Sjoerd Mossou en Etienne Verhoef blikken aan de hand van vier stellingen terug op de eerste wedstrijden. Support the show.Support the show.

 • S1E24: Dromen over de WK-finale, de tickets voor Tokio en Sarinus Michels.'

  Jun 30 2019

  Vanuit Frankrijk hoor je Daniël Dwarswaard, Tim Reedijk en Diana Kuip, onder leiding van presentator Hidde van Warmerdam. Kijk voor al het laatste voetbalnieuws op ad.nl/voetbal.Support the show.Support the show.

 • S1E23: WK Vrouwen: 'Spitse droomt over Martens, een volle bestekbak en Beerensteyn op stoom.'

  Jun 26 2019

  Vanuit Frankrijk hoor je Daniël Dwarswaard, Tim Reedijk en Diana Kuip, onder leiding van presentator Hidde van Warmerdam. Kijk voor al het laatste voetbalnieuws op ad.nl/voetbal.Support the show.Support the show.

 • S1E22: WK Vrouwen: Over de omhaal van Van de Donk, een gesprekje met de 'psych' en een saté en een halve liter.

  Jun 21 2019

  Vanuit Frankrijk hoor je Daniël Dwarswaard, Tim Reedijk en Diana Kuip, onder leiding van presentator Hidde van Warmerdam. Kijk voor al het laatste voetbalnieuws op ad.nl/voetbal.Support the show.Support the show.

 • S1E21: 'Bondscoach Wiegman zit op haar hotelkamer deze podcast te luisteren.'

  Jun 17 2019

  Vanuit Frankrijk hoor je Daniël Dwarswaard, Tim Reedijk en Diana Kuip, onder leiding van presentator Hidde van Warmerdam. Kijk voor al het laatste voetbalnieuws op ad.nl/voetbal.Support the show.Support the show.

 • S1E20: WK Vrouwen podcast over strenge Sari, gênante 13 - 0 en Jill de redder van Oranje

  Jun 12 2019

  Vanuit Le Havre hoor je Daniël Dwarswaard, Tim Reedijk en Diana Kuip, onder leiding van presentator Hidde van Warmerdam. Kijk voor al het laatste voetbalnieuws op ad.nl/voetbal. -- Beluister deze aflevering op iTunes: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/ad-voetbal-podcast/id1397767808#episodeGuid=aa3aff5b-e7cf-4302-83fe-aa6a00ce9c0d Beluister deze aflevering op Spotify: https://open.spotify.com/episode/6eBT9T6Le4LCIEdrSlNLWE?si=z83vNk44RQKGsB3U_LAtLASupport the show.Support the show...more

 • S1E19: "Met deze voorhoede word je geen Europees kampioen"

  Jun 10 2019

  Vanuit Portugal bespreken Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Mikos Gouka en Etienne Verhoeff voor de laatste keer de Nations League. Kijk voor al het laatste voetbalnieuws op ad.nl/voetbal. -- Beluister de aflevering op iTunes: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/ad-voetbal-podcast/id1397767808#episodeGuid=2a4b6b9a-6c0c-426f-afdc-aa6800e36128 Beluister de aflevering op Spotify: https://open.spotify.com/episode/1KDtsYBNBGk6ZEAw86fmPp?si=ETXQriH2Sfe1lncIIIRbOwSupport the show.Support the sho...more

 • S1E18: 'Die pass van Blind..'

  Jun 07 2019

  Vanuit Portugal bespreken Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Mikos Gouka en Etienne Verhoeff de Nations League. Kijk voor al het laatste voetbalnieuws op ad.nl/voetbal. Beluister de podcast op Spotify: https://open.spotify.com/episode/1ZrzEXPG1B6iGbg0AcGtfo?si=yY_eQ1v7SjqGmvphM0HzJw Beluister de podcast op iTunes: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/ad-voetbal-podcast/id1397767808#episodeGuid=6c850533-a1b6-4f85-97ac-aa6500cf7936Support the show.Support the show.

 • Oranje Leeuwinnen: Doelstelling mag wel wat steviger

  Jun 05 2019

  Een voorbeschouwing op het WK-vrouwenvoetbal vanuit het AD hoofdkantoor in Rotterdam met Tim Reedijk, Daniel Dwarswaard en Diana Kuip. Kijk voor al het laatste voetbalnieuws op ad.nl/voetbal. -- Beluister de aflevering op Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/ad-voetbal-podcast/id1397767808#episodeGuid=8f429085-cdb5-4dc2-904d-aa63007b803b Beluister de aflevering op Spotify: https://open.spotify.com/episode/1KIk08tQ6NRPjJyg6qV1B9?si=cu1i6o0BS2Gg0j1v8m4RfASupport the show.Sup...more

 • S1E17: 'Spelers Oranje willen heel graag Nations League spelen'

  Jun 02 2019

  Vanuit een hotel lobby in Portugal bespreken Maarten Wijffels, Mikos Gouka en Etienne Verhoeff de Champions League finale, het Nederlands elftal en het laatste transfernieuws. Kijk voor al het laatste voetbalnieuws op ad.nl/voetbal. Beluister de aflevering op Spotify: https://open.spotify.com/episode/5JU02EsuRELgyLFEfznxyL?si=uyaJkEB2QLazYqHbkc_3dA Beluister de aflevering op iTunes: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/ad-voetbal-podcast/id1397767808#episodeGuid=c12d3d34-838c-4f3d-be95-aa60...more

 • S1E16: “Niemand weet hoe die Nations League beker eruit ziet”

  May 30 2019

  Een podcast over voetbal met journalisten Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels en Mikos Gouka, gepresenteerd door Etienne Verhoeff. Kijk voor al het laatste voetbalnieuws op ad.nl/voetbal.Support the show.Support the show.

 • S1E15: ‘Spurs - Liverpool gaat een spetterende finale worden’

  May 28 2019

  Een podcast over voetbal met journalisten Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels en Mikos Gouka, gepresenteerd door Etienne Verhoeff. Kijk voor al het laatste voetbalnieuws op ad.nl/voetbal.Support the show.Support the show.

 • S1E14: 'Ajax kan het richting de KNVB niet maken om een B-elftal op te stellen'

  Apr 29 2019

  Een podcast over voetbal met journalisten Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels en Daniël Dwarswaard gepresenteerd door Hidde van Warmerdam.Support the show.Support the show.

 • S1E13: 'Aan alles voel je, dit is het jaar van Ajax'

  Apr 24 2019

  Een podcast over voetbal met Ajax-watcher Daniël Dwarswaard en journalisten Sjoerd Mossou en Hidde van Warmerdam.Support the show.Support the show.

 • S1E12: 'Als je deze podcast hebt geluisterd weet je het zeker: Ajax gaat winnen’

  Apr 05 2019

  Een podcast over voetbal met journalisten Sjoerd Mossou en Daniël Dwarswaard.Support the show.Support the show.

 • S1E11: "De vloek van Lasse Schöne belooft weinig goeds voor Ajax"

  Mar 25 2019

  Een podcast over voetbal met journalisten Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels en Daniël Dwarswaard.Support the show.Support the show.

 • S1E10: "Oranje is verder dan Duitsland"

  Mar 20 2019

  Een podcast over voetbal met journalisten Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels en Mikos Gouka.Support the show.Support the show.

 • S1E9: "Ajax heeft zelfs de prijs voor beste gehaktbal niet gewonnen"

  Feb 25 2019

  Een podcast over voetbal met journalisten Sjoerd Mossou, Daniël Dwarswaard en Mikos Gouka.Support the show.Support the show.

 • S1E8: 'Het is tijd voor een grote schoonmaak bij Feyenoord'

  Feb 19 2019

  Een podcast over voetbal met journalisten Sjoerd Mossou, Maarten wijffels en Mikos Gouka.Support the show.Support the show.

 • S1E7: 'Ajacieden weten: als ik tegen Madrid goed speel ben ik weg'

  Feb 07 2019

  Een podcast over voetbal met onder andere journalisten Sjoerd Mossou en Daniël Dwarswaard.Support the show.Support the show.

 • S1E6: “Dit was het beste Feyenoord van deze eeuw”

  Jan 28 2019

  Een podcast over voetbal met presentator Hidde van Warmerdam en journalisten Sjoerd Mossou, Daniël Dwarswaard en Mikos Gouka.Support the show.Support the show.

 • S1E5: Voorbeschouwing op Feyenoord - Ajax dit weekend

  Jan 21 2019

  Een podcast over voetbal met presentator Hidde van Warmerdam en journalisten Sjoerd Mossou, Daniël Dwarswaard en Mikos Gouka.Support the show.Support the show.

 • S1E4: “Afschaffen die VAR. En snel een beetje”

  Dec 21 2018

  Een podcast over voetbal met presentator Hidde van Warmerdam en journalisten Sjoerd Mossou, Daniël Dwarswaard, Mikos Gouka en Maarten Wijffels.Support the show.Support the show.

 • S1E3: “Arjen Robben naar Ajax zou niet eens zo gek zijn”

  Dec 06 2018

  Een podcast over voetbal met presentator Hidde van Warmerdam en journalisten Sjoerd Mossou, Daniël Dwarswaard en Maarten Wijffels.Support the show.Support the show.

 • S1E2: Voorbeschouwing op de wedstrijden van Oranje tegen Frankrijk en Duitsland in de Nations League

  Nov 12 2018

  Een podcast over voetbal met presentator Hidde van Warmerdam en journalisten Sjoerd Mossou, Mikos Gouka en Maarten Wijffels.Support the show.Support the show.

 • S1E1: Voorbeschouwing op het WK met Sjoerd Mossou en Maarten Wijffels

  Jun 12 2018

  Over Team Kuipers, Ronaldo en de verschillende teamshirtjes.Een podcast over het wereld kampioenschap voetbal in Rusland met Hidde van Warmerdam, Sjoerd Mossou en Maarten Wijffels.Support the show.Support the show.